כדברא- שבוע 10

שיר m

Well-known member
זה בסדר החזרת את כבודך עם התובנה הזאת

שיר m

Well-known member
האמת יצאה לאור

באמת שקירקי ודקל שברו לי את הלב.
&nbsp
ליבי, חסרת ליוסי מאוד

panda0zombie

New member
דקירקי שברו לכולנו את הלב

אני מקווה ובטוחה שהסצנה שלהם בסוף שברה לכולנו את הלב

panda0zombie

New member
פתאום אני קולטת משהו

הכותרת הזאת "האמת יצאה לאור" יכלה ממש להתאים לפלאשבק בפרק שאור גילתה מי אמא שלה ולמה היא עזבה אותה. משחק המילים הכי מפוספס שהיה לדעתי

panda0zombie

New member
נשבר לי הלב

נראה לי שזו הפעם הראשונה מזה מלא זמן שבה אני התחברתי כל כך לזוג הראשי בסדרה מסויימת. הפעם האחרונה שזה קרה לי הייתה בהאי עם טומי/דילן וליבי
בכל מקרה.. סצנה ארוכה (כמעט 6 דקות), תצוגת משחק יפה מאוד של גילי (בהתחשב בזה שזה התפקיד הראשון שלה, מצד שני היא לקחה שיעורי משחק) וגם של דין. איזה בכי יפה..
לא דקל! קירקי בחיים לא תפגע בך..

אהבתי שהיא קצת נכנסה בו עם הקטע של הלביאים ושהוא הודה בטעות שלו שהוא שיקר לה.
קירקי פשוט הייתה צריכה להתוודות לגבי החזיונות שלה ושהיא לא ידעה בהתחלה שהיא כדברא
האהבה תמיד תנצח!

איזה פרידה עצובה ודרמטית

בכל מקרה מספיק עם לב שבור ונעבור למשהו אחר

שרון חושד בלילה שכמובן לא מרוצה. עם כל החקירות האלה היא תצטרך עורך דין.. חבל שקירקי הרגה אותה
לילה מסתירה מהלנה את הסרדור. הלנה דואגת ודי בצדק התחשב בזה ששרון באמת חטף אותה והיה לוקח אותה אלא עם כן הגרומלים לא היו עוזרים לה (הלנה בכלל לא הייתה מרוצה)
למה לילה לא השתמשה בטבעת באמת כדי להשתחרר משרון? כלומר בכוחות
טוב דקל הולך לבדוק אותה. עוד כדברא תחשף
צייד מכשפות לאמנון

גרומלים! אז מקור הכוח של קירקי זה מים.. ידעתי
וולנו רוצה את לילה אצלם? מה קורה פה מה הוא מסתיר? ומי זה במטה? בטח האבא הביולוגי

אוביגיל.. חמודים סך הכל
יש לי תחושה שמה שמפריד בין דקל וקירקי קצת יותר גדול ממה שמפריד בין אביגיל לאוג
20500 צפיות בלילה? מה זה האתר הזה הגמל הצוחק?
משהו בהחלפת "אני אוהב/ת אותך" עם השמות המלאים שלהם הרגיש לי קיטשי מידי. טוב נו ה"אני אוהב אותך" של אוג זה השני האהוב עליי בפרק
עמיחי שלו זה שם כל כך קיבוצי

שחר עמית וליבי! הסצנה שכולנו חיכנו לה! והיא.... ממש.... שווה את זה
אבל לפני זה ליבי ועמית משלימות (יופי). שחר מתפרץ וליבי מוצאת את דרכה לתוך השיחה והנה כאן עמית מגלה את מה ששחר שמע
זה לא שלעמית אין סיבה לכעוס על שרון
"המהימות המהממת שלה" מסכימה בהחלט ליבי
תכלס שרון מכיר את עמית כבר 16 שנה היא הייתה צריכה לכל הפחות להיות קצת יותר חשדנית אבל ככה זה כשהיא עיוורת מהאהבה
באותו הסרטון שאצל ליבי בנייד שבו רואים את שרון שואל על לילה יש גם את הנשיקה הראשונה שלהם

יש לי תחושה שלהתעמת עם שרון ישירות לא יהיה יעל במצב הזה
הדאבל דייט שחיכנו לו!
ליבי לא יודעת כמה אקשן יש באמת בכנען

האירוע הבא שאני מחכה לו השבוע זה הדאבל דייט בעצם

מה עם אמה ועידו? גם אותם המון אהבו

ומה עם מוריה ועידו... שברור שהם ה-זוג הראשי ולא המשני.
&nbsp
ומה עם ניר וד... לא, ניר ודידי זה קשה.

panda0zombie

New member
ניר ודידי זה ממש קשה לאהוב

בשלב הזה אני די בטוחה שהזוג האהוב עליי בפלאשבק הן אור ושמש והן לא זוג אפילו

מורידו
מבחינתנו הם הראשיים אבל תכלס..

