כדברא 2- המשך שבוע 4

כדברא 2- המשך שבוע 4

האם קירקי תמות?

האם ליבי תיפרד מהסבוואר המזויף ותלך ללוק?

האם לילה תצעק סופסוף על אוג השקרן?

והאם הלביאים יצליחו בשיפוץ?

Roei152

Well-known member
מנהל
ליבי רוצה את לוק זה לוק שלא רוצה אותה
ולוק הצמיד לה את הסבבואר המוזיף .. זה לא אשמתתה ...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 66-הארסיטו

מה יקרה לקירקי בעולם המתיםם של העל טבעי - הארסיטו?
צפיייה מהנה ...

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי פרק טוב
לוק לא מצליח כרגיל לחסל את קיירקי וגם וולנו וסופיה לא ...
משבר ביחסי דקרירקי , שרוןועמית יפים
ובפרק הבא אוג חוזר לאביגיל ומתחיל הסיפור 0 המעצבן ליוסי לילה ולוק מדברים לאחר שויתר כנראה על כוח המלפיקים

רועי, אני אומר לך עכשיו

לוק יהיה עם ליבי!
&nbsp
לא עם לילה, עם ליבי!
&nbsp
ליטמן הזה חושב שהוא מתוחכם. הוא תוקף, אני מגן, הוא מביא את אוג.
&nbsp
אני הודף את אוג, הוא תוקף שוב.
&nbsp
אבל אנחנו לא נפסיד לעולם! לילה ברזילי היא לא אלה לי רשף שתיפול ברשת הליטמנית האכזרית! לא עוד מקרי אגם! לא עוד אדמה חרוכה כמו שירה!
&nbsp
ומה אתה מניח שהוא מוותר על הכוח? ממש לא נראה לי שזה מה שיקרה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה לא מכיר את מיכל?
ברור שלילה היא התמר של לוק , וליבי היא אלינור בשבילו...האיתי של ליבי אפם לא יהיה אדם בעונה הבאה יהיה גיא ....
חוץ מזה מה אתה יכול לעשות נגד מילה שכבר נכתבה וצוללמה ?
ונגיד שלוק היה מגולם ע"י שחקן אחר ? מה היית אומר אז ?
0

כן אני מכיר! יש לי את הטלפון שלה...

אין שום סיבה שליבי תהיה עם גיא. שום סיבה (פרט לצילומי סטילס...) אבל כמובן גם עם שחר זה היה מוזר.
&nbsp
איזה תמר, הוא פגש את ליבי ראשונה ואת קירקי שנייה. אם כבר קירקי היא התמר שלו!
&nbsp
שחקן אחר? בוודאי שהייתי מוכן! רק לא ליטמן. אבל רועי, יום אחד אני אגיע להקרנת הסיום ואביה תתאהב בי סופית, ואז נהיה ביחד, ואז... אז אני אגיד לליטמן "תעשה מה שאתה רוצה בעולם הדמיון שלך. כי במציאות היא איתי".

ליטמן לארסיטו מיד!!!!!

