ליטמן לארסיטו מיד!!!!!
וואו, ידעתי שקירקי תהפוך ל"רוח" פתאום. עכשיו המליפיק יבצע בה את זממו.

רק למה המדרגות, לא הבנתי. איזה לורנס, מה לורנס... היי, ידעתי שוולנו יחזור! אין כדברא בלי וולנו.

כן, הכי טוב ללכת לסצנה קומית אחרי הארסיטו. עם עמיתי. עמיתי, את כה חכמה. לילה, הרסו לך את הבית. לא, לילה, אני חושב שלא כדאי שוב דייט עם עמית ושרון. את יודעת. אה, רגע, לילה, את פנויה היום! נהדר. נהדר. טוב, הפרצוף של אביה בקטע הזה מזכיר לי את המפגש בינינו. שהיא קצת הופתעה וקצת הוחמאה מזה שאני מעריץ שלה. אהובתי.

נכון, עמית. נכון. שרון, תסכים עם עמית בהכול. יש בעיה. הוא קרא לה עמיתי!!!!!!! אני נמס קצת. קצת. יופי, דינה עדיין הכי נורמלית פה. והיא אפילו לא פה.

זה יותר מגניב מהמפגש בכור המצרף בין נינה ורחלי. טוב, וולנו, הצלת את קירקי מציפורני ליטמן.

השכפולים האלה זה נורא. חבר'ה, זה ליטמן! ליטמן!

אהבתי את העלילה בארסיטו. כרגיל מיכל מכסחת את כולם בעלילות ובעקביות. מאוחר מדי, ליבי בהשפעת ליטמן. אל תאמיני לה, קירקי! את גם לא מגנא בנוסף לכל!

אין, לוקי כשלוקי. אין מה לדבר. אני לא מבין, אריאנה תמיד מסדרת את המיטה שלה?! אריאנה, מה את סומכת על היצור הזה...

כן, קירקי, גם אני מקווה על ליבי. דקל וקירקי בלי משבר בינתיים... לא נורא, הם מספיק טובים. יופי, רק דיברתי. למה אתה מדבר, יוסי? למה?

שיט. קלוץ. אימא של קלוץ. ולילה שרועה לה בשדות זרים... שקרן האוג הזה. הוא אמר לך כי הוא אידיוט. אה, גברת דליה, בואי לא נתחיל עם צעדים קיצוניים ונפסיק עם השטויות האלה של לקרב בין לילה לאוג!

אופננה, אופננה... אלוהים אדירים, היא עם עמית בטלפון. ליבי! בחייך... תמונה? היא תשים את לוק בסוף... המממ... מה יקרה אם ליבי "תמצא" את הסבוואר ואז יראו שהוא גם מתחמק ממנה? ליבי מסכנה, צחוק בצד. היא הכלי במאבק.

ברור שהרגישה, לילה חכמה. אוי, זאת כזאת סצנת עדנה. וגם מרגשת.

עצה יפה, קירקי. זאת גם אנטי-ליטמניות. למרות שברור שליבי לא תעשה את זה.

שרון יכול היה להבין אם מיכל רק הייתה מקבלת את העלילה שלי שעמית מצטרפת ללביאים. יופי, שר לשעבר. יאשימו אותך, יאשימו אותך. לא יודע, חברים, לא בא לי להצביע לאמנון.

אוליבר: אחת, לוק: אפס. אחד עגול! משימה מוצלחת, אריאנה... כן, בטח. אח, איזה צחוקים... קירקי חזקה מדי בשביל ליטמן. פורש מהמליפיקים... זה כבר עניין. ליטמן, תחליט עכשיו! כוחות או בנות?! מה חשוב לך יותר?! אל תשכח, הבנות לא יבואו בלי הכוחות.

בפרק הבא:

אריאנה ולוק מול הסבוואר!

אביגיל וגיא (לאן הם נעלמו באמת? עדיין דביקים?) מתקרבים, אבל הקלוץ בא גם כן.

ו... ו... אה... אה...
שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!