כדברא-המשך שבוע 7

פרק 29- החיזיון

סדר עדיפויות להיום:
&nbsp
1) לראות סדרה שבה אולי יהיה זוג שאני אוהב.
&nbsp
2) לראות סיום של סדרה, שבטוח לא יהיה בה הזוג שאני אוהב.
&nbsp
3) לראות את הסדרה שבה כבר לא משנה הזוגיות כמו שזה משנה מי אימא של אור.
&nbsp
בהצלחה לנו!

אגב, מאיה, הנה השם שחיפשת
לא עמירון, לא שמית- אני הייתי הולך על "השאריות". שאריות של לביא, ומישהי שכנראה מספיק קרובה לכדברא כדי שיהיו לה שאריות ממנה עליה.
&nbsp
אל תבנה על דורין בקורס. היא אמורה לצאת עם דניאל לאנשהו או שבכלל במשפטים... בחייך, דורין, כמעט עשית תואר במשפטים. את צריכה להיות יותר חכמה. הרגע דיברת בנייד!
&nbsp
יש לחש לאיתור גרומלים? מסוכן. אני לא מבין מה זה המילים שלילה מחליפה...אמארו, רג'אמו, מה שזה לא יהיה.
&nbsp
נראה לי שהמקל מונע מוולנו לקפוא או משהו. יכול להיות? ונטו לא יכול לעזור.
&nbsp
הנה הזוג. הנה זה. היי, ליבי, אל תהיי ניג'סית! טוב, תהיי ניג'סית, אבל לא ככה. תראו את ליבי. היא לא קשורה לסצנה... כן. כן. שיעורים פרטיים. תראו את ליבי ברקע! היי, היי, לא להגיד משהו רע על אופננה כשליבי פה. אוי, היא קרעה אותי כל הסצנה.
&nbsp
אז דינה לביא אוהבת לשבת, לקרוא עיתון ולשמוע מוזיקה קלאסית. ברור שתקצץ בטיפוס.
&nbsp
בוא'נה, וולנו אובססיבי.
&nbsp
שחר כזה לא קשור אליהם... דקירקי פשוט מזדווגים בכיף במים. לך, שחר, לך.
&nbsp
שינוי הגורל. מעניין. זאת המגנא שביקשתם...
&nbsp
זה לא בדיוק הודעה טובה...
&nbsp
תקשיבי לליבי, עמית. לא, ליבי, שרון הוא השאריות, נכון? זה הזוי שהן מדברות על רישיון בזמן שהן נוהגות בגולפית כאילו כלום. ליבי לא מבינה מתי זה דייט ומתי זה לא. זוכרים שהיא יצאה עם גל בכר ולא הבינה שזה דייט? תוותרי, עמית, לא נוכל להבין את ליבי. המוזיקה הזאת ברקע קרעה אותי.
&nbsp
איזה מין ארגון זה הלביאים? הרצאה, בטח. "אז ככה, עוקבים אחריהם, יורים בגרומל ועושים סלפי. כאילו אתה אורן חזן".
&nbsp
דורין, לא טוב.
&nbsp
חבל שזה ייקטע, הדייט הזה. חיים רגילים? החזיונות האלה. ממתי לדורין יש מלדור?
&nbsp
הלנה, לילה בסכנה, בחייאת? זה הזמן עכשיו?
&nbsp
הנה זה! הסצנה שמור אמרה שצריך לראות! מה רשום לה על החולצה? כנען, מי שלא היה חבל? או שלא. לא משנה. כן, היא ושרון, מה קרה?
&nbsp
לאן לילה נעלמה?
&nbsp
כן, קיבלתי ספוילר על זה שלילה הגיעה. קשוחה. מה היא רוצה מוולנו? אוי, שיט, היא הופכת לרעה! היא תשתף פעולה!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
לעמית ולשרון יהיה רגע רומנטי במכונית! (כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!)
&nbsp
שחר ולילה יבקרו את אוג ואת דליה בבית החולים.
&nbsp
ושרון יציע משהו לווסרמן כדי להציל את המשלחת.
&nbsp
מאיה, את מוכנה לפרק הבא? שם יהיה אפילו יותר שרון ועמית!

panda0zombie

New member
"השאריות" זה לא לכבוד של עמית!
ואם כבר אז עמית היא יותר שאריות של דקל
עדיין לא לכבוד שלה
והאם אני מוכנה לפרק הבא? אני הרבה יותר ממוכנה!