וואו, ידעתי שקירקי תהפוך ל"רוח" פתאום. עכשיו המליפיק יבצע בה את זממו.
&nbsp
רק למה המדרגות, לא הבנתי. איזה לורנס, מה לורנס... היי, ידעתי שוולנו יחזור! אין כדברא בלי וולנו.
&nbsp
כן, הכי טוב ללכת לסצנה קומית אחרי הארסיטו. עם עמיתי. עמיתי, את כה חכמה. לילה, הרסו לך את הבית. לא, לילה, אני חושב שלא כדאי שוב דייט עם עמית ושרון. את יודעת. אה, רגע, לילה, את פנויה היום! נהדר. נהדר. טוב, הפרצוף של אביה בקטע הזה מזכיר לי את המפגש בינינו. שהיא קצת הופתעה וקצת הוחמאה מזה שאני מעריץ שלה. אהובתי.
&nbsp
נכון, עמית. נכון. שרון, תסכים עם עמית בהכול. יש בעיה. הוא קרא לה עמיתי!!!!!!! אני נמס קצת. קצת. יופי, דינה עדיין הכי נורמלית פה. והיא אפילו לא פה.
&nbsp
זה יותר מגניב מהמפגש בכור המצרף בין נינה ורחלי. טוב, וולנו, הצלת את קירקי מציפורני ליטמן.
&nbsp
השכפולים האלה זה נורא. חבר'ה, זה ליטמן! ליטמן!
&nbsp
אהבתי את העלילה בארסיטו. כרגיל מיכל מכסחת את כולם בעלילות ובעקביות. מאוחר מדי, ליבי בהשפעת ליטמן. אל תאמיני לה, קירקי! את גם לא מגנא בנוסף לכל!
&nbsp
אין, לוקי כשלוקי. אין מה לדבר. אני לא מבין, אריאנה תמיד מסדרת את המיטה שלה?! אריאנה, מה את סומכת על היצור הזה...
&nbsp
כן, קירקי, גם אני מקווה על ליבי. דקל וקירקי בלי משבר בינתיים... לא נורא, הם מספיק טובים. יופי, רק דיברתי. למה אתה מדבר, יוסי? למה?
&nbsp
שיט. קלוץ. אימא של קלוץ. ולילה שרועה לה בשדות זרים... שקרן האוג הזה. הוא אמר לך כי הוא אידיוט. אה, גברת דליה, בואי לא נתחיל עם צעדים קיצוניים ונפסיק עם השטויות האלה של לקרב בין לילה לאוג!
&nbsp
אופננה, אופננה... אלוהים אדירים, היא עם עמית בטלפון. ליבי! בחייך... תמונה? היא תשים את לוק בסוף... המממ... מה יקרה אם ליבי "תמצא" את הסבוואר ואז יראו שהוא גם מתחמק ממנה? ליבי מסכנה, צחוק בצד. היא הכלי במאבק.
&nbsp
ברור שהרגישה, לילה חכמה. אוי, זאת כזאת סצנת עדנה. וגם מרגשת.
&nbsp
עצה יפה, קירקי. זאת גם אנטי-ליטמניות. למרות שברור שליבי לא תעשה את זה.
&nbsp
שרון יכול היה להבין אם מיכל רק הייתה מקבלת את העלילה שלי שעמית מצטרפת ללביאים. יופי, שר לשעבר. יאשימו אותך, יאשימו אותך. לא יודע, חברים, לא בא לי להצביע לאמנון.
&nbsp
אוליבר: אחת, לוק: אפס. אחד עגול! משימה מוצלחת, אריאנה... כן, בטח. אח, איזה צחוקים... קירקי חזקה מדי בשביל ליטמן. פורש מהמליפיקים... זה כבר עניין. ליטמן, תחליט עכשיו! כוחות או בנות?! מה חשוב לך יותר?! אל תשכח, הבנות לא יבואו בלי הכוחות.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אריאנה ולוק מול הסבוואר!
&nbsp
אביגיל וגיא (לאן הם נעלמו באמת? עדיין דביקים?) מתקרבים, אבל הקלוץ בא גם כן.
&nbsp
ו... ו... אה... אה...
שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!

פרק 67- הדייט המושלם

אז מה אוג יעשה אחרי שלילה תזרוק אותו?
&nbsp
האם לוק יסכים לוותר על כוחות ההפנוט?
&nbsp
דקל וקירקי- הסוף?
&nbsp
ואיך התכנית נגד ליטמן תתקדם הפעם?

אוי, ליטמן ליטמן... חכה...

