כדברא - המשך שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא - המשך שבוע 3 עעם ציפייה לפרקים עם הרבה הרבה העצמה לכבוד יום האישה...
(לילה בבקשה ממך..)

פרק 12- האגם

אז האם דקל יצליח להגיע אל קירקי למרות המשפחה הבעייתית שלה?

מה שרון יגלה על הכדברות?

ומה לעזאזל רותם טישלר עושה עם העיוור במטעים, והאם ההצפה תגרום לאוביגייל לחגוג במסיבת בריכה כיפית?!

כל זאת ועוד בפרק של כדברא.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מעולה
דקיקרקי -נשיקה ראשונה!!!!
עמית אסתמטית? אז שחר הוא הבחור שלה? דווקא מוצא חן בעיני , ואז לילה ושרון יהפכו לעוד "זוג אסור:""... בכלל לילה ושרון מוצאים חן בעיני כזוג ... הלוואי.. שזה יקרה ואז ההם הזוג שלי בכדברא ....
&nbsp

panda0zombie

New member
יכול להיות נחמד
גם אני חושבת שזה יהיה רעיון טוב.. אבל בינתיים אני כמעט בטוחה שלילה ושחר יהיו ביחד בסוף (אחרי כל הצרות) ואלו יהיו עמית ושרון הזוג השני

panda0zombie

New member
דקירקי!
איזה זוג יפה.. ונשיקה ראשונה מקסימה. לשחקנים יש כימיה נהדרת (טוב הם הרי זוג במציאות)
אז עדיין לא הבנו למה דקל לא מת על לילה. אני מקווה שיש סיפור אישי מאחורי זה ולא סתם הם לא באים אחד לשני בטוב
אולי מטאור לא יבוא ויעצור את הפגישה אבל גרומלים בהחלט ינסו
כזה סטוקרי ולא נוח שהזקן עוקב את קירקי כשהיא מחליפה לבגד ים (עזבו את זה שהוא עיוור)
זוג יפיפה

הגרמלים החדשים עושים צרות. מלדור?
אוביגיל יפים. כן לעדנה יש טעם מוזר באוכל
אוקי אז ההוא מהתיקונים סתם שליח. מה אואזיס עומדים להתקין במטעים?

מתחילים מאחוות אחיות (אמיתיות הפעם)
אני מבינה את קירקי תכלס. ברור שהיא מרגישה קצת מנוצלת
נשמע בטח על האבא של לילה מתישהו
סיגל שחמון לא שחקנית משהו.. אבל היא כן ממש חמודה. קוד אחיות זה הכי חשוב

כן וסרמן מבצע חילוץ מדהים בהחלט
עמית אסמטית? מפתיע קצת. בעיה שהיא הסתירה את זה והלכה להדריך טיפוס
לא בא לי ששחר ינצל את זה לטובתו

שרון החוקר. דינה הכדרות בהחלט קיימות בכנען בקצה השני של העולם. והבן שלך מבלה עם אחת מהן
הרגע ההוא שאני נזכרת שהמכשיר ששרון הסתכל עליו זה בעצם מיקסר שמשמש להקליט דברים בצילומים

Roei152

Well-known member
מנהל
על האבא שלהן
מזכיר לך שלילה וקירקי אחיות ...
&nbsp

"ולא נוח שהזקן עוקב את קירקי כשהיא מחליפה לבגד ים (עזבו את זה שהוא עיוור)".

אפילו אני לא חשבתי על זה!

יאללה, אולי כדברא יהיו הגיוניים היום
אחרי שכונה אני צריך גם קצת קצת קצת עלילה הגיונית.

נסיעה של אוביגייל. אתם נהנים. אני לא סמכתי על רותם טישלר מהרגע שהיא וליעם שיתפו פעולה! ה... מה? ה"מלדור"?

קירקי ואביגיל פשוט יושבות בכיף בישיבה מזרחית. קירקי אומרת "גרומל". לילה מסבירה למה דולב לא תקף אותה. חמודה לילה. רוצה אחות. מייק נשמע חשוד. אבא שנעלם נשמע חשוד. מעניין איך לילה תגיב כשיתברר שלה יהיו פחות כוחות.

עמית והלוק המיוזע שלה. מה אוג? אחרי מה שהוא עשה? אז עמית אסטמטית. לא מתאים לדמות שלה, הספורטיבית, אבל מעניין.

לילה גיבורת על! לילה מורה. לילה טובה. כן, חשוב שהיא תהיה מגנא! חשוב מאוד! לא?!

במצגות אני מבין שלא השקיעו יותר מדי... למה להתגונן מהעל טבעי? הכדברות לא תוקפות! יש לביא אחד שראה כדברא מאוד מקרוב. והוא גם צד אותה...

לקיבוץ יש וואטסאפ?! אביגיל, אם צפית בסברי מרנן את אמורה לדעת לא לגעת בבישולים שלה.

נורית, שלחת לשם גרומל. קוד האחיות.

