נשבר לי הלב
נראה לי שזו הפעם הראשונה מזה מלא זמן שבה אני התחברתי כל כך לזוג הראשי בסדרה מסויימת. הפעם האחרונה שזה קרה לי הייתה בהאי עם טומי/דילן וליבי
בכל מקרה.. סצנה ארוכה (כמעט 6 דקות), תצוגת משחק יפה מאוד של גילי (בהתחשב בזה שזה התפקיד הראשון שלה, מצד שני היא לקחה שיעורי משחק) וגם של דין. איזה בכי יפה..
לא דקל! קירקי בחיים לא תפגע בך..
אהבתי שהיא קצת נכנסה בו עם הקטע של הלביאים ושהוא הודה בטעות שלו שהוא שיקר לה.
קירקי פשוט הייתה צריכה להתוודות לגבי החזיונות שלה ושהיא לא ידעה בהתחלה שהיא כדברא
האהבה תמיד תנצח!
איזה פרידה עצובה ודרמטית
בכל מקרה מספיק עם לב שבור ונעבור למשהו אחר
שרון חושד בלילה שכמובן לא מרוצה. עם כל החקירות האלה היא תצטרך עורך דין.. חבל שקירקי הרגה אותה
לילה מסתירה מהלנה את הסרדור. הלנה דואגת ודי בצדק התחשב בזה ששרון באמת חטף אותה והיה לוקח אותה אלא עם כן הגרומלים לא היו עוזרים לה (הלנה בכלל לא הייתה מרוצה)
למה לילה לא השתמשה בטבעת באמת כדי להשתחרר משרון? כלומר בכוחות
טוב דקל הולך לבדוק אותה. עוד כדברא תחשף
צייד מכשפות לאמנון
גרומלים! אז מקור הכוח של קירקי זה מים.. ידעתי
וולנו רוצה את לילה אצלם? מה קורה פה מה הוא מסתיר? ומי זה במטה? בטח האבא הביולוגי
אוביגיל.. חמודים סך הכל
יש לי תחושה שמה שמפריד בין דקל וקירקי קצת יותר גדול ממה שמפריד בין אביגיל לאוג
20500 צפיות בלילה? מה זה האתר הזה הגמל הצוחק?
משהו בהחלפת "אני אוהב/ת אותך" עם השמות המלאים שלהם הרגיש לי קיטשי מידי. טוב נו ה"אני אוהב אותך" של אוג זה השני האהוב עליי בפרק
עמיחי שלו זה שם כל כך קיבוצי
שחר עמית וליבי! הסצנה שכולנו חיכנו לה! והיא.... ממש.... שווה את זה
אבל לפני זה ליבי ועמית משלימות (יופי). שחר מתפרץ וליבי מוצאת את דרכה לתוך השיחה והנה כאן עמית מגלה את מה ששחר שמע
זה לא שלעמית אין סיבה לכעוס על שרון
"המהימות המהממת שלה" מסכימה בהחלט ליבי
תכלס שרון מכיר את עמית כבר 16 שנה היא הייתה צריכה לכל הפחות להיות קצת יותר חשדנית אבל ככה זה כשהיא עיוורת מהאהבה
באותו הסרטון שאצל ליבי בנייד שבו רואים את שרון שואל על לילה יש גם את הנשיקה הראשונה שלהם
יש לי תחושה שלהתעמת עם שרון ישירות לא יהיה יעל במצב הזה
הדאבל דייט שחיכנו לו!
ליבי לא יודעת כמה אקשן יש באמת בכנען
האירוע הבא שאני מחכה לו השבוע זה הדאבל דייט בעצם