כדברא 2- המשך שבוע 3

כדברא 2- המשך שבוע 3

האם הליטמניזם ימשיך להשתולל בקיבוץ כנען עם ההיפנוט של הפלגא?

האם משפחת אטלס-ברזילי-גבע תתאחד?

האם האננסים ישמרו על עצמם?

ומתי אוג יפסיק להיות קלוץ?!

כל זאת ועוד בכדברא.

פרק 62- הווידוי

מה יקרה כשלוק תפס את קירקי באמצע חיזיון?

האם עמית תצליח להסביר לשרון מה קרה?

האם אביגיל תצליח להתקרב לאוג?

ומתי לילה תבין שאני אהובה הנצחי נצחי נצחי?

לאאאאא, לילה לא בכיוון של אוג!

יואו, איזה לוקי כישלוקי, אני מת!!!!!! אפילו עכשיו לא מצליח! מה הוא עושה פה?! אם היית עם קצת יותר שכל כמו אחותך המגנא, היית מבינה את הסכנה!!!!!
&nbsp
עמית, זאת ליאן שמפרידה בינך לבין האננס שלך!
&nbsp
וזה ליטמן האידיוט שחיבל בהברגה. כוחות הפנוט אכזריים... אנשים כאן צריכים לשים לב יותר למה שקורה מסביבם. וגם להבין את בעיות הזיכרון שלהם!!!!!! בדיוק, לא מעניין אותה אוג.
&nbsp
שרון, לא! לא להיפרד! אוווווווווווווו... אני לא יכול להגיד כמה שאני אוהב את זה.
&nbsp
ומה אתה עושה פה, מתעלם מליטמן שכמוך? למה המוזיקה המוזרה ברקע?
&nbsp
אביגיל, לא. תיזהרי. אהלן, שני. דמות מלאת שמחת חיים. אני מהמר שבסוף אביגיל תכתוב תסריט של כדברא... אביגיל, עם כל זה, גם אני אידפק פה!!!!!
&nbsp
הלבוש המחמיא. אוי, לילה, אולי את צריכה גבר שידע לבשל בזמן שאת תפצחי בקריירה מדהימה. אני יודע לבשל נהדר. אביה... אביה היפה...
&nbsp
לנטרל את... שרון, בחייך! למה אתם מרצים את ליטמן, למה?!
&nbsp
אתה לא זוכר את גיל 13, אידיוט!!!!! אה. יש מסורת. זה יהיה מאוד בעייתי לפגוע במסורת ביום שהיא מתחילה. לילה, את נחמדה כל כך וגם בלי להתכוון ולחשוב רק עליי את מושכת אותו...
&nbsp
כן, הכי חשוב, למה דווקא את עמית?! למה?! ויופי לשרון שיודע לשאול את השאלות הנכונות. יושב ראש? אין נשיא?! אתם היעד המרכזי שלו כי הוא אוהב לפגוע בזוגות טובים! אוי, דקל, אתה כזה חכם. כן, דקל, בהחלט בהחלט! כמה אני מסכים איתך ולא עם אריאנה!
&nbsp
אביגיל, בגללך. הכול בגללך. באשמתך זה יהיה!
&nbsp
קונטאטו. את זה לא צריך להמציא. עכשיו אני אחשוף בפניך, ליטמן... זה בגללי! אני הלכתי להגן על בנות כנען! לא תוכל להפנט אותן יותר!!!!!!!!! הלאה שלטון הליטמניזם!!!!!!!!!
&nbsp
הלנה ועשבים. למה אני לא מופתע. אח, לילה. אפשר מופע פרטי? בבקשה בבקשה בבקשה? טוב, כן, היא מתלבשת יפה מאוד. לילה, אם אתן חולקות גנים, היא לא צריכה איפור. אוג, יא קלוץ!!!!!!!!!!!!
&nbsp
בוא'נה, הומה באופננה. אתם רואים את המבט האכזרי הזה בעיניים של ליטמן? את הלשון החלקלקה ששופכת מילים? ליבי, את הקורבן שלנו. אנחנו חייבים להקריב אותך. בבקשה, ליבי, למעני! למעני... טוב, את שמחה לקראת הטבח. שה קטן ומסכן שלי.
&nbsp
יכול לעלות החום כשאתה רואה את אוג מתקרב ללילה. לא. למה. למה עם השמלה היפה הזאת, למה?! למה?! לילה המסכנה. אוג, תוריד את היד ממנה!!!!!!!!!!!
&nbsp
כן, גם לגילי מספיק חומוס ופלאפל... זה טבעוני. כן, דקל, זה קצת... זה הקטע, יש גם אבא. גם לי יש פנטזיית לילה.
&nbsp
העיקר שזה לא יראה לי את ה"זה" של ליטמן. בחייכם. הלכת על הלקופסה?! סבוואר?!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
הלביאים במעקב!
&nbsp
קירקי במעקב.
&nbsp
אביגיל בוכה לגיא. כי גם אני הייתי במעקב. אחרי אוג. הקלוץ.