איך היא תחשוב על גיא ברצינות? חשבתי שהיא עדיין מאוהבת באוג... אבל איך היא השתחררה מהדבק? קירקי, אני מניח שאת לא מוצאת פתרונות בגלל לוקי כשלוקי.
&nbsp
ברור שהוא לא פורש. אגב, אריאנה, סיפרת לו שבגדת?
&nbsp
יופי, עמיתי, תדריכי אותה. זאת הגישה, ליבי! חותכת נגד ליטמן. לא, ליבי, להקשיב לעמית. עמית לאגם הנסתר?! מדריכת טיפוס הרים מוסמכת זה התואר הרשמי של עמית שכטר. נכון, עמיתי. נכון. שרון פחות חשוב. את הכי חשובה. יופי, ליבי, תצחקי.
&nbsp
ומהאננסית לאננס. כן, נו, זה אוליבר. שרון, אתה חכם מאוד.
&nbsp
כן, אריאנה, לא היה לי כל ספק שזאת המטרה שלכם. ושל ליטמן לראות את אביה בבגד המחמיא הזה. אתה אל תסיק מסכנות, ליטמן. אל תסיק מסקנות בכלל.
&nbsp
קודם כל לטפל במטרדים נוראיים כמו עמיחי. הוא לא יצירתי, ולשקר שקרים כאלה זה לא נכון... נכון, זה לגמרי נורמלי להתאהב בה. פשוט שיסתום את הפה שלו ו... אה, הקלוץ עדיין קלוץ. כן, אוג, זה עד כדי כך שקוף! תודה, לילה. תודה על ההבהרה החותכת הזאת. לך, תנסה להרשים את אביגיל, אידיוט. אתה בדיוק כמו שחר, הבוגד!!!! יואו, לילה, את כזאת פסיכולוגית טובה. חשבת לדבר עם אנשים או משהו? אולי ברדיו או משהו כזה?
&nbsp
קירקי, במקום להתעסק במשהו חשוב את מחפשת את לוק?! דקל, מה לעשות שיש עלינו איום נורא של ליטמן?
&nbsp
שני ביקשה ווליום. אז ווליום. היא קורעת... קורעת לגמרי.
&nbsp
יש לו את הכדור. עכשיו הוא סתם יפגע באנשים. דקל, איזה רעיון נהדר!
&nbsp
גיא... אתה מנסה לרמוז משהו...? דווקא זוגיות נחמדה. אני היחיד בטח שרוצה לראות אותה מתרחשת... אני מהמר שהמצב יתחיל להסתבך קצת מעכשיו...
&nbsp
תהיי בטוחה, לילה. תהיי בטוחה. אוי, קירקי, את פלגא. כזאת פלגא. את יודעת מה אומרת הנבואה על המגנא: זאת שתצליח להפריד בין עיקר ותפל... טוב, זה מגאליס, אבל אותו דבר! את גילית שהיא ניסתה להרוג אותך וסלחת, עכשיו מה?! על זה את תכעסי?! אם את עצבנית על לוק, תכעסי על לוק!
&nbsp
זה רומנטי? אביגיל צריכה להתחיל לרדת שוב על הקיבוץ. טוב, זאת הצלחה מסחררת.
&nbsp
כן, קירקי, איך חשבת שהוא ידע להקפיא את האגם?! אוי, קירקי, תסתמי! את עומדת לפני ליטמן ומכניסה אותו בכיף למוח שלך. ורק במאמר מוסגר: המוח שלך גם לא כזה כיף לקריאה. הכול "בוהו בוהו, החיות מסכנות, אל תאכלו קבבים ביום העצמאות...". לכי תזדייני, קירקי. לכי תזדייני.
&nbsp
כן, זהו! זאת האביגיל שצריכה להיות! שצועקת עליו! זה הדייט הנכון! איך לא ידעתי על הקיווי?זה מה שהיה לכם! דייטים נוראיים!
&nbsp
המחשב כזה לא קשור... כן, לבקש מלוק. ממש נהדר.
&nbsp
חי חי חי... אנשים פה חושבים שאני אכעס. שאני אתעצבן. שאני אתרגז ואשנא אותה ואותו... שליטמן שוב לפניי... שהוא יאשים אותה בבגידה, כמו שחר והמנטור שלו צ'יטה והם ישתפו פעולה. אבל כפי שראיתם, א) אביה התנגדה בתוקף למלוכלך הזה. ב) מה שליטמן לא יודע, זה שאחרי ההפנוט האחרון העברתי לאביה את הקמע הכדברי שלי. כך שהוא לא באמת היפנט אותה. אבל! היא מדווחת לי בזמן אמת מה הוא מתכנן, ואנחנו עומדים לבגוד בו בדיוק ברגע הקריטי ולרוץ לעבר השקיעה ברומנטיות. אני גם ניסיתי לשכנע אותה שאחרי הבגידה באמת נחסל את קירקי וניקח את כתר המגנא שוב, אבל היא צעקה עליי שאני אמשיך לצייר את הלוגו המלכותי שלה. אז לא נורא. רק מי זה שם בסוף?
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
לוק הולך וקירקי רודפת אחריו.
&nbsp
אביגיל שוב עם גיא.
&nbsp
ולילה עם... אה... טוב, נראה לי שאני עדיין צריך לעבוד על ההגנות שלי. גם אם היא לא מהופנטת עכשיו. אני מדווח מיד לעמיתי.

שיר m

Well-known member
או נהיה מעניין

מי היה שם וראה את זה?!
&nbsp
קירקי כועסת ופגועה. היא משחקת ממש טוב.

Roei152

Well-known member
מנהל
אז סוף סוף הפרק עלה לי בסבוואר
האפליקציה של יס שיש לי סוף סוף העלתה את הפרק , את הפרק של הייום גם יש לי , אבל אני אשמור אותו למחר .. שמתי לב שבימים מיוחדים , הפרקים לא עולים כ"כ מהר אלא מחכים ליום השגרתי הראשון שאחריו , ולא בא לי לבזבז ..
אז לוק מנסה תכסיס אחר , לפגוע בקירקי עם לילה , אסביגיל ואוג ניסו שוב את ההקשר ...
&nbsp

למעלה