כדברא -המשך שבוע 9

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא -המשך שבוע 9 אוהבי קטיב אננס בואו לעשות לילהאטו לפרקים מלאים בשרון,עמית ולילה..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 37-קמיפניג |אוהל|
מה יקרה עם שחר והחשדות שלילה בוגדת בו עם שרון? האם יגלה את האמת שמה שלילה עושה לא קשור בכלל לזוגיות שלהם וגם מה ששרון רוצה ממנה זה לא זוגיות?
מה יקרה עם דקירקי? האם שקל ימשיך ללהתחמק מקירקי לאחר שגילה שהיא כדברא?
אוג יצלילח עם הסטנדאפ? האם אביגיל תתעצבן או תפרגן?

Roei152

Well-known member
מנהל
אז...
פרק סבבה...
שרון ועמית מתוקים ...
אין לי כ"כ מה להגיד ,.. מיכל לדעתי השיא שלה בעניינים רומנטים וההגגיון הכי גדול שלה בענינים רונמטים היה שגרמה ך לתמר ווגור להיפרד בגלל רוי.. עכשיו בעניניי המתח היא מעולה , צדדים שלא ראינו בבכוכבב וביומני , אבל גם בהאי 3 ההיא הרסה את הבסיס של הסדרה בעניין הרומנטי שדילן שייך לליבי ולא סופי ולא רומי מחליפות אותה ...
&nbsp

אגב מיכל
שמת לב שבכל שלוש הסדרות שלה שחקנים הפכו לזוגות? בשתיים האחרונות זוגיות על המסך הפכה לזוגיות אמיתית (יוני/איאן ודין/גילי).

Roei152

Well-known member
מנהל
לא רק אצלה
גם אצל אורי
רן ונינט , ליביאנה רן ואניה , רן וגאיה

תשמע, הייתי בודק את רן דנקר
הוא מתאהב בכל אחת שהוא משחק איתה. טוב, חוץ מרומי אבולעפיה...
&nbsp
אבל אצלה זה בולט ממש, כי אלו בכל זאת ילדים ולא חבר'ה מה"ברנז'ה".

panda0zombie

New member

panda0zombie

New member
דווקא בפרק של היום לא היה הרבה שרון ועמית
באמת נראה שמבחינת המתח היא מצויינת עכשיו.. המתח בסדרה הזאת הוא טוב

האי 3 היה די מעצבן באופן כללי

panda0zombie

New member
יפה שהזכרת את זה

כי להגיד את האמת רציתי לבקש שתעשה ציור של זה בהזדמנות

שיר m

Well-known member
שטויות
קירקי לא מתעוררת עם פנס כזה ענקי על העיניים שלה? מי לא היה מתעורר מאור כזה?
&nbsp
הלנה ככה מרשה ללילה וקירקי לצאת לקמפינג עם שרון?! באמת?
&nbsp
אוג חמוד. דליה קהל קשה.
&nbsp
קירקי

&nbsp
יאמר לזכותו של דקל שהוא באמת לא מרגיש טוב פיזית עם כל הסיפור הזה.
&nbsp
שחר, באמת. אין לי מה להגיד לך. תפסיק לשמוע חצאי דברים ולסדר לעצמך סיפורים בראש. מצד שני, אולי אתה תציל את לילה משרון...

panda0zombie

New member
ואם כבר שטויות
מה אם זה שהזמינו אנשים לא מהמשלחת לבוא אבל היחידים מהמשלחת עצמה שבאו הם שחר ועמית? אני כבר מתחילה לחשוב שהם היחידים במשלחת הזאת

אוי, אגב, רציתי להגיד לכם מזמן
במקום שאני נמצא בו נוסעים כל שנה לחו"ל.
&nbsp
אבל השנה יש שמועות שלא כי אין כסף.
&nbsp
במקום קמתי ואמרתי להם - אוקיי, יש לי רעיון... אני רק צריך קרטיב אננס, ספונסר וגלאי בולומטרי.

