כדברא 2 -המנשך שבוע 1

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא 2 -המנשך שבוע 1 זהו סיפורה של סדרה שחזרה לעונה שניה עם פלגא טבעונית , מגנא אמיתית ,אננסים ממתוקים ובחור מקסים מהחממה

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 53- העיסקה

כיף לחזור לרשום שמות לפרקים ... התגעגעתי

הבוגד בקיבוץ? הבוגד באשמורת! ובחממה! ובשכונה! ובהכול!
פונט מגניב בהתחלה...
&nbsp
איך העזת, ליטמן, לחלל את האגם הזה?! איך?! כן, אתה יכול לנסות להפנט, אבל יש כוח שאפילו המליפיקים לא יעמדו בפניו, ובטח שלא מהפנט בחורות מגעיל! ליטמן מוריד טבעות. זה קרה לו הרבה.
&nbsp
לפחות לכדברא עוד יש פתיח... אני מניח שגם שכונה לא יקבלו.
&nbsp
"ניסיתי להפנט אותך. כמו כל הבחורות. אבל עכשיו אני אשתמש בלחש שמוחק זיכרון, משומש בדרך כלל במקרים שבחורה גילתה שאני חרא ואני עוד צריך לשאוב ממנה כוח. בלחש הזה השתמשתי גם על אלה לי רשף!". יופי, דקל. הגנה על טריטוריה, מה?
&nbsp
פרטוק, די. די לפקפק בעמיתי. כן, חשבתי שהם בני דודים... אגב, שמתם לב? שם המשפחה שלו הוא "שכטר", וכבר אמרתי לכם שזה השם של עמית. הייתי צריך לקלוט את זה במאת האחוזים כשראיתי את השם. יותר אמין מבוגד בקיבוץ?
&nbsp
הוא משקר בלי להניד עפעף, דקל! אל תוריד את הקשת, מה אתה מוריד את הקשת?! אה... אז הסבוואר באמת עשה את כל הדברים האלה. נכון... יופי, מיכל, סיפור ממש הגיוני ונכון.
&nbsp
היי, אננסים! דיירת חדשה... אני מהמר ששמה מתחיל ב-י'... "מה, זה מחר?" שאל שרון במפגן נהדר של אח. רגע! מה חברה מסודרת עם... אמרנו שאני מפסיק עם התסביכים של עמית=אלינור וזה... מה היית עושה בלעדיה, היית תקוע עם יואל ולורי...
&nbsp
לא!!!!!!!!! לילה, אל תפתחי מעטפה מאבא של שחר!!!!!!!!!!! לא!!!!!!!!!! ואל תאמיני לאידיוט, בטח בהימלאיה, אני יודע טוב טוב מה הוא עשה ב-31 באוגוסט! אני יודע טוב טוב! לא, הלנה, הם לא חוזרים בסוף, ומגנא שלי, תשכחי מהאידיוט הבוגד בקיבוץ. יואו, הלנה, סתמי. היא יודעת את השם שלו! מה אכפת לכן?! ותצעקי על הבת השנייה שלך!
&nbsp
"יכול להיות" שקרן ורמאי, דקל? נו... מי מהמר שלוק הולך על קירקי? או לפחות על ליבי, אני כבר רואה את זה קורה. כן, לי יש פתרון יותר טוב. ניקח את הליטמן הזה ונזרוק אותו ל... די, יוסי.
&nbsp
אוליבר, אתה באמת שאלת את זה עכשיו? אה, הוא אחראי לגניבה... למה לא ימצאו לאלכס רומן? למה? שירה האס מתוקה! לא הבנתי... היא שם מאה שנה, אבל היא כן מזדקנת (אבל היא ילדה). ומה היא אם היא לא מליפיקית? אה... הנה הסבר.
&nbsp
די, די, דליה. עדיף לגור אצל רחל וסילבן מאשר לחיות עם עמיחי הקלוץ הזה.
&nbsp
אזעקה חכמה, זה מה שזה, לוק. לחש הדבקה לכיסא! גדול למתיחות! יש מאגר... מעניין. איך דקל יהיה נחמד לזה שבא לחרב לו את הזוגיות?! איך?!
&nbsp
נורא עצוב, אוג. נורא עצוב. לפחות למלא הוראות אתה יודע. דליה, אמרנו לא לעוף! זה בדיוק מה שהכשיל את מירב חסון!
&nbsp
הלנה לא האימא הכי מדהימה בעולם. דילמות... מייק. מייק! זוכרים את מייק?! מה זוזי?! למגנא שלך את אומרת זוזי?!
&nbsp
דליה עם המבט שהכי אומר "אני אתייאש ממנו".
&nbsp
חבר'ה, מה אתם סומכים על היצור הזה?!
&nbsp
טוב, דקל, עדיף שתרחיק אותו מבנות. תעקוב אחריו! יואו, איזה בוגדני הליטמן הזה! אבל יעלו עליו ברגע.
&nbsp
ידעתי שנתמקד באבא שלהן! ידעתי! הלנה, סתמי! את יודעת מה הוא היה, לילה. גם הוויתור שלך...
&nbsp
כרגיל, לילה יותר חכמה מכולם. אייל שכטר. מי הכדברא שאמר לכם שזה מה שיקרה? אה? רק היה חסר שלילה תגיד "אבא"?
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
גיא ינחם את אביגיל! הבוגד בשמש הזה!
&nbsp
חוגגים לדקל יום הולדת!
&nbsp
ודקל יעבוד בחציר... עד שאיזה ליטמן יבוא להפריע לו.
&nbsp
ואני רק שואל: איפה גברת ליבי בר שלום איפה?!

