לא דייט! כאילו... לא יודע, אם עמית רוצה... יש לו רישיון!
איזו קשוחה לילה. לפעמים אי אפשר להבין שוולנו עיוור. הוא מזהה אנשים מהר מדי. אני בטוח שלילה לא באמת מתכוונת.

לילה עשתה תואר במנהל עם מוריה? מנהלת מו"מ מצוין. וולנו מלחיץ. מאוד. מאוד מאוד.

אמאטו רג'אמו משהו לא יודע. למי שילמו על הכשפים האלה? אה! עובד! ללילה יש יותר מדי חורים. אתם יודעים טוב שאי אפשר לשנות את הגורל.

מכונית. רישיון. מכונית רישיון זה אומר עמית ושרון. יש ביניהם כימיה טובה. אוקיי, מאיה, נקרא להם "החלומות הלא מתגשמים". אני רק רוצה להיות שם כשעמית תגלה ששרון לא טהור.

מעניין מה יש במקל. תשמעו, אני רק אגיד שדליה יותר טובה כשהיא ישנה. לא? לא יפה?

דקל כזה לא מעוניין בלביאים... כן, אמנון, שרון. והמרדף אחרי הכדברות מתחיל. כן, גם לקירקי יש מטרה יותר חשובה מדקל. אבל אמנון... הכדברא זאת... לא משנה.

לילה ושחר, מי יותר מסכן?

או מיי גוד. חלום שמתגשם. עמית ושרון. אה, אלה הבגדים החדשים? הולמים! אה, אלו הבגדים הישנים בכלל? גם הולמים! למה אתה נגעת לה ב... בפה... אתה לא יודע שזה... מתכון בטוח ל... אתה לא רוצה את זה, שרון! אתה רוצה את המשימה, נכון? לא שעמית לא משימה יפה, אתה יודע... צפו לציור בקרוב. להרבה, אם תהיה נשיקה בקרוב. אני מקווה שזה ערך מוסף, שרון, ולא משחק!

מסכן אוג. שחר, אתה קצת חסר רגישות חברתית. תבדוק את זה. לילה רופאה?

הרבה התנצלויות, דקירקי. כן, דקל, דברים יותר מעניינים.

וואו, זה היה מהיר!

כן, מצאת דרך. להתקרב לעמית קודם, אבל גם ללילה עצמה. אבל קודם עמית.

והנה הלוק המיוזע האהוב עליי. עכשיו קבלו סקופ, הנה מה שבאמת שרון אמר בשיחה עם וסרמן (חיכיתי לכתוב את זה כל היום):

"וסרמן, רציתי ל..."
"ממתי אתה חבר של עמית?"
"מה? לא ממזמן."
"למה?"
"כי... סתם..."
"אוי לא. אוי לא! אוי לא, זה אינטרס?!"
"מה?! לא!"
"כן זה כן! תקשיב טוב, תעשה אחורה פנה, זה לא ייגמר טוב!"
"מה זאת אומרת?"
"בהתחלה הכל יהיה יפה, והיא תהיה רומנטית, ואתה תתקדם במשימה, ואז פתאום הכל יתפקשש. ואז אתה תיעלם לה, והיא תחפש אותך, והיא תגלה מי אתה, ואז היא תבוא ותתעמת מולך ברחוב והיא תכעס, ואתה תנסה להכחיש והיא תגיד שאתה איש קטן ומגעיל שבגד בה כדי לעזור לאבא שלו..."
"לדוד שלי."
"לא משנה, ואז היא תיפרד ממך, ותסנן אותך, והיא לא תדע ששלחת לה מתנות, ואז כשהיא תרצה לחזור אליך, תגלה שהשתקת את הטלפון כי היית בסרט ואתה הולך לנסוע ברכבת! וזה מה שאתה רוצה, שרון, לנסות לצאת מהרכבת בזמן?! שהיא תרוץ על הרציף?!"
"... היא לא אלינור, וסרמן."
"אה, כן. זה רק יוסי שוב."

הנה הקליפ.

אתה יודע שאי אפשר לשנות את הגורל, וולנו. נכון?

קיצצו לי את אירועי הפרק הבא. לא משנה. העיקר זה מה שקרה היום! היום!