כל כך הרבה משקרים, זאת יכולה להיות כל אמת...
היה תיפוף ממש גדול כשהכותרת עלתה... דרמטי קצת.

יותר מדי צירופי מקרים, שחר... יותר מדי. הרבה יותר מדי.

גרומלים EVIL INCORPORATED! (לעצבן את מאיה) ידעתי שמדובר במים. לילה הגרומלית? רגע... משהו בהצעה של וולנו לא נראה לי... כאילו יש משהו שהוא מסתיר.

לילה יוצאת קצת פרינססה... מזכירה לי שיחות בין אימא ואח שלי. סרדור מסתובב ככה סתם לא נראה טוב. טוב, טכנית הוא כבר לא לביא... למרות שאת צודקת, הלנה.

מה כולם דואגים לשרון? הוא נשמע כמו האדם הכי שנוא בקיבוץ. אויש, אביגיל, את סתם מגזימה. אגב, הפאנץ' שהיא לא מתלהבת מהנשיקות שלו זה נטו הומור עצמי. לא, הם לא ממש זוג חמוד. נשים עושות את הצעד הראשון?!

למה לכל הפרות קוראים עדנה?

לפני רגע אתן... אתן רבתן והייתן בכסאח. מה אתן מדברות שוב? כן, חבל שליבי לא באה. אני בכיתי. עמית קרעה אותי. מה היית כבר?! מה היית כבר?! מה זה הקיצוץ סצנות הזה?! רציתי לראות ביקור חולים! הנה, הנה הסצנה. הסצנה שמור, ירון ואור רצו שנראה.

20,500?! אוי, יופי, הכל בזכותה. איפה שקית ההקאה שלי? עמיחי שלו?! זה השם הכי מטומטם ששמעתי.

ידעתי. ידעתי שיש משהו בבחור שמדבר איתו...

שרון הפחות חכם בסצנה. משפחת לביא הגזענית. אני לא מבין אתכם, לביאים. לא חשבתם, אולי, לשנות את שם המשפחה שלכם?! אולי ככה אפשר לזהות מי לביא ומי לא? כאילו, מה חשבתם, שלילה שמעה על הלביאים וחיפשה וחיפשה עד שגילתה על שרון? או שהיא פשוט אמרה "אה, לביאים? נו, בטח, שרון לביא, דקל לביא, אמנון לביא, יואל לביא... בטח הם".

הנה הסצנה. כן, ליבי, אני מסכים. המדהימות המהממת שלה. ואתה, שחר, אל תזרוק את הזוגיות הפתטית שלך על כולם, בבקשה. זאת הסצנה הזאת. לא, עמית, אל תצאי עליו. הכישרון להוציא הכל מאנשים... אפשר לראות שהם עשו מלא קאטים כי החבר'ה פשוט לא הפסיקו לצחוק. יש!!!!! דאבל דייט!!!!!!!!!! איך הם מתעלמים מליבי. תמיד דופקים את אלו בלי החברררר.

תורן פיקוח של... דביליות. הגלאי. קירקי. אוי, העימות... זה היה מפתיע. גילי עשתה משחק מעולה פה. כן, דקל, האהבה! סצנה עצובה. גם דין נתן אחלה משחק. אבל הם לא יודעים על הקשר בין לילה לקירקי. איזה סיום עצוב.

בפרק הבא:

שוב פעם קירקי תבכה על אביגיל.

וחוץ מזה לא יודע. אבל איזה פרק עצוב! זוגות מתפרקים פה על ימין ועל שמאל וכל מה שנשאר זה אוג ואביגיל, שאין לי אליהם סנטימנט מיוחד. אה, וליבי והוולוג.