Roei152

Well-known member
מנהל
נראה לי שזו הסדרה
בה אתה כי כועס על ליטמן .. תראה אותך ...
&nbsp

אכן, כי כאן הוא ממש רע

קל יותר לרדת עליו כשהוא רע מאשר שהוא מוצג כאדם מושלם... וכרע שממש עושה דברים ולא כישלוני.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מתוק
ליבי ולוק קורים אותי כל פעם מחדש היא בהחלט מהופנטץת מהפסל הליטמני שלו..
לילה צריכהה דחוף מישהו חדש מבחינה עלילתתית , וגם לוק יכול להתאים ., לא יכול להיות שהיא תאפשר לאוג להתקרב אליה ככה.. היא אומנם היתה רגישה ומקסימה לאביגיל , בניגוד לאגם שהתנפלה על לירון בלי בושה , ועעוד רחללי נאלצה לסבול ממה...
'

שיר m

Well-known member
אוקיי...

לא ממש הבנתי מה התוכנית של לוק.
&nbsp
עמית נשברת מהר

&nbsp
אביגיל עדיין מסכנה

Roei152

Well-known member
מנהל
גם אני לא?
ולמה הסבואור בכנען ? הוא לא אמור להיות במפקדת המלפיקים?
&nbsp
&nbsp

פרק 63- השיר

אז האם המשפחה של קירקי ולילה תתאחד?
&nbsp
מה יצא מהדייט הזה שבכלל בכלל לא מעניין את לילה?
&nbsp
האם הלביאים יעצרו את הליטמניזם מלהשתולל?
&nbsp
ומה התכנית של לוק?

