ליבי, ליטמן מוכן להיות איתך ורק איתך!
חחחח, סתם, אחד באפריל! מזל טוב, אור...
אביגיל, תיזהרי! את לא יודעת מה היצור הזה מסוגל לעשות! לא, לא, למה לחשוף את עצמך בפניו?! אה... הוא אנס! הוא אנס, נורמאלי יותר וברור יותר. ליטמן, לך לארון. שהוא ילך לארון, אבי! נו, מה?! אבי, לעזאזל איתך!
איזה כיף, לילה על הבוקר. כן, זה מכוון. אני לא הייתי מאמין להלנה בכלל. האמת. יופי.
שרון, אני מבין שאין חשק כשעמית לא פה, אבל תקום. סופסוף השר לשעבר נתן עצה טובה! "מסכן אותה", צודק, דקל. לא, דקל, אתה לא חשדן. יופי, לביאים. עכשיו לכו ותתקפו את ליטמן. נהדר, דקל. עכשיו כל זה שלך. וכל האננס של שרון.
אריאנה, לא. למה להפנט סתם?
מעניין אם הייתה שיחה כזאת בין דינה ורשף בשעתו... ליטמן יותר רע. ואני כן שופט אותו. הוא רע. בפני עצמו הוא רע. איזו תקווה? עוד תקווה כזאת ואבדנו! למה הוא מסתובב חופשי?! למה?!
אננסים... לא, היי! עמית! לא פעם ב... לא! לא! זה לא יפה! אריאנה האכזרית. אני לא מאמין. שרון כמזכיר קיבוץ זה נורא יותר משרון בלביאים... הוא נפרד מעמית עוד יותר...
אינה מפחידה.
סופיה האכזרית רצתה להרוג את המגנא. בושה! אה... ואת הפלגא הטבעונית. לילה, גם לי בא לברוח. בא לך לברוח רחוק מליטמן ומכל השליחים שלו? אני אף פעם לא הפסקתי לאהוב את אביה! די, יוסי, נו, להתמקד בפרק... לא! לילה! לא! ממש לא! אני... למה?! למה?! איתי! איתי!!!!!!!!!!!!!
אני חולה על התיק של אביגיל, כזה מגניב. איך אפשר לדבר על גברים בכלל בקטע הזה? "התמימים", מה לעזאזל קורה שם... אבי, מה זה שכחת מאוג... את צריכה להישאר עם אוג כדי שאוג... אוג לא יכול להיות עם... נו! אל תעשי לי כמו שלירון עשה לי!
שרון, אתה מבין שיש מליפיקים מחרבי זוגות באזור?
שוב נחרבש לחש. רגע. למה הטבעת...
עמית, אל תצפי. המליפיקים מפרקים זוגות על ימין ועל שמאל. אם רק היית מקשיבה לי! היית הופכת ללביאה בעצמך וצדה את היצור הזה! עמית, המליפיקים מנסים לפרק זוגות! די! אל תקשיבי לאריאנה! שרון היה נעול במחסן בגללך ובגלל חבר שלך ליטמן!
השאלה היא איזה סרט, קירקי. אבל אתם יודעים אחד על השנייה דברים חשובים. לוק. אני מהמר שלוק הוא הבעיה. ואמנון. האידיוט. השר לשעבר ולשעתיד! ליטמן מתחבא כמו אנס.
לילה, את מבינה שלא צריך להקשיב להלנה ולמצוא את הבחור הראשון שבא אלייך כי מחכה לך בחור איכותי במקום אחר לגמרי! בחור שמוכן להיות איתך לנצח! נצח במונחי כדברות!
יואו, ליטמן, מספיק עם החרא הזה! די עם הניסיון להפנט! ותשלים את העונה על חשבונך! קירקי מתנהגת כמו פלגא עלובה. עזוב את שרון, לוק! עזוב!
הלהקה תהיה עם אביגיל. אני מניח. תהיה להם הופעה. רגע, אז כשהוא עשה סטנדאפ והיא שרה אחריו, זה היה תחרות של חברי להקה שנלחמו אחד בשנייה?! בושה, אוג, ככה לעשות ללילה. אביגיל, את לא מבינה ש... למה להעתיק את המתנה?! למה?! אוג, תרשמי אוג...
עמית טובה בלהעמיד פנים שהיא אסמתית.
מה לא יכולת לעשות?! לא, זה בגלל שהיא הפלגא. הפלגא. לפלגא יש גם דברים שעוזרים לה בניגוד למגנא. אבל הוא כבר משבש לה את החזיונות. וגם את הרגע הזה החמצת, מר לוק!
בפרק הבא:
לילה אוג ואביגיל מנגנים! אני מבין, אביגיל. אני מבין.
עמית מנטרלת מצלמות!
וליבי סופסוף מוצאת את לוק, תודה לאל! יום הולדת שמח לאור גרוס!
ואני אמצא את לילה ואהיה איתה בסוף!!!!!!