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה יודע שזו הייתה בדיחה (בחור מקסים מהחממה )
על משקל,הבחור המקסים מהנשרים , , אבל יש גבול לבדחות ליטמן מבחינתי וזה לצחוק על הזוגיות של דניאל וללי.... אתה יכול לצחוק עד מחר שליטמן לוקח לך בחורות שאתה אוהב במיוחד , אבל אתה לא תרד על דניאללי , הם בשבילי האננסים בשבילך ...
&nbsp

זהו סיפורם של שניים שנפרדו, חזרו, נפרדו, חזרו
והיא עדיין מפחדת לנחם אותו אחרי משחק כדורסל!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
ברור שהוא מחק לה את הזיכרון מהזוגיות הגרועה שלהם בעונה 2, וחוץ מזה, הם ישבו על ספסל. ראית אותו מלקק קרטיב?! ראית אותו?! לא!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה מגזים
הם נפרדו וחזרו רק פעם אחת רשמית.
וחוץ מזה זה היה משעמם , אם הם היו חוזרים ונפרדים , כמו אמה ועידו , יונתן ודני.. אני רק מקווה שלדקירקי זה לא יקרה ...
גם היא לא ליקקה קרטיב , אבל הספסל קירב בינהם .. תמיד הספסל אמר למעריצי דניאללי יהיה בסדר. הספסל הופיע בסוף המחצית לפני ההפסקה הארוכה בעונה 3 בסצינת הבחירה השניה של ללי ובנשף , אז הספסל מאוד משמועתי לדניאללי... והופיע בעונה הראשונה בסצינה הראשונה שלהם בלילה..
&nbsp

הם נפרדו בשביל זוג אחר!
זהו סיפורו של זוג אמיתי שמנגן על גיטרות!!!!!!!!!!
&nbsp
עדיין עדיף אננס על הספסל המיותם שלהם, רועי...

Roei152

Well-known member
מנהל
אז אני כועס
תצחק על ליטמן עם אביה , עם שירה , עם שתי היובל , עם נטלי..
ללי מחוץ לתחום!!!!! הבנת?????
דניאללי לנצח!!!!!
הנה נטלי , דניאל ניסה לנשק אותה בפרק הראשון של העונה השלישית , היא סירבה לו , אתה יכול לצחוק על זה ששזה שלוק ניסה להפנט את קירקי דומה לזה ...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
ניסה לנשק ולא הצליח
ואח"כ המשיכו הלאה כאילו לא קרה כלום...
&nbsp

אוקיי, עליתי על משהו
אלכס לא מליפיקית.
&nbsp
לפני מאה שנה הייתה רעידת אדמה, ואוליבר אסף אותה, לאחר שהיא נפגעה מהרעידה, אליהם. בו בזמן וולנו ניצל את זה וגנב את הסבוואר. אלכס נכלאה אצל המליפיקים, לא מזדקנת, אבל בלי לדעת שאם היא תצא אי פעם מהריאל (המפקדה) היא תזדקן ותמות.

Roei152

Well-known member
מנהל
בטוח יהיה פתרון
מיכל בטוח חשבה על משהו ... אבל אני די בטוח שראינו בפרק הראשון שהיא עושה קסם...
&nbsp

פרק 54- ההפתעה

מזל טוב לדקל לביא!
&nbsp
מה? מה הבאנו לך? אה... הבאנו ליטמן... לא, לצערי אין פתק החלפה...

Roei152

Well-known member
מנהל
עד לסוף העונה נישאר תקועים עם ליטמן
ואז שכונה 3 ונפטר מנמו לא ראיתי שהוא ממשתתתף בצפוף 2)
כן גם אני נמאס לי ממנו קצת ,.. הוא ניצח במחלמת ללי , זה הספיק לי בהחלט ... בכלל כל הכוכבי נוער של היום מותחים היום את התהילה שלהם עוד קצת עד למאיסות מהם , גאה בכוכבי השמיניה והאי מהבחינה הזאת...
פרק סבבה.. עמית מארגנת נהדר ..
נראה לי שליטמן הוא זה שגורם ללילה לחפש אאת אביה העונה , רק למה קירקי לא מתלהבת כמוה? היא באה לשתףף אותץה במשהו חשוב ...
&nbsp

שיר m

Well-known member
זהו, יום אחד יוסי מנהל וכבר הוא משפיע עליך?

למעלה