השיר שלי לאוג

"אוהב את לילה יום וליל,
זה יוסי חייט המנהל!
היא מכירה אותי ממש,
צעקתי עליה במגרש.
&nbsp
בניגוד לאוג שליו
שהוא חתיכת קלוץ שלא נדע,
בושה של איש,
הוא תת רמה,
תעוף מהקיבוץ!"
&nbsp
נו? נכון התקבלתי למגמת מוזיקה ואני אהיה בלהקת לילה-יוסי? שהיא להקה הרבה יותר מדהימה מלילה-אוג?
&nbsp
חיים מרתקים יש למליפיקים! וכן, אוליבר. כן. ופלאפון! נקרעתי, אריאנה בפלאפון... מליפיקים אוכלים אוכל מג'פניקה. זה קרה... מליפיקים מתקדמים! בהצלחה ללמוד להפעיל את זה.
&nbsp
לביאים, היזהרו... אתם לא רוצים לגמור כמו יפתח, נכון? ואתה, שרון, רוצה לגמור כמו אודי? אני מניח שלא, ולכן היזהרו במעקב.
&nbsp
לילה, את לא תימשכי לזה. ממש לא. ממש ממש לא. לא, מדליה הוא קיבל את הכישרון של לעצבן ולשבת בבית כל הזמן הזה, עד צאת הנשמה! עמיחי, תעשה טובה ותחזור לתקן צמיגים! תתבייש לך להתחיל עם בחורה כמעט תפוסה!
&nbsp
למה אני חושב שגרי ואריאנה מנהלים רומן?
&nbsp
הוא פנה לשכונה, אני משער... עוד פעם היצור הזה? שרון, תרכיב קשת, יא דביל! אכן, דקל. אכן. אל תאמין למילה שלו, דקל! אל תאמין לו!
&nbsp
מה זה? אוסף סבווארים?
&nbsp
תתבייש לך על השקרים, ליטמן. הרי היצורים האלה נתונים לפקודתך!
&nbsp
אחותך המשוגעת. גם החבר שלך משוגע, גברת. היי! אביגיל, תסתמי! אז לילה בחורה מרתקת, מה קרה? אביגיל, סתמי! סתמי פשוט! את כועסת על לילה וזה חילול השם, אביגיל המעצבנת!
&nbsp
הפסל הקטן... אוי, ליבי, אם רק היית יודעת, קורבן קטן שלי. תשמעי, עמית, לפעמים אנשים מתאהבים תוך... את יודעת. כן, ליבי, את מהממת ובדיוק בגלל זה ליטמן... כשהוא ייסע, אני אארגן מסיבה. כן, עמית. למה שתקנאי? למה? לך יש חבר אננס מתוק, לליבי יש חבר משמש-ענבים מסריח. עמיתי, אני מסכים איתך כל כך. "אלוהים, קח אותי עכשיו". כזה עמית.
&nbsp
אבל איפה יסמין? מתי היא באה לעשות בלגן? כן, אוג, תקשיב לגיא! לא שזה נכון שהיא הכי הכי הכי, אבל תקשיב לו.
&nbsp
זוהי רשימת קניות טבעונית. את זה דין באמת אוכל כל הזמן. "קוסקוס ופירה מהחד"א". לילה ידעה. היא ידעה... פרחים. או. בדיוק בשביל זה יש חבר אחד בכנען שבדיוק נשלח להביא כמה פרחים. אבל יש עיכוב במשלוח. ידעתם?
&nbsp
שאני אבין, יש מלא רם לביא בעולם? ולמה יש כאלה בצפת ובהרצליה?!
&nbsp
אוג... אתה בן מוות היום... שקרן, אוג! שקרן! קשר בשקר! שקרן שקרן שקרן! לילה, את בטח לא נופלת בחרא הזה. הרי ברצינות, שיר רומנטי מועתק (למרות שושלר אכן כתב את השיר הזה עם מיכל וגם הלחין, מיכל כתבה רק את השיר של ארוחת הבוקר) זה ממש לא כמו "אביה את גדולה!!!!!!!!!!! קיבלת את הציור שלי????????????!!!!!!!!!!!!".
&nbsp
קירקי, תתפללי שזה לא הבית של רוחל'ה ושמוליק שוורץ. תתפללי.
&nbsp
שייקספיר היה אומר "יוסי, תשמע, החיים שלך טראגיים אפילו יותר משל רומיאו. מה זה? גם אודי לא גומר עם אגם, גם אתה לא עם לילה? כבד לי מדי..." אביגיל, לא להגיד וואטאבר! זה רק של עמיתי! מה רע בלילה?
&nbsp
אמרתי לכם שרק מעצם שמו לוק נועד לליבי. לרטש אותה. להרוג אותה. היא נועדה להיות הקורבן שיגן על כולנו. ליבי תקריב את עצמה, וכמו קורבנו של הארי פוטר, אנחנו נהיה מוגנים לעד מהקסם הליטמני הזה, מיוצר האשליות הזה, מהרשע הטהור הזה... דקל, עזוב. זה מאוד מסוכן. ליבי, לא יודע מה עשית, אבל את בטח הצלת את דקל.
&nbsp
זה מה שהוא אמר, הקלוץ, אבל הסוטה הזה הולך ללילה!
&nbsp
אוג שקרן! לילה, הוא שקרן! אל תאמיני לו! אל תשכחי מהעבר שלו! הוא קלוץ, הוא לוזר, הוא לא מיועד לך!!!!!!!!!! אוף, זה... אני ולילה כמו בן וזואי. איפה שהוא יש מקום בהיסטוריה לשנינו. ואני והיא נוליד את התינוק שיציל את העולם מליטמן! אולי הוא כבר נולד (אם נשיקה של דילן לרומי יכלה להוליד טיימר, לכו תדעו מה צעקה במגרש החנייה יכולה לעשות!). גם הוא לא היה מצליח, לילה! גם הוא לא! לילה, תפעילי את שכל המגנא שלך! מאמי שלי, לאאאאאאאאאאאאאאא... לאאאאאאאאאאאאאאא... אני הקאתי עכשיו. צחוק בצד, ממש הקאתי עכשיו.
&nbsp
אתה מנסה להפליל את ליבי?! אתה לא מודע לנזק שאתה עושה! בוא'נה, התיאוריה שלו מלאה חורים... תודה, דקל.
&nbsp
היי, אביגיל, מה זה ירושלים? אל תלכי, אני צריך אותך פה... יש לך לחסום את אוג מלהגיע ללילה! עכשיו הבנתי. עכשיו הבנתי. ליטמן הזה מתחכם. הוא ידע! הוא ידע ששמרתי על לילה מכל משמר אז האידיוט הזה בכוונה שומר על אוג קלוץ חסר זיכרון, כי הוא ידע שאם הוא היה קלוץ עם זיכרון הוא לא היה מעז להתעסק איתי, אבל קלוץ חסר זיכרון יחליש אותי וילך ללילה. הליטמן הזה! שני צעדים לפניי כל הזמן! אבל יומו יבוא, הוא חושב שהוא יכול להילחם איתי גם בכנען וגם בשכונה? אין לו מושג למה אני מסוגל...
&nbsp
אוליבר יוצא לשטח?! אלכס בחוץ זה יהיה מסוכן... מאוד מאוד מסוכן!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אוליבר מנטרל מצלמות. הוא גם מתחזה למדביר ליטמנים... אה, מזיקים.
&nbsp
הלנה זוכה לארוחה הרומנטית.
&nbsp
וליטמן מנסה לפרוץ עם דקל לאופננה.
&nbsp
בכלל, איזה פרקים מעולים, כל הזמן אני מגלה עוד קצת מהמזימה של ליטמן נגדי...

