ש-י ר-ה-מ-ח-נ-ה שיר המחנה
יואו, איזו מלכה עמית! מזמינה את קירקי. למרות שבואו נודה, היא שונאת אותה כמו ששרון שונא את דקל... חשבתי לעצמי שכששרון ייזרק בידי עמית (לא מהר, אין לחץ!) הוא יתעמת עם דקל ויגיד לו מה הוא מוותר על אהבה בשביל השושלת. אני כבר מדמיין את זה... ולילה, אני מקווה שאת, כמו ליעם (ונטו, נו) מתכננת לחזור לצד הנכון ברגע הקריטי.

אוי, מה אביגיל קשורה... ככה אביגיל יוצאת מהמקלחת? אם אביגיל ואוג באים אז כולם באים בסוף.

אתם יודעים למה אני מחכה? לשיחה בין דינה ושרון על עמית. דקל יודע לקפל שק שינה. הזוי ונורא. זה אף פעם לא מתקפל כמו שצריך. דקל מעמיד פני חולה גרוע, ומה שרון מביא לו כוס תה? רגע, דקל מנסה ללכוד את קירקי? חתיכת גרומל שכמוהו...

הלנה האימא הפולניה והתימניה בו זמנית. אבל היא לא חושדת ששרון שם? לא, שחר, אתה יודע שזה לא שרון! בחייך!

איזו מוזיקה מבהילה להמתנה של קירקי.

חשבתי שבעונה הבאה הקיבוצניקים יבקרו בעיר את קירקי ואביגיל. הגמל הצוחק?! מה, רועי לוי מחפש סטנדאפיסטים חדשים לא לשלם להם? תשאלו את שרון, יש לו אחלה גנים בנושא. תמציא ז'אנר?
את לא תאהבי את מה שהוא יגיד, אביגיל...

דקל, זה כבר קצת הזוי... איזה ריב הזוי...

בין אביגיל ודליה, הייתי צוחק על אביגיל.

שחר, אתה מזהה שקרים של לילה אבל לא את של דקל? אבל שחר, אפשר לדעת ששרון לא היה בירושלים אתמול, תשאל...

כן, קירקי, עדיף לדאוג ללביאים... וואו. עמית היא הרוח החיה בטיול הזה פתאום. היחידה שיצאה לשם באמת כדי לצאת עם חברים. וואו, איזה טיימינג מטורף!

אוג לומד קומדיה מעדנה...

אוי, שחר, אל תכעס על לילה.

מדורה. מגניב. תודה, עמית. ותודה על הווידוי המאוד מאוד מרגש הזה. וואו, עמית, מה זה הדימוי הזה, אחיות שלא מאותו הבית? מאיפה הבאת את זה בכלל... ראינו ייסורי מצפון אצל שרון? אוי, כרגע קלטתי שהדימוי הכי חזק של שחר זה פשוט שהוא אוכל. עוגיות בתרומת דם, אוכל בקמפינג.

עוד פעם שולחים לביאים אל לילה...

המקל הזה עושה אורות...

בפרק הבא:

דליה תמשיך לעזור לאוג בסטנד אפ.

אמנון ודקל יתווכחו. בטח ישלח אותו למחנה.

ומפגש לא טוב בין וולנו כשונטו מוביל אותו לבין יואל. בשביל המפגש הזה שווה לי לראות!