וואו. אני הייתי מוחמא אם לילה הייתה עוקבת אחרי תמיד. ולילה כזאת מתוקה. דקל, תירגע קצת! הוא רוצה לצוד אותה, הלנה. בערך. אגב, רועי, אמרת שלילה אולי תהיה עם שרון. אם ככה אז שתי האחיות יצאו עם שני הלביאים?! בעיה רצינית. אבל בחייך, שרון ולילה לא משתלב טוב. זה יוצא שרלילה, וזה לא נשמע מגניב. ולא, לירון זה לא שם לזוגיות. מצד שני, שחלילה גם לא נשמע כזה טוב... או שאולי אני צריך להפסיק עם זה? חברים, משום מה אני רוצה להיות אח של לילה כדי שהיא תעקוב אחריי, אבל אז...

חבל שניתקת, נורית. היית רואה את ה"אוג". בגד ים? רגע, מה עם הבריכה של הקיבוץ? ועם לילה בבגד ים?

איזו חברה? גרומל בע"מ?

ביי, רותם טישלר. תתארי לי אותה תתארי לי אותה. די. זה האבן.

סכנה! סכנה! סכ... קירקי בבגד ים.

כן, אמרתי "גרומל בע"מ". או "אואזיס".

מה עושה מר לביא?

היי, מעניין מה חבר של גילי חושב על הסצנות שלה עם... אה, נכון. דין החבר שלה.

הקיבוץ פושט רגל או משהו?

מיכל מהירה עם הנשיקות פה. לא שיש לי בעיה, כן?

כן, יש כדברא בקיבוץ. ולא רק זה... אחד מהמשפחה שלהם כרגע תפס אותה ברשת.

בפרק הבא:

שרון מוצא משהו באדמה!

שחר, אוג וקירקי רצים.

ואביגיל תהיה בבעיה בקורס טיפוס.

שיר m

Well-known member
פרק טוב
הבהיר כמה דברים- שרון ודקל לא יודעים כלום על כדברות, הלנה כן יודעת על הלביאים ומי הם, מה שמסביר למה היא הסתירה את הטבעת שלה אצל דינה... מסקרן אותי הגילוי של דינה בעתיד...
&nbsp
שרון חכם, סובב את הדברים ככה שדוד שלו אשם.
&nbsp
לילה מעצבנת.
&nbsp
למה הן לא שאלו את קירקי כלום על החזיונות? וגם היא לא שאלה אותן?
&nbsp
קירקי ודקל חמודים:)

שיר, אני מתכוון להתעלם מחילול השם שרשמת
כשטענת שלילה מעצבנת. כי היא לא.

וקירקי כן שאלה אותן, הן פשוט לא ידעו כלום.

panda0zombie

New member
פרק 13- גרפיטי

האם יצליחו לחבל (שוב) בקשר החדש של דקירקי?

האם שרון יצליח להתקרב יותר לכדברות שנמצאות לו מתחת לאף?

והאם יהיה מספיק לילה כדי שיוסי יהיה מרוצה??

כל זאת ועוד היום!

panda0zombie

New member
אני קצת שמחה
ששחר לא סחט את עמית בסוף.. חשבתי שהוא יסחוט אותה כדי שתיתן לו את העבודה בקייטנה. אהא היא יודעת על השריפה בכל מקרה
עמית מסכנת את החניכים שלה. היא צריכה לטפל בעצמה יותר טוב
עד שעמית ואביגיל הסתדרו גם עמית הצטרפה לרשימת המעצבנות של אביגיל (יחד עם לילה)

אז שרון מתקדם בציד הכדברות. עדיין מצחיק אותי שהמכשיר הכל כך משוכלל שלו זה כולה מכשיר הקלטה
יואל והמה שמה עם המבטא מתחילים לחשוד. מעניין תוך כמה זמן הם יגיעו לשרון
בפרק הבא נראה ששרון חושד בלילה. הוא לא יעלה עליה בינתיים אז בטח מישהו יפריע לו

גרומלים בע"מ חזרו. כיף שדניאל מורשת עדיין משחק את הקליל.. גם אם הוא חכם יותר מליעם
אז לפי הקטעונים מהפרק הבא בכתוביות הגרומל הראשי (לא זוכרת את השם) הוא הנציג של אואזיס. ויאלץ לסבול את האוכל המוזר של עדנה
ודרך אגב שחר צריך לעבוד מהר על הסף. יש לו רק 10 ימים

דקירקי ואוביגיל
אביגיל מבינה יותר בחקלאות ואולי דקל ילמד לצייר
איזכור נוסף לכך שקירקי זה שם מוזר, הפעם מקירקי עצמה.
סוף סוף חיזיון. מזמן לא היה לנו כזה.
איזה ציור יפה בגנרטור
דקירקי זוג מקסים כל כך. אני אומרת הם נפרדים/בריב גדול שבוע הבא

רגע מרגש של אמא ובת שחשבה שמתה אבל מסתבר שחיה.
כן לילה והלנה באמת די התנפלו על קירקי

יאללה עד שבוע הבא..

panda0zombie

New member
ראיון אישי עם ירון בן הרוש
האיש והזקן! (שכמעט ולא התקבל לתפקיד בגללו)

שיר m

Well-known member
עוד פרק טוב
חמודים!:)
&nbsp
"יש לי הרגשה שזה מישהו מהקיבוץ" באמת יואל? חשבת על זה לבד?

&nbsp
אז שחר הולך להיכנס לעולם הסודי... מעניין אם הוא יגלה כמה סודות, או שיסתבך ולילה תצטרך להציל אותו..

צריך להיות מספיק לילה
כפי שאמרתי, חברים, דקל תפס כדברא, והוא קלט את הקרינה