מה שהיה רשום בחולצה של עמית זה "כנען- מי שלא היה, לא יודע!"

dorin1902

New member
לא יודעת מה איתכם, אני מתה על לילה לא יודעת, אולי משהו בטיפת רוע שלה כבש אותי. אני אומרת שהיא תעשה עם וולנו דיל שהיא יעבדו ביחד.

panda0zombie

New member
גם אני חושבת
שהיא תשתף פעולה עם הרעים.. מעניין אבל איזה דיל הם יעשו. אני מניחה שחלק מהדיל הזה יהיה קשור לתרופה לאמא של אוג (לפחות לפי מה שראינו באירועי הפרק הבא)

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא-המשך שבוע 7 ממשיכים שבוע עם הרבה לילה בבקשה

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 30-העסקה

אז מה העסקה שוולנו ולילה יעשו?
האם שרון יציל את המשלחת ואיך יהיה בדייט עם עמית?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
מעולה!!!!
דליה חיה וזה מה שחשוב!!!! לילה מלכה בסה"כ , בסוף היא תציל את כנען!!!
שרון ועמית כאלו חמודים !!!!
&nbsp

dorin1902

New member
לא הייתי אומרת מלכה עדיין היא רוצה להפקיר את אחוצה התאומה. התוכנית שלה מהתחלה הייתה שהיא לא יפגע בה ובתמורה היא תעזור לו להרוג את קירקי. הנוגדן רק בה בנוסף לזה אבל יפה לה שהיא רצתה לעזור. היא אוהבת את כולם אבל היא מוכנה לשקא ולהפקיר אותם. מבחינתה כל האמצעים כשרים. אבל..... יש לי הרגשה שהיא לא באמת תעזור לו להביס את קירקי. בכל זאת.. אחותה היחידה. היא מאוד חכמה ומתוחכמת.

היי, דורין, גם על מוריה פעם חשבו ככה
ואני אמרתי "מה פתאום? היא מלכה".
&nbsp
ואני אומר שהכול תכנית מתוחכמת של לילה.

dorin1902

New member
מוריה לא ניסתה לסכסך או לעזור לעצמה על חשבון אחרים לא אהבו אותה כי היא מבינה בבגדים, וכי ולאבא שלה יש חברה.

מה? יש לאבא שלה חברה? לא ידעתי
אבל היה רגע שבו כולם חשבו שהנה, היא תסתיר משהו מתכלת, כדי שעידו לא יחזור אליה, והיא הלכה אליה וסיפרה לה. אני חושב שזה היה שעידו עשה את הסרטון התנצלות בשבילה.
&nbsp
לילה מתוחכמת!

