כדברא 2- המשך שבוע 8

כדברא 2- המשך שבוע 8

אני קורא לכולם, ליטמנים וחנונים, להצטרף לתנועה המהפכנית!

להדיח את קירקי! הלאה הקירקיזם!

יאללה! לילה לתפקיד המגנא!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 81-הריאל

אז מה יקרה ששרון ודקל נחטפו ?
ומה יקרה עם קירקי והחיזיונות המזויפים ?
ומה לוק מרגיש ללילה ?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
התקדמות מטורפת בשתי הססדרות
כדברא ושכונה מתקדמות נורא בעלילות בימים האחרונים , זה מעולה ..
אנחנו מגלים שגרי התחזה לאמנון .. וכל השיחות האחרונות הגיעו ממנו ..
&nbsp

רועי, עכשיו הכול ברור

השר לא מתוחכם ולא יכול גם להיות עם הבנים שלו וגם לעזור לסוזי בשחיתות בשכונה.
&nbsp
היינו צריכים לדעת...

שיר m

Well-known member
זה הזוי

לפני רגע הם בכלל לא ידעו מה זה מחשב, עכשיו הם כבר יודעים לעצור שליחת סרטון באמצע(!), להשתלט על שיחות וידאו, ובכלל לנהל יפה מאוד חיים של האקר ממוצע

&nbsp
נסחפו קצת עם יסמין. מה את רוצה מאביגיל? שחררי באמת.
&nbsp
מסכנה קירקי.

Roei152

Well-known member
מנהל
בפרק נאמר
שיש עוד שבועים עד החשיפה הגדולה בפרק הראשון נאמר שיש חודש למלפיקים לעשות מה שצריך
כמה זמן אם זה ככה כל העונה מתרחשת בחודש אחד ? , מדברים שהחורף מתקרב ..
&nbsp
\

הריאל, הוא במדריד?

היא מרגישה שהיא לא צריכה להיות המגנא! זה מי שרוצה להיות המגנא שלנו? שומעת קולות, רואה דברים? אה, סליחה, זה נכון... טוב, אבל כידוע לנו שקירקי מגנה קיצונים רק מצד אחד! קיצונים מהתנועה להפלת המגנא היא תגנה, לא קיצוניים קירקיסטים-טבעוניסטים! חדלת אישים. לא יציבה. מאוד לא יציבה ואנחנו לא נקבל מגנא כזאת!

משותקים, אני מבין. נורא נחמד. אגב, וילוז'ני עושה פרצוף ריקני מה זה טוב.

איזה נרגענו, הבחורה בלתי רגיעה. או, כן, בואי נפנה לדעה מתונה ומיושבת.

עמיתי... איזו כתף לעת צרה. אני לא שמח מהזיווג הזה! לא שמח! זה כל כך הרסני! זה יהיה הרסני! "מה יש בלילה שאין בי". ליבי, יש לך שעה-שעתיים פנויות? כן, כן, הרגשת. גם ללי הרגישה ותראו (אני גם מגנה את תנועת אנטי-לליפתח, היא תנועה קיצונית לטעמי). אה... זה דווקא צילום יפה. מסכנה עמיתי.

תראו איזה טיפול רגוע במשבר. לכן צריך את לילה. טיפול רגוע במשבר. היא לחיצה. לחיצה מאוד. מגנא בכיינית. נכון, עם הבוגד בקיבוץ. וראיתם אותה בוכה ומאבדת עשתונות?! לא! בדיוק כמו שהיא לא באמת שמחה על לוק, היא רק מעבירה את זה בציבור. אל תשמחי, קירקי. וזה מבט של יוסי.

אביר, אל תפתח ג'ורה! אביר המטומטם! או שלא, כי מן הסתם, כמו שכולנו יודעים איך זה עובד...

לוק, לילה מאמינה שאחותה לא בסדר. אבל תמשיך, זה בסדר מבחינתי. אוי, ליטמן, זה מה זה חדש לך, להתאהב. וחשבתי שגרי מאוהב באריאנה או משהו. טוב, המליפיק האחרון שהיה מאוהב... אתם יודעים. כן, אני חשבתי בקירקי, זאת גם הייתה ההצעה שלי, אבל לילה החליטה שנעביר את ההחלטה בציבור ועדיף איתו. מה זה "חשופים"? מה זה "לא יהיה על טבעי"? מה יקרה בכלל אם הם לא מחסלים אותה? ואם זה אסון כזה גדול, אז יאללה, תחסלו אותה. כן, גרי, זה מאוד חשוב מה שאמרת. "הכול תלוי בך" שיט!!!!!!!!!! הלכה התכנית!!!!!!!!!!!!!!!!!

אח, ליבי, ליבי, ליבי. ליבי נראית כמו דמות מצוירת.

לא, לא במועלת. לא, הוא מתעכב כי הוא לוק. רואים? ללוק אין מושג!!!!!!!! אנחנו תנועה מתונה לגמרי!!!!!!!!!!

