שמש באה לעזור כי היא מתלמדת מד"א
לילה, מאחורייך! נו... והאסתמה. ברור. שרון, רוץ תציל את אהובתך! דביל היואל הזה. וואו, שרון, תיזהר, היא עוד תתאהב בך באמת אחרי זה.

מה הקשר לחרקים? דקל לא חושד בכלל. הלנה לא אוהבת את הזוגיות הזאת. ממתי את אנמית?! גוררת את קירקי מדקל. בשביל אמנון עכשיו יש בעיה.

אויש, נו, תקנו ארגז כלים אחר, מה לעזאזל אכפת לי?! זה הזוג הכי משעמם שאני זוכר. לפחות ללילה ולשחר יש עוד עלילה חוץ מהזוגיות החיוורת שלהם (ולפחות אביה יפה). ארגז כלים?!

שרון, הצלת אותה! היא תתאהב בך עכשיו יותר ממה שרצית, זה בטוח. נראה לי שלילה חושדת בשרון.

מה עשית עם הדם שלה, הלנה?

אני לא מאמין שאנחנו משקיעים פרק שלם בחיפוש אחרי ארגז כלים! בחייאת, מיכל, בחייאת!

יש לחש לכל דבר.

יואל הזה אשכרה ישב שם וחיכה שם כדי ששרון לא ייעלב... אה, לא, זה אבא של אוג. יואל סתם יושב שם. אז למה תכננתם את זה ככה? יואל מקרב יותר מדי בין עמית ושרון. כן, יואל, ב-ט-ח שזה רק משחק. איך ידעתי, שרון צריך לשחק אותה כאילו עמית היא בעצם דרך כדי להתקרב ללילה, ושהוא צריך את עמית כדי להתקרב ללילה. זה מתחיל. בטח שלא יחשדו. כולנו מבינים, שרון.

קירקי החלוצה בתרומות דם. אז הצליח או לא?

לא, הלנה, הכל לא בסדר! אם רק היית יכולה לשים לב ל... ואיפה ההורים של עמית לעזאזל?!

מה אכפת לי מארגז הכלים?! פתאום קלטתי, אביגיל יודעת על החזיונות ולא יודעת שקירקי כדברא.

עמית, עזבי את זה. עזבי את המשלחת. ולמה נרמז כאן כאילו הם בסוף יהיו ביחד?!

לילה חכמה. כולם אנמים.

שחר והעוגיות. זה הכי חשוב. אוי... שחר, כמה פעמים אמרתי, בקיבוץ אין "אני"!

כדברות אנמיות כולן. אז ככל הנראה מבצע תרומת דם היה כישלון.

כן, איפה ליבי באמת? כן, יש חלקים שלו שאת לא מכירה. לילה חושדת.

לביאים טמבלים. אוי... אז קירקי לא שינתה בסוף כלום...

בפרק הבא:

לילה תדבר עם קירקי! שעסוקה בחיפוש אחרי ארגז כלים, כאילו אין יום מאורות בעולם!

שרון ידבר עם עמית! מעניין על מה.

ואוג יתקן דברים.