אני יודע במי מדובר, ושזה לא יהיה טוב
לילה אוהבת את קירקי. נחמד. רק חכו עד שהיא תגלה שהיא הפלגא.
חבר'ה, אני חייב לשאול. כל פעם שוולנו מגיע הוא מסביר שהוא אורח של שמוליק ורוחל'ה שוורץ. מה יקרה אם הם יגיעו יום אחד ויגידו "מי זה האידיוט הזה שמסתובב פה בקיבוץ ואומר שאנחנו מזמינים אותו?!". וולנו מפחיד.
איזו שיחה קרירה בין הצ'יקס.
אני חושב ש"אוהבת", אוג.
אביגיל מקנאה באחות שנעלמה לה. לא, קירקי, לא!
הקלישאה האהובה עליי: "אם אני אגלה לך זאת לא תהיה הפתעה".
טוב שדקל מוכן ללכת אחריה. לא יפה, קירקי. את לא צריכה להיפרד ככה.
למה היה נחוץ הטיול של שחר עם וולנו?
אני מבין, אמנון. קשה לך לעקוב אחרי נקודה אדומה. בטח. לורי, זאת לא תכנית מגניבה. זה מה שהצחיק אותך? "וואו, אני אגרום לזה להתנתק בדיוק כשהם ימצאו כדברא"?
ודקל הביא את... הביטית. אמרתי לכם שמיכל אוהבת להפריד בין זוגות ולהחזיר אחרי פרק. האם זה לא בעייתי קצת כי אנחנו לא מחכים שיחזרו? לא יודע, אולי זה דווקא ריאליסטי, לפעמים לזוגות יש משברים ופרידות רגעיות. דקל, תכיר לי את עמית! אתה עשית לי לייק, היא עשתה לי... בבקשה? אה, "אוהב". אפרת, זוזי. הסתיים הטקסט. מזכיר קצת את וידוי האהבה של אדם ואלינור.
איזה קורע זה הסצנות עם עדנה. הבוגד ביניכם, חבר'ה. אוף, בארון. נהדר.
אני מבין איזו הקלה! אוף, לילה... למה עכשיו? קירקי לא יכולה להמשיך עם השקרים. למרות שהיא שונאת, היא משקרת די הרבה.
לאפרת לא נגמר הטקסט! אני לא יכול עם הגופיות האלה של עמית. לא יכול. זה מחמיא כל כך! ואני אשכרה מתמקד בריב שלה מאחור. מצחיק שקירקי כעסה על דקל שלא ידע למה, ואביגייל כועסת על קירקי שלא יודעת למה.
היפנוזה, מה? שחר לא יוצא טוב בהיפנוזה.
יעל!!!!!!!!!!!! תודה לאל!!!!!!!!!! ממנה אני מתפעל!!!!!!! כל יום אני מתפלל!!!!!!! ואת האל אני שואל!!!!!! איך זה שלא היה לה שם, לעזאזל??????????!!!!!!!!!! (הפואמה שדניאל כתב ליעל בפייסבוק בראש גדול, עם תיקונים שלי). אגב, יש לה את השם הנורמלי היחיד שם... מלדור. זה החומר. אוקיי. אני לא זוכר מתי עוד פעם הם אמרו את השם הזה... בטח יעל אמרה לוולנו משהו. "לשרוף את עצמי"? "סרדור"?
יש הבדל עור בין לילה ועמית. אני משוכנע שעמית תישאר לבד. לילה עם קירקי, דקל עם קירקי, וחכו עד שעמית תהיה עם קירקי (לפי הפתיח שרואים אותן ביחד באופננה). כמובן שלילה בטח תחזור אליה אחרי שתגלה שהיא הפלגא.
למה אנשים לא מנתקים כמו שצריך? למה? בנרו, זה לטיפולך גם כן. אתם עלולים לפגוע בבנות יפות! היא תשים נעליים ותסתרק קצת. מגניב. תמיד נראית יפה.
כבר יש טלנובלה בשם "אהבות ושקרים"...
https://www.youtube.com/watch?v=2wc_S0J4Krw
אאוץ'! עמית! זה קרב ערסיות. וואו, זה טוויסט יפה. לא חשבתי שככה אביגיל תגלה. ועמית התנגשה בה עוד פעם.
יפהפיה כמו תמיד. נאום רגשני זה יפה. ו... אביגיל.
ו... האמת יצאה.
בפרק הבא:
שרון יגלה מה לורי עשתה לגלאי הבולומטרי!
שחר יפגוש צבא גרומלים שלם!
ואביגיל תגמור חבילת ממחטות שלמה כשהיא בוכה על אוג.