לגבי אמה ועידו אם כמה שאהבתי אותם (ואהבתי) הם לא היו הזוג האהוב עליי ועדיין לא זוכרת שהתחברתי אליהם עד כדי כך כמו שהתחברתי לדקל וקירקי.. אולי שכחתי כי עברה שנה מאז שהסדרה שודרה

שיר m

Well-known member
יפה כתבת:)

נראה לי שלילה פשוט לא היתה מוכנה לזה ששרון יתפוס אותה... הלנה לא דואגת סתם

פרק 40- קצה חוט

אז מה יקרה אחרי שדקירקי ייפרדו?
&nbsp
האם דקל יגלה שגם לילה היא בעצם כדברא?
&nbsp
מה מתכננים גרומלים EVIL INCORPORATED כנגד המנהיג?
&nbsp
האם שרון ייפול- מטאפורית, בפח של עמית ושחר?
&nbsp
האם אוג יהפוך לסטנדאפיסט מצליח?
&nbsp
ולמה לליבי אין חבררר?

גרומלים לא ישרדו בחום הנוכחי, תאמינו לי

איזה מנהיג הגרומלים... ישן כאילו אמצע הלילה. ונטו צריך לקרוא לליעם שיעזור לו בגניבה של המקל.
&nbsp
נראה לכם שדקל לא יעביר את הגלאי על לילה?
&nbsp
אביגיל לא יכולה לסדר את אוג, היא תסדר את הכל?! מה עמית, מה עמית עכשיו, עמית עסוקה עם שרון, תסתמי כבר... מה נראה לך שאת יכולה לעשות לעמית, היא תכסח אותך. כן, זה בערך סיפור מתקבל על הדעת, קירקי...
&nbsp
נפל על הראש... יפה. סצנה רצינית שהפכה למצחיקה. התעלף כי נפל, דקל! הוא הצליח להעביר או לא?
&nbsp
לקחו משרון את האישיות שלו... למה לא היבהב? איך? תשמע, בוא נגיד שבנוגע ליואל... לא, לא ממש אכפת לי שהוא מת. מקסימום לורי תבכה ותיילל בהלוויה, אולי תחזור למר בלום ולאיימי, אבל חוץ מזה... כפי שחשבתי, שרון יוכל לחזור ללביאים כי אין מי שיסחט את אמנון.
&nbsp
ונטו ערמומי. נראה אותך חוזר למוסך... הבנתם? אחרי שדליה לקחה משהו בטעות שטפטף מוולנו, עכשיו וולנו ייקח בטעות משהו מדליה... בשני המקרים זה מסוכן להם. למרות שאלו כולה כדורים נגד צרבת.
&nbsp
למי אכפת מהפינה...
&nbsp
אה, קירקי ביטלה... זה מובן. איזה סצנות עצובות יש לגילי.
&nbsp
דינה אימא היסטרית. איך התגעגעתי לאיבריש של לורי... WHAT DID YOU DO TO HIM? אומרים WHAT HAVE YOU DONE TO HIM... איך אפשר לחקור מישהו בלי זיכרון?
&nbsp
אז היא סתם אומרת איטו ומנסה לחשוב מה להגיד? אוי, יש חפץ של וולנו... רק שלילה לא יכולה לתת אותו...
&nbsp
לא בזמן ארוחת צהריים! ממש לא! תסתכלו על הפרצופים של אביה וגילי ככל שהן מתקדמות בלעיסה...
&nbsp
שרון כזה חכם- הוא יודע גם לאתר את הזיכרונות שלו שנעלמו! ביקור חולים! ביקור חולים! היום בערב? וואו, שרון עושה את התכנית אפילו כשאין לו מושג מה היא...
&nbsp
איך שהוא כשהתחילה המוזיקה ישר הבנתי שליבי תגיע. אביגיל לא מבינה באופנה. כן, תכל'ס ליבי עלולה למצוא את עצמה מגלה שהיא הפכה לסטנדאפיסטית, למרות שהיא לא התכוונה לזה שהוולוגים שלה יהיו מצחיקים...
&nbsp
נחמד לאכול ביחד... לא. אמנם ניסיתן, אבל עכשיו יש לכן טעם של ריבת מלפפונים שלא יורד.
&nbsp
עמית וליבי קורעות... רגע! האתר המטומטם הזה לא קיבל את ליבי?! רועי לוי מחוק אצלי! מחוק מחוק מחוק! אתם קולטים שמה שקרה לליבי זה בערך מה שקרה לעמית עם דקל? עובדת, לא מצליחה, מישהו בא וגונב לה?
&nbsp
איך שחר פשוט נמצא עם לילה למרות שהוא יודע שהיא משקרת לו הרבה? מה בכל הכוח?
&nbsp
אתם יודעים שאם וולנו תופס אותם הוא הורג אותם סופית, כן?
&nbsp
יש! הנה זה! הדאבל דייט! לא, עמית ושחר, לא! אתם לא אמורים להבין את זה ככה! אבל עמית נראית פגז.
&nbsp
מי היה מאמין שליבי רוצה להיות סטנדאפיסטית... ושאפילו יש בה קצת רשע בעניין...
&nbsp
צירפתי את השיר. איזה סיום מוזר ולא מותח... למרות שברור שהכול ימשיך מחר.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אוג ידבר עם אימא שלו.
&nbsp
שחר ימשיך לשפוך את פניני החוכמה שלו על עמית, כי כרגיל הוא לא מבין כלום.
&nbsp
וקירקי תפגוש את דקל ואת אמנון. יהיה מעניין.