אין דבר משמח יותר מהשלט של משפחת ברזילי. אבל לא עם הלנה. מה הקשר לחום, הבחורה לא בסדר בראש. לוק, אני מחכה לכם למעלה בחדר, נתחיל את הישיבה מיד. מה זה הגינוני אננסים האלה? הלנה, הלנה, היא מסוכנת ומדמיינת דברים. אל תתחילי עכשיו. אתה בטוח שמדווחים, לוק?! אתה בטוח?! חופשה זה נחמד! חופשה זה נחמד! הלנה הפשיסטית. מה זה הקירקיזם הזה, מנהיגה היא מנהיגה? אתם מבינים מי הכוח הדמוקרטי פה... ובכלל, זה שעברת מהר ממנהיגה לחביתה וסלט אומר שגם את קצת מטורפת. זה כי הם מחפשים דרך לעלות לחדר, אני מחכה להם שם אבל הם לא רוצים לעורר חשדות. נכון, הלנה, אל תפתחי תקוות אצל לוק.

אחלה של משחק מצידם... אמילי, ככה מתייחסים לאח של חברה? הסכסוכים בין הדיירים באח הגדול ממש הסלימו... דקל, מה זה הערסיות הזאת? וואו, שרון, חשבת על זה לבד? מה הקשר ללבוש?

יופי, יסמין. נהדר. מעניין איך זה במציאות עם ימי צילום כאלה. (ליטמן ואביה)

אז הלנה מסבכת סלט. בסדר. טוב, זאת מזימה סטליניסטית. לנסות לפנות לחושים הפטריוטיים שלי בכך שהיא אומרת שהיא רק מגנה על לילה זה ניסיון עלוב לכפות עליי לתמוך בה! את צריכה לפרוש.

הכי קטע אירוני, אביר. חבל.

אחותה של קירקי יותר גרועה ממנה. היא גם מטורפת. היא הפנתה אותה לליבי... יסמין, ככה זה במשפחת גבע.

דקל, לא נראה לי שקלטת... אמילי סוכנת כפולה! או שלא.

הו, אתן מדברות פתאום. עמית, את מדהימה. איזה עצות טובות יש ללילה. והיא גם מגנא, אחרת היא לא הייתה מזהה ששרון פגש מישהי חדשה... אפילו שתיים. זה יפה.

אני חייב להגיד דבר אחד... אתם אמרתם לי שאני אשתגע בגלל ליטמן ואביה, אני מרגיש הרבה יותר נורא שהלביאים לכודים בריאל עם מטורפת שרוצה לחסל אותם... זאת עלילה שגורמת לי להרגיש ייאוש, כאילו אין תקווה. כאלה אני זוכר שתיים: כשיפתח היה בבית חולים עם פלסטר מורעל ששיתק אותו לאט לאט, וכשטדי פינה את השכונקים באוטובוסים. יופי, מיכל, אני מרגיש ממש עצוב ומסכן. אגב, כנראה השר לשעבר שהפך לשוטר לא יכול להתעסק בשתי שחיתויות בו זמנית. אז ברור. אריאנה, אריאנה, יומך יבוא, ואת יודעת מי תביא אותו (העוזרת של המגנא האמיתית!) כי היא מחפשת והיא חכמה.

בפרק הבא:

דקל ושרון מקבלים אוכל. ופתאום דקל מופתע לגלות את אלכס, שעדיין מאוהבת בו מהתקופה שהיא חיה בהרמון והוא היה אופנוען מגניב. אגב, היא תחלץ אותם, זה בדוק. תזכור, דקל, גם כאן היא לא בדיוק יכולה לצאת מהקומונה ההרסנית הזאת. אריאנה, אגב, הייתה כלואה בהרמון הקודם. קצת מעניין ואירוני שהפעם שניהם כלואים...

וזהו. משום מה אין לי הרבה סצנות מהפרק הבא לאחרונה...

אני מקשר בין כדברא להרמון. מה זה אם לא קצת טירוף?

חכי חכי, שיר! אני מטורף לגמרי!
&nbsp
עוד מעט אני אצייר לכם את לילוק מתנשקים!
&nbsp
אני לא צפוי!

Roei152

Well-known member
מנהל
ללי הרגישה והם סיימו את הסדרה ביחד
דניאללי לנצח
אני בטוח שסצינת הנשיקה צולמה פעם אחת וזהו , שניהם שחקנים מעולים
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
העיקר זו המציאות שבסדרה
בדיחות מחוץ לסדרה לא נחשבות במקרה הספציפי הזה
דניאללי לנצח

פרק 82- רוח רפאים

מה אריאנה תעשה ללביאים?
&nbsp
האם נצליח בהדחת המגנא?
&nbsp
אביגיל תחליט כבר?
&nbsp
עמית תעלה על הבעיות?
&nbsp
והאם ליבי תצליח להפוך לדוגמנית היסטרית?

אלו מפנימיית גנות מחסלים את הלביאים!

