הבוגד בקיבוץ? הבוגד באשמורת! ובחממה! ובשכונה! ובהכול!
פונט מגניב בהתחלה...

איך העזת, ליטמן, לחלל את האגם הזה?! איך?! כן, אתה יכול לנסות להפנט, אבל יש כוח שאפילו המליפיקים לא יעמדו בפניו, ובטח שלא מהפנט בחורות מגעיל! ליטמן מוריד טבעות. זה קרה לו הרבה.

לפחות לכדברא עוד יש פתיח... אני מניח שגם שכונה לא יקבלו.

"ניסיתי להפנט אותך. כמו כל הבחורות. אבל עכשיו אני אשתמש בלחש שמוחק זיכרון, משומש בדרך כלל במקרים שבחורה גילתה שאני חרא ואני עוד צריך לשאוב ממנה כוח. בלחש הזה השתמשתי גם על אלה לי רשף!". יופי, דקל. הגנה על טריטוריה, מה?

פרטוק, די. די לפקפק בעמיתי. כן, חשבתי שהם בני דודים... אגב, שמתם לב? שם המשפחה שלו הוא "שכטר", וכבר אמרתי לכם שזה השם של עמית. הייתי צריך לקלוט את זה במאת האחוזים כשראיתי את השם. יותר אמין מבוגד בקיבוץ?

הוא משקר בלי להניד עפעף, דקל! אל תוריד את הקשת, מה אתה מוריד את הקשת?! אה... אז הסבוואר באמת עשה את כל הדברים האלה. נכון... יופי, מיכל, סיפור ממש הגיוני ונכון.

היי, אננסים! דיירת חדשה... אני מהמר ששמה מתחיל ב-י'... "מה, זה מחר?" שאל שרון במפגן נהדר של אח. רגע! מה חברה מסודרת עם... אמרנו שאני מפסיק עם התסביכים של עמית=אלינור וזה... מה היית עושה בלעדיה, היית תקוע עם יואל ולורי...

לא!!!!!!!!! לילה, אל תפתחי מעטפה מאבא של שחר!!!!!!!!!!! לא!!!!!!!!!! ואל תאמיני לאידיוט, בטח בהימלאיה, אני יודע טוב טוב מה הוא עשה ב-31 באוגוסט! אני יודע טוב טוב! לא, הלנה, הם לא חוזרים בסוף, ומגנא שלי, תשכחי מהאידיוט הבוגד בקיבוץ. יואו, הלנה, סתמי. היא יודעת את השם שלו! מה אכפת לכן?! ותצעקי על הבת השנייה שלך!

"יכול להיות" שקרן ורמאי, דקל? נו... מי מהמר שלוק הולך על קירקי? או לפחות על ליבי, אני כבר רואה את זה קורה. כן, לי יש פתרון יותר טוב. ניקח את הליטמן הזה ונזרוק אותו ל... די, יוסי.

אוליבר, אתה באמת שאלת את זה עכשיו? אה, הוא אחראי לגניבה... למה לא ימצאו לאלכס רומן? למה? שירה האס מתוקה! לא הבנתי... היא שם מאה שנה, אבל היא כן מזדקנת (אבל היא ילדה). ומה היא אם היא לא מליפיקית? אה... הנה הסבר.

די, די, דליה. עדיף לגור אצל רחל וסילבן מאשר לחיות עם עמיחי הקלוץ הזה.

אזעקה חכמה, זה מה שזה, לוק. לחש הדבקה לכיסא! גדול למתיחות! יש מאגר... מעניין. איך דקל יהיה נחמד לזה שבא לחרב לו את הזוגיות?! איך?!

נורא עצוב, אוג. נורא עצוב. לפחות למלא הוראות אתה יודע. דליה, אמרנו לא לעוף! זה בדיוק מה שהכשיל את מירב חסון!

הלנה לא האימא הכי מדהימה בעולם. דילמות... מייק. מייק! זוכרים את מייק?! מה זוזי?! למגנא שלך את אומרת זוזי?!

דליה עם המבט שהכי אומר "אני אתייאש ממנו".

חבר'ה, מה אתם סומכים על היצור הזה?!

טוב, דקל, עדיף שתרחיק אותו מבנות. תעקוב אחריו! יואו, איזה בוגדני הליטמן הזה! אבל יעלו עליו ברגע.

ידעתי שנתמקד באבא שלהן! ידעתי! הלנה, סתמי! את יודעת מה הוא היה, לילה. גם הוויתור שלך...

כרגיל, לילה יותר חכמה מכולם. אייל שכטר. מי הכדברא שאמר לכם שזה מה שיקרה? אה? רק היה חסר שלילה תגיד "אבא"?

בפרק הבא:

גיא ינחם את אביגיל! הבוגד בשמש הזה!

חוגגים לדקל יום הולדת!

ודקל יעבוד בחציר... עד שאיזה ליטמן יבוא להפריע לו.

ואני רק שואל: איפה גברת ליבי בר שלום איפה?!