Roei152

Well-known member
מנהל
מה יקרה שתגיע הנשיקה האמיתית ?
של לילה ואוג , אני מחכה לזה בקוצר רוח רק כדי לקרוא מה תגיב על זה
חוץ מזה יצאת כדברא שוב , צדקת שלילה נדחפת לסיפור אהבה קיים..

שיר m

Well-known member
עכשיו זה נהיה מעניין!

האם תמות הילדה הקטנה? מה יקרה? מה יקרה?!
&nbsp
מתגעגעת לאוג הישן. הוא לא היה משקר...
&nbsp
אביגיל

שיר m

Well-known member
ברצינות, אתה יודע מה אתה צריך לעשות

לכתוב תסריט לכל השחקנים (אהמ שחקניות אהמ) האהובים עלייך, ואז לכבוש את העולם.

אני מוציא אגרסיות בגאליוסי

רוצה לראות שחקן בסדרה? גאליוסי.
&nbsp
רוצה להוציא עצבים על ליטמן? גאליוסי.
&nbsp
בכלל, כל הקטע בגאליוסי היה להרחיב לנטלי רואס את התפקיד.

שיר m

Well-known member
אבל זה הקטע

אתה צריך להמציא משהו חדש. לחבר את השחקנים שאתה אוהב מכל הסדרות. לכתוב תסריט שלם ואז להזמין אותם לשחק בזה.

למעלה