כן, גם שירי מפנימיית גנות וגם מייק, העובד הזר.
&nbsp
משפחת ברזילי זאת פתיחה טובה. בלי לילה זה פחות. כן, היא השתגעה. רגע רגע... מה זה? מבזבזים כספי ציבור על גלימה חדשה עם סימנים פשיסטיים? לא ולא! עניין שלי ולא עניין ציבורי? תתביישי לך. תתביישי, קירקי. הלחש הדמוקרטי, הלנה הקירקיסטית.
&nbsp
אמילי, אני מבין שיש לך בעיות עם שי חי. אבל מכאן ועד לפגוע בגיסו... איזה קטע, הנה ההיא מהרמון. איו... מה הם אוכלים שם? הם לא מזמינים סושי, אני מבין.
&nbsp
מי מטורף ומשקיע באוג?
&nbsp
לא שמעת כי את פשיסטית. גברת הלנה, אולי תקשיבי לדעות אחרות? רק למקרה. רק למקרה. "אני לעולם לא אעשה לחש על הבת שלי! אה, פרט ללילה. לה מותר לי לשלול כוחות." לכי, שקרנית.
&nbsp
בבקשה לא עוד "שדרוץ". שם מטומטם.
&nbsp
עמית, עמית שלחה לו הודעה. חכו חכו, עמית לא טיפשה. היא תדע. יום אחד אתם לא תדעו שהיא מלקקת קרטיב אננס, אתם תיפלו. או באימוג'י...
&nbsp
התרחקנו בגלל שאלו חיי הציבור. אבל לא נורא. יופי, עמית. לילה לא שמה לב כי היא טהורה כל כך ולא מאמינה שיש בקרבנו עשבים שוטים. גם רבין לא האמין שיש ימין דתי...
&nbsp
אמנון עסוק עכשיו במשטרה.
&nbsp
חוסר מקצועיות, המורה, אני אומר לך. דרמה קווין. תתני טיפים, רותם המורה.
&nbsp
אז אנחנו עדיין בתפקיד הלביא לפיתוח אזורי. סבוואר 6...
&nbsp
איפה הדרמה קווין?! וואו. זאת התגובה שלי, שני קליין, בהחלט.
&nbsp
בואו לא נאשים, לביאים. הבדיחה של השושלת? יותר מלורי ויואל? דקל, אתה זוכר שהיא גרה בהרמון?
&nbsp
יואו, משפחה של מעצבנות.
&nbsp
אז לא ליבי וגיא... ליבי ועמרי.
&nbsp
מה נראה לך, גיא? אגב, גם את עמית היא האשימה סתם ככה. והנה הווידוי. אבל אוג! אבל אסור לכם!
&nbsp
אני מתפלא שהיא לא רוצחת אותו ישר. אבל יש לה תכנית. ידעתי שזה גלידה. לא! לשרון בא קרטיב אננס! הבנת?! המוח שלו אוהב את עמית גם עכשיו! אוווווווווווו... נשבע לכם שכתבתי את זה עוד לפני ששרון אמר.
&nbsp
איזו חברות הזויה ביניהם...
&nbsp
או או... לוק... אחורה פנה! אחורה פנה, עלו עלינו! אוי... קירקי עם ליבי. אביגיל, את לא רווקה. אביגיל לא נראית נורא. לא?! לא?! בושה וחרפה למגנא! אה... קירקי, לא יעבוד לך! את לא תשסי אותי בליטמן שוב! הוא לא יעשה את זה! נכון? נכון?!
&nbsp
כן, זה אביר. ליבי כנה. זה מי שסידרו לליבי? באמת?
&nbsp
מה זה ההסתה הזאת נגד מיעוטים שמתנגדים לשלטון?! בושה! בושה! ככה זה המגנא השקרנית שלנו, מסיתה ואז מתנצלת. אוי... חבל שהיא תקפה אותו... אוי... חבל...
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אוג מראה את המד שלו לאביגיל ולדליה.
&nbsp
עומרי וליבי חוזרים לאופננה.
&nbsp
ואלכס שוב מנסה ליצור קשר מחוץ להרמון. אה, והיא הביאה לדקל טלפון.

שיר m

Well-known member
טוב

אביגיל, אני כבר לא יודעת מה לעשות איתך.
&nbsp
עמית, רוח רפאים! תחשדי קצת!
&nbsp
סוף סוף קירקי מתהפכת על לוק. חבל שהיא תתחרט מהר... כמה זמן ייקח עד שהיא תבין?
&nbsp
ליבי ועומרי חמודים.

מה ליבי ועמרי...

מה את אומרת על זה ששרון המהופנט עוד חושב על עמית? וכן, היא בטוח תהיה מעורבת בהפלה של אריאנה, אני רואה אותה מודה בפני קירקי ולילה על זה שהיא ראתה אותן ביום המאורות.
&nbsp
ככה לא מתנהגת מגנא! היא הייתה צריכה להרביץ לו לפני מלא פרקים, עכשיו זה סתם טרור שמצדיק הדחה.

למעלה