כדברא- שבוע 10

פרק 39- האמת

היה כבר "השקר", לא?
&nbsp
אז מה לילה עם קירקי תעשה לאחר שגילתה על גורלה? תמשיך לבגוד או תעזור?
&nbsp
איך דקל יגיב לתגלית שקירקי היא כדברא?
&nbsp
מה יקרה לשרון לאחר שנמחקו לו הזכרונות?
&nbsp
והאם אוג יצליח לרצות את אביגיל בסטנד אפ?

כל כך הרבה משקרים, זאת יכולה להיות כל אמת...

היה תיפוף ממש גדול כשהכותרת עלתה... דרמטי קצת.
&nbsp
יותר מדי צירופי מקרים, שחר... יותר מדי. הרבה יותר מדי.
&nbsp
גרומלים EVIL INCORPORATED! (לעצבן את מאיה) ידעתי שמדובר במים. לילה הגרומלית? רגע... משהו בהצעה של וולנו לא נראה לי... כאילו יש משהו שהוא מסתיר.
&nbsp
לילה יוצאת קצת פרינססה... מזכירה לי שיחות בין אימא ואח שלי. סרדור מסתובב ככה סתם לא נראה טוב. טוב, טכנית הוא כבר לא לביא... למרות שאת צודקת, הלנה.
&nbsp
מה כולם דואגים לשרון? הוא נשמע כמו האדם הכי שנוא בקיבוץ. אויש, אביגיל, את סתם מגזימה. אגב, הפאנץ' שהיא לא מתלהבת מהנשיקות שלו זה נטו הומור עצמי. לא, הם לא ממש זוג חמוד. נשים עושות את הצעד הראשון?!
&nbsp
למה לכל הפרות קוראים עדנה?
&nbsp
לפני רגע אתן... אתן רבתן והייתן בכסאח. מה אתן מדברות שוב? כן, חבל שליבי לא באה. אני בכיתי. עמית קרעה אותי. מה היית כבר?! מה היית כבר?! מה זה הקיצוץ סצנות הזה?! רציתי לראות ביקור חולים! הנה, הנה הסצנה. הסצנה שמור, ירון ואור רצו שנראה.
&nbsp
20,500?! אוי, יופי, הכל בזכותה. איפה שקית ההקאה שלי? עמיחי שלו?! זה השם הכי מטומטם ששמעתי.
&nbsp
ידעתי. ידעתי שיש משהו בבחור שמדבר איתו...
&nbsp
שרון הפחות חכם בסצנה. משפחת לביא הגזענית. אני לא מבין אתכם, לביאים. לא חשבתם, אולי, לשנות את שם המשפחה שלכם?! אולי ככה אפשר לזהות מי לביא ומי לא? כאילו, מה חשבתם, שלילה שמעה על הלביאים וחיפשה וחיפשה עד שגילתה על שרון? או שהיא פשוט אמרה "אה, לביאים? נו, בטח, שרון לביא, דקל לביא, אמנון לביא, יואל לביא... בטח הם".
&nbsp
הנה הסצנה. כן, ליבי, אני מסכים. המדהימות המהממת שלה. ואתה, שחר, אל תזרוק את הזוגיות הפתטית שלך על כולם, בבקשה. זאת הסצנה הזאת. לא, עמית, אל תצאי עליו. הכישרון להוציא הכל מאנשים... אפשר לראות שהם עשו מלא קאטים כי החבר'ה פשוט לא הפסיקו לצחוק. יש!!!!! דאבל דייט!!!!!!!!!! איך הם מתעלמים מליבי. תמיד דופקים את אלו בלי החברררר.
&nbsp
תורן פיקוח של... דביליות. הגלאי. קירקי. אוי, העימות... זה היה מפתיע. גילי עשתה משחק מעולה פה. כן, דקל, האהבה! סצנה עצובה. גם דין נתן אחלה משחק. אבל הם לא יודעים על הקשר בין לילה לקירקי. איזה סיום עצוב.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
שוב פעם קירקי תבכה על אביגיל.
&nbsp
וחוץ מזה לא יודע. אבל איזה פרק עצוב! זוגות מתפרקים פה על ימין ועל שמאל וכל מה שנשאר זה אוג ואביגיל, שאין לי אליהם סנטימנט מיוחד. אה, וליבי והוולוג.

שיר m

Well-known member
הלביאים

כן, זה היה עצוב והם שיחקו מעולה את הסצנה הזאת...

panda0zombie

New member
מעניין האם זה רק אצלם

או שלכול הלביאים (הציידים) שם המשפחה שלהם זה לביא ואז זה בעייתי

panda0zombie

New member
ליבי והוולוג זה זוג לנצח

זה שהגרומלים לא נכנס יפה בג'ינגל EVIL INCORPORATED הכי מעצבן
&nbsp
וולנו בטוח בקשר אם האבא הביולוגי של לילה וקירקי
&nbsp
שרון אף פעם לא היה אהוב במיוחד על החבר'ה בקיבוץ.. גם עמית אמרה שהוא לא השתלב
&nbsp
סיום מאוד עצוב ומשחק מאוד יפה של גילי ודין מסכימה ממש

ציור+תובנה הזויה

אז הציור המדהים...
&nbsp
ורק עכשיו קלטתי- שחר ולילה, השמות שלהם הפוכים! שחר, יענו בוקר, ולילה!
&nbsp
מכוון או לא? ואנחנו דבילים או לא?

Roei152

Well-known member
מנהל
שמתי לב לזה כבר ממזמן
כתבתי את זה בתגובה למאיה או משהו על הזוגיות שלהם ומחחקתי אותה...לא פירסמתי אותה ... כי זה נראה לי שלא תבינו למה אני מתכוון או שזה נשמע לי דביל מדי....

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי הוא הגאון
כותב תסריט מעולה וסיפור מרתק של גאליס -הקיץ השלישי... למה את לא קוראת?
ווהוא גם כדברא ומייסד דת האולטל

panda0zombie

New member
אני לא קלטתי

בדרך כלל אני מהאלה שנכנסים לפרטים של הכל איך לא שמתי לב?
&nbsp
אני מניחה שזה בכוונה כי אין סיכוי שזה צירוף מקרים כזה טוב
&nbsp
ואולי תובנה פחות הזויה (או לא הזוייה בכלל ודי ברורה) אבל עוד הבדל בשמות שלהם, לילה זה שם לא נפוץ בכלל ומיוחד (כמו לילה הכדברא) בעוד ששחר זה שם נפוץ מאוד (כמו שחר שהוא בן אנוש)

למעלה