לא דייט! כאילו... לא יודע, אם עמית רוצה... יש לו רישיון!
איזו קשוחה לילה. לפעמים אי אפשר להבין שוולנו עיוור. הוא מזהה אנשים מהר מדי. אני בטוח שלילה לא באמת מתכוונת.
&nbsp
לילה עשתה תואר במנהל עם מוריה? מנהלת מו"מ מצוין. וולנו מלחיץ. מאוד. מאוד מאוד.
&nbsp
אמאטו רג'אמו משהו לא יודע. למי שילמו על הכשפים האלה? אה! עובד! ללילה יש יותר מדי חורים. אתם יודעים טוב שאי אפשר לשנות את הגורל.
&nbsp
מכונית. רישיון. מכונית רישיון זה אומר עמית ושרון. יש ביניהם כימיה טובה. אוקיי, מאיה, נקרא להם "החלומות הלא מתגשמים". אני רק רוצה להיות שם כשעמית תגלה ששרון לא טהור.
&nbsp
מעניין מה יש במקל. תשמעו, אני רק אגיד שדליה יותר טובה כשהיא ישנה. לא? לא יפה?
&nbsp
דקל כזה לא מעוניין בלביאים... כן, אמנון, שרון. והמרדף אחרי הכדברות מתחיל. כן, גם לקירקי יש מטרה יותר חשובה מדקל. אבל אמנון... הכדברא זאת... לא משנה.
&nbsp
לילה ושחר, מי יותר מסכן?
&nbsp
או מיי גוד. חלום שמתגשם. עמית ושרון. אה, אלה הבגדים החדשים? הולמים! אה, אלו הבגדים הישנים בכלל? גם הולמים! למה אתה נגעת לה ב... בפה... אתה לא יודע שזה... מתכון בטוח ל... אתה לא רוצה את זה, שרון! אתה רוצה את המשימה, נכון? לא שעמית לא משימה יפה, אתה יודע... צפו לציור בקרוב. להרבה, אם תהיה נשיקה בקרוב. אני מקווה שזה ערך מוסף, שרון, ולא משחק!
&nbsp
מסכן אוג. שחר, אתה קצת חסר רגישות חברתית. תבדוק את זה. לילה רופאה?
&nbsp
הרבה התנצלויות, דקירקי. כן, דקל, דברים יותר מעניינים.
&nbsp
וואו, זה היה מהיר!
&nbsp
כן, מצאת דרך. להתקרב לעמית קודם, אבל גם ללילה עצמה. אבל קודם עמית.
&nbsp
והנה הלוק המיוזע האהוב עליי. עכשיו קבלו סקופ, הנה מה שבאמת שרון אמר בשיחה עם וסרמן (חיכיתי לכתוב את זה כל היום):
&nbsp
"וסרמן, רציתי ל..."
"ממתי אתה חבר של עמית?"
"מה? לא ממזמן."
"למה?"
"כי... סתם..."
"אוי לא. אוי לא! אוי לא, זה אינטרס?!"
"מה?! לא!"
"כן זה כן! תקשיב טוב, תעשה אחורה פנה, זה לא ייגמר טוב!"
"מה זאת אומרת?"
"בהתחלה הכל יהיה יפה, והיא תהיה רומנטית, ואתה תתקדם במשימה, ואז פתאום הכל יתפקשש. ואז אתה תיעלם לה, והיא תחפש אותך, והיא תגלה מי אתה, ואז היא תבוא ותתעמת מולך ברחוב והיא תכעס, ואתה תנסה להכחיש והיא תגיד שאתה איש קטן ומגעיל שבגד בה כדי לעזור לאבא שלו..."
"לדוד שלי."
"לא משנה, ואז היא תיפרד ממך, ותסנן אותך, והיא לא תדע ששלחת לה מתנות, ואז כשהיא תרצה לחזור אליך, תגלה שהשתקת את הטלפון כי היית בסרט ואתה הולך לנסוע ברכבת! וזה מה שאתה רוצה, שרון, לנסות לצאת מהרכבת בזמן?! שהיא תרוץ על הרציף?!"
"... היא לא אלינור, וסרמן."
"אה, כן. זה רק יוסי שוב."
&nbsp
הנה הקליפ.
&nbsp
אתה יודע שאי אפשר לשנות את הגורל, וולנו. נכון?
&nbsp
קיצצו לי את אירועי הפרק הבא. לא משנה. העיקר זה מה שקרה היום! היום!

דמות אחרת של יונתן בשן
אבל באמת, אני בטוח אבכה כשעמית תגלה שהוא שיחק בה. בתקווה שהסוף שלהם יהיה טוב.
&nbsp
טוב יותר משל אודי ואגם ושל מוריה ועידו, כמובן! אבל בטח שכן.

שיר m

Well-known member
כן הבנתי, וכן מסקרן מה יהיה איתם... אבל לא הכי אכפת לי,
עמית מוזרה. היא גם חמודה כזאת, היא גם רעה כשהיא רוצה, היא גם מתאהבת בשניות... אני לא כל כך יודעת מה לחשוב עליה.

למעלה