הערב שלי עם לילה יצטרך לחכות למתישהו
כן, גם אני לא מאמין. מעליל על ליבי... להחזיר לו את הכוחות זה נורא. זה גם אכזרי שיש לו עכשיו כוחות.

איזה יופי, מזכיר לי את הגרומלים שמגיעים לקיבוץ. גנב, אוליבר...

אני הזמנתי, דקל. רק לא ממש נגד נמלים, אם אתה מבין אותי... אני הולך למטרד אחר. לא, לא הטיפולה, שחדרה לאזורנו לאחרונה... אני קצת מפוחד ממה שדינה הזמינה או לא... רק מזכיר, סמדר פרישמן, רחל הבוגדת. המליפיקים כאלה גרועים לפעמים... טוב נו. העתק לספר...

עמיחי, אתה מעצבן את אימא! ומה להתייעץ איתה?! לא. לא ולא. "בזה אני דווקא מעולה" אמרה עדנה בפרצוף הכי מירב חסון בעולם. תפסיק עם המחשבות, תודה רבה. תפסיק לחשוב. תפסיק. תודה.

או, החמור מדבר ולילה באה. וכן, ככה צריך להגיד את זה. בואו תתפייסו, בנות. די. כמו בפעם הקודמת, בסצנה המצוינת והנהדרת שהתפייסתן? בשבילי? כן, ברור, בגלל שרון. עמית, הוצאת לי את המילים מהפה. את זוכרת איך זה? מה שחר? לילה, לא יפה לדבר עליו... על האקס... אח, לילה המלכה והמגנא והמלאכית.

דקל שואל את השאלות החשובות מול מליפיקים.

את שואלת אותי, דליה?! את שואלת אותי?! זה מהצד שלך. הצד שנדבק לכל הגברים בניסיון למצוא חתן, זה את הבאת לאידיוט הזה את זה! אוג, סתום. דליה, את מדהימה. את צודקת לגמרי. איפה נשמע דבר כזה? דליה, אני מצטער שירדתי עלייך קודם, את אימא מעולה ולמופת, סתם ירדו עלייך בסברי מרנן.

קירקי! לעזאזל איתך. רואה, לילה? את תמיד צודקת...

אבל איך אלכס לא מתה? אלכס, עזבי, את יודעת שאם הייתי יכול הייתי שולח אותך ולא את ליטמן. אבל גילי לא מוכנה שתתקרבי שוב לדין אחרי הרמון... איזה כיף שמוחקים זיכרונות...

יופי, אחלה מנהיגת מליפיקים. אה, רגע, אוליבר מועל בעצם!

לשירה האס אין מזל.

איזה "אחרים"?! יש רק את אמילי! הסכם...

ידעתי שלא צריך לתת לפלגא טבעונית לארגן אוכל. לא לילה! רק קירקי עשתה את זה. אאוץ'. נשוי... מה לילה?! תעזבי אותה, תפני לבת ה"מועדפת" שלך! או, ככה פותחים יחסים. קודם כל שואלים את קירקי על שמה...

מחשבה נבונה, דקל. מחשבה נבונה. אל תאמין לשרלטן הזה. מוכר לך אשליות כמו שהוא מוכר לכולן! אוג הוא כן הבעיה, ואתה יודע את זה!

"אוקיי, אני אומר לה." אמר השר לשעבר שלא מבין מה הולך סביבו. שוב פעם. מה זה עוזר, אמנון, אתה עדיין מקום אחרון בסקרים, והמועמד לתפקיד הלביא לפיתוח אזורי!

כן, ערב אמיתי. בלי אוג. שלך. בלבד. אוריה לפחות מבין מי הבת המוכשרת. יופי, קירקי, בפעם הבאה תתייעצי.

אוליבר הסתבך.

הלנה לפעמים אובר דרמטית. היא נשמעת כאילו היא בוכה בכמה רגעים. למה את ישר מתרככת בפני קירקי?! למה?! למה?! למה אין מספיק לילה הפרק?! לילה אמרה שהיא אוהבת מישהו. אני מעמיד פנים שזה אני.

עם כל המחיקות שיעשו לאלכס, היא תחטוף נזק מוחי תמידי. מה זה "מישהו"?! רק אמילי!

למה את סומכת על הליטמן הזה?! למה?!אתה לא תשפיל את ליבי! אם ליבי הייתה מפעילה את הכוחות היה לנו עולם אופננה. לחסל?! אוקיי, אני מקווה שכולכם הבנתם שליטמן מנסה לחסל את התכנית שלי ולפנות את הדרך!

בפרק הבא:

אריאנה מנסה לשרוף את הספר!

לילה... והקלוץ... על ערסל... מנגנים... ואני מקיא ברקע.

קירקי שוב עושה את הדבר האהוב עליה, נשכבת על האדמה ומתחברת ליסודות.