panda0zombie

New member
כל פעם שיש מוזיקה שמחה ליבי פה

לליבי אין מעצורים.. אם לא חבררר אז לפחות סטנדאפ

נראה שקירקי תנסה להשתמש בכוחות שלה בפרק הבא, בקטע הקצר ראו אותה מתעסקת עם הטבעת כמו שהיא ולילה תמיד עושות לפני שהן משתמשות בכוחות

כן סיום די מוזר. מונטאז' נחמד של כולם אומללים או מתכננים מזימות, ואביגיל ישנה

אבל זה מוזר

עד עכשיו חשבתי שליבי שואפת להיות אשלי וקסמן בקשי, לא נועה פילטר...
&nbsp
כלומר, חשבתי שהיא עושה את מה שהיא עושה כי היא חושבת שזה מאוד רציני, לא ידעתי שהיא רוצה להצחיק, שזה כזה חשוב לה... חשבתי ששאיפת חייה זה להיות וולוגרית אופנה.

panda0zombie

New member
גילינו משהו חדש היום

ליבי רוצה להיות סטנדאפיסטית. והגמל הצוחק מסנן אותה בלי בושה
למי שלא ידע זאת אביגיל ולחבר לה יש פינה
ליבי חדורת מטרה וזוממת מזימות. לקחה דף מהספר של עמית גרסאת מחצית ראשונה
היא שמרה את הסרטון של אוג ומה היא תעשה איתו? תשחזר אותו שיתאים לה ותשלח?

וולנו עם חוש העכביש, ספיידרמן קטן עליו
וונטו מתוחכם. רעיון יפה עם הכדורים
אולי המטה מתאים את עצמו כך שזה יעבוד רק אצל וולנו? אהא לא אבל בעצם לילה השתמשה בו

כולם תמיד חוקרים את לילה. הייתי די מופתעת כשדקל אמר שהגלאי לא צפצף אצל לילה עד שקירקי אמר שהיא ביטלה את היכולות של הגלאי
איך הוא נפל? על הראש. יפה לילה יפה

קירקי בוכה
אביגיל זה משהו שאת לצערי הרב לא יכולה לסדר. הסבר די אמין קירקי הביאה
מהדיכאון למסע חיפוש אחרי דברים של גרומלים. מסע לשווא שנגמר בכריכי מלפפון עם ריבה לא פחות והפרעה לדליה בארוחת הצהריים הקדושה

המוות של יואל לא ממש מזיז לי להגיד את האמת
שרון מנסה לחקור על מה שהיה לו עם יואל. מעניין האם/איך הוא יגלה מה קרה
כבר כמה פרקים שלא היה סצנה של שרון ועמית לבד. אוקי שרון התלהב קצת יותר מידי כשעמית הציעה את הדאבל דייט..
שחר צודק. האמת תמיד מתגלה בסוף ובסוף יתגלה ששרון ולילה לא ביחד מאחורי הגב שלהם
טוב אז שרון ולילה באמת מתנהגים מחשיד מספיק

סיום מוזר.. אבל חמוד

אגב, אני בטוח ששחר

קורא בתקצירים "לילה חוששת שקירקי תגלה שהיא בוגדת" ונדלק מהמילה בוגדת כי זה "בטוח" אומר שהיא בוגדת בו.
&nbsp
הבן אדם צריך לעבוד על הפרנויה שלו.

panda0zombie

New member
או לכל הפחות להפסיק להקשיב לחצאי משפטים

אם הוא היה שומע יותר מהשיחה של שרון ויואל אז הוא היה עולה על התכנית האמיתית

למעלה