שיר m

Well-known member

ואת עמית. אתה צריך גם את עמית.
או את לילה.

panda0zombie

New member
וליבי כי צריך קצת צחוקים
וגם כי מגיע לה פיצוי שלא הגיעה לקמפינג הפתטי הזה

שיר m

Well-known member

באמת הזוי הקטע הזה, אם קירקי באה בלי דקל, בטח שליבי היתה יכולה לבוא בלי חברררר. אז מה, סתם כי היא עצבנה את עמית? לא יפה...

ש-י ר-ה-מ-ח-נ-ה שיר המחנה
יואו, איזו מלכה עמית! מזמינה את קירקי. למרות שבואו נודה, היא שונאת אותה כמו ששרון שונא את דקל... חשבתי לעצמי שכששרון ייזרק בידי עמית (לא מהר, אין לחץ!) הוא יתעמת עם דקל ויגיד לו מה הוא מוותר על אהבה בשביל השושלת. אני כבר מדמיין את זה... ולילה, אני מקווה שאת, כמו ליעם (ונטו, נו) מתכננת לחזור לצד הנכון ברגע הקריטי.
&nbsp
אוי, מה אביגיל קשורה... ככה אביגיל יוצאת מהמקלחת? אם אביגיל ואוג באים אז כולם באים בסוף.
&nbsp
אתם יודעים למה אני מחכה? לשיחה בין דינה ושרון על עמית. דקל יודע לקפל שק שינה. הזוי ונורא. זה אף פעם לא מתקפל כמו שצריך. דקל מעמיד פני חולה גרוע, ומה שרון מביא לו כוס תה? רגע, דקל מנסה ללכוד את קירקי? חתיכת גרומל שכמוהו...
&nbsp
הלנה האימא הפולניה והתימניה בו זמנית. אבל היא לא חושדת ששרון שם? לא, שחר, אתה יודע שזה לא שרון! בחייך!
&nbsp
איזו מוזיקה מבהילה להמתנה של קירקי.
&nbsp
חשבתי שבעונה הבאה הקיבוצניקים יבקרו בעיר את קירקי ואביגיל. הגמל הצוחק?! מה, רועי לוי מחפש סטנדאפיסטים חדשים לא לשלם להם? תשאלו את שרון, יש לו אחלה גנים בנושא. תמציא ז'אנר?
את לא תאהבי את מה שהוא יגיד, אביגיל...
&nbsp
דקל, זה כבר קצת הזוי... איזה ריב הזוי...
&nbsp
בין אביגיל ודליה, הייתי צוחק על אביגיל.
&nbsp
שחר, אתה מזהה שקרים של לילה אבל לא את של דקל? אבל שחר, אפשר לדעת ששרון לא היה בירושלים אתמול, תשאל...
&nbsp
כן, קירקי, עדיף לדאוג ללביאים... וואו. עמית היא הרוח החיה בטיול הזה פתאום. היחידה שיצאה לשם באמת כדי לצאת עם חברים. וואו, איזה טיימינג מטורף!
&nbsp
אוג לומד קומדיה מעדנה...
&nbsp
אוי, שחר, אל תכעס על לילה.
&nbsp
מדורה. מגניב. תודה, עמית. ותודה על הווידוי המאוד מאוד מרגש הזה. וואו, עמית, מה זה הדימוי הזה, אחיות שלא מאותו הבית? מאיפה הבאת את זה בכלל... ראינו ייסורי מצפון אצל שרון? אוי, כרגע קלטתי שהדימוי הכי חזק של שחר זה פשוט שהוא אוכל. עוגיות בתרומת דם, אוכל בקמפינג.
&nbsp
עוד פעם שולחים לביאים אל לילה...
&nbsp
המקל הזה עושה אורות...
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
דליה תמשיך לעזור לאוג בסטנד אפ.
&nbsp
אמנון ודקל יתווכחו. בטח ישלח אותו למחנה.
&nbsp
ומפגש לא טוב בין וולנו כשונטו מוביל אותו לבין יואל. בשביל המפגש הזה שווה לי לראות!

למעלה