השיר שלי לאוג
"אוהב את לילה יום וליל,
זה יוסי חייט המנהל!
היא מכירה אותי ממש,
צעקתי עליה במגרש.

בניגוד לאוג שליו
שהוא חתיכת קלוץ שלא נדע,
בושה של איש,
הוא תת רמה,
תעוף מהקיבוץ!"

נו? נכון התקבלתי למגמת מוזיקה ואני אהיה בלהקת לילה-יוסי? שהיא להקה הרבה יותר מדהימה מלילה-אוג?

חיים מרתקים יש למליפיקים! וכן, אוליבר. כן. ופלאפון! נקרעתי, אריאנה בפלאפון... מליפיקים אוכלים אוכל מג'פניקה. זה קרה... מליפיקים מתקדמים! בהצלחה ללמוד להפעיל את זה.

לביאים, היזהרו... אתם לא רוצים לגמור כמו יפתח, נכון? ואתה, שרון, רוצה לגמור כמו אודי? אני מניח שלא, ולכן היזהרו במעקב.

לילה, את לא תימשכי לזה. ממש לא. ממש ממש לא. לא, מדליה הוא קיבל את הכישרון של לעצבן ולשבת בבית כל הזמן הזה, עד צאת הנשמה! עמיחי, תעשה טובה ותחזור לתקן צמיגים! תתבייש לך להתחיל עם בחורה כמעט תפוסה!

למה אני חושב שגרי ואריאנה מנהלים רומן?

הוא פנה לשכונה, אני משער... עוד פעם היצור הזה? שרון, תרכיב קשת, יא דביל! אכן, דקל. אכן. אל תאמין למילה שלו, דקל! אל תאמין לו!

מה זה? אוסף סבווארים?

תתבייש לך על השקרים, ליטמן. הרי היצורים האלה נתונים לפקודתך!

אחותך המשוגעת. גם החבר שלך משוגע, גברת. היי! אביגיל, תסתמי! אז לילה בחורה מרתקת, מה קרה? אביגיל, סתמי! סתמי פשוט! את כועסת על לילה וזה חילול השם, אביגיל המעצבנת!

הפסל הקטן... אוי, ליבי, אם רק היית יודעת, קורבן קטן שלי. תשמעי, עמית, לפעמים אנשים מתאהבים תוך... את יודעת. כן, ליבי, את מהממת ובדיוק בגלל זה ליטמן... כשהוא ייסע, אני אארגן מסיבה. כן, עמית. למה שתקנאי? למה? לך יש חבר אננס מתוק, לליבי יש חבר משמש-ענבים מסריח. עמיתי, אני מסכים איתך כל כך. "אלוהים, קח אותי עכשיו". כזה עמית.

אבל איפה יסמין? מתי היא באה לעשות בלגן? כן, אוג, תקשיב לגיא! לא שזה נכון שהיא הכי הכי הכי, אבל תקשיב לו.

זוהי רשימת קניות טבעונית. את זה דין באמת אוכל כל הזמן. "קוסקוס ופירה מהחד"א". לילה ידעה. היא ידעה... פרחים. או. בדיוק בשביל זה יש חבר אחד בכנען שבדיוק נשלח להביא כמה פרחים. אבל יש עיכוב במשלוח. ידעתם?

שאני אבין, יש מלא רם לביא בעולם? ולמה יש כאלה בצפת ובהרצליה?!

אוג... אתה בן מוות היום... שקרן, אוג! שקרן! קשר בשקר! שקרן שקרן שקרן! לילה, את בטח לא נופלת בחרא הזה. הרי ברצינות, שיר רומנטי מועתק (למרות שושלר אכן כתב את השיר הזה עם מיכל וגם הלחין, מיכל כתבה רק את השיר של ארוחת הבוקר) זה ממש לא כמו "אביה את גדולה!!!!!!!!!!! קיבלת את הציור שלי????????????!!!!!!!!!!!!".

קירקי, תתפללי שזה לא הבית של רוחל'ה ושמוליק שוורץ. תתפללי.

שייקספיר היה אומר "יוסי, תשמע, החיים שלך טראגיים אפילו יותר משל רומיאו. מה זה? גם אודי לא גומר עם אגם, גם אתה לא עם לילה? כבד לי מדי..." אביגיל, לא להגיד וואטאבר! זה רק של עמיתי! מה רע בלילה?

אמרתי לכם שרק מעצם שמו לוק נועד לליבי. לרטש אותה. להרוג אותה. היא נועדה להיות הקורבן שיגן על כולנו. ליבי תקריב את עצמה, וכמו קורבנו של הארי פוטר, אנחנו נהיה מוגנים לעד מהקסם הליטמני הזה, מיוצר האשליות הזה, מהרשע הטהור הזה... דקל, עזוב. זה מאוד מסוכן. ליבי, לא יודע מה עשית, אבל את בטח הצלת את דקל.

זה מה שהוא אמר, הקלוץ, אבל הסוטה הזה הולך ללילה!

אוג שקרן! לילה, הוא שקרן! אל תאמיני לו! אל תשכחי מהעבר שלו! הוא קלוץ, הוא לוזר, הוא לא מיועד לך!!!!!!!!!! אוף, זה... אני ולילה כמו בן וזואי. איפה שהוא יש מקום בהיסטוריה לשנינו. ואני והיא נוליד את התינוק שיציל את העולם מליטמן! אולי הוא כבר נולד (אם נשיקה של דילן לרומי יכלה להוליד טיימר, לכו תדעו מה צעקה במגרש החנייה יכולה לעשות!). גם הוא לא היה מצליח, לילה! גם הוא לא! לילה, תפעילי את שכל המגנא שלך! מאמי שלי, לאאאאאאאאאאאאאאא... לאאאאאאאאאאאאאאא... אני הקאתי עכשיו. צחוק בצד, ממש הקאתי עכשיו.

אתה מנסה להפליל את ליבי?! אתה לא מודע לנזק שאתה עושה! בוא'נה, התיאוריה שלו מלאה חורים... תודה, דקל.

היי, אביגיל, מה זה ירושלים? אל תלכי, אני צריך אותך פה... יש לך לחסום את אוג מלהגיע ללילה! עכשיו הבנתי. עכשיו הבנתי. ליטמן הזה מתחכם. הוא ידע! הוא ידע ששמרתי על לילה מכל משמר אז האידיוט הזה בכוונה שומר על אוג קלוץ חסר זיכרון, כי הוא ידע שאם הוא היה קלוץ עם זיכרון הוא לא היה מעז להתעסק איתי, אבל קלוץ חסר זיכרון יחליש אותי וילך ללילה. הליטמן הזה! שני צעדים לפניי כל הזמן! אבל יומו יבוא, הוא חושב שהוא יכול להילחם איתי גם בכנען וגם בשכונה? אין לו מושג למה אני מסוגל...

אוליבר יוצא לשטח?! אלכס בחוץ זה יהיה מסוכן... מאוד מאוד מסוכן!

בפרק הבא:

אוליבר מנטרל מצלמות. הוא גם מתחזה למדביר ליטמנים... אה, מזיקים.

הלנה זוכה לארוחה הרומנטית.

וליטמן מנסה לפרוץ עם דקל לאופננה.

בכלל, איזה פרקים מעולים, כל הזמן אני מגלה עוד קצת מהמזימה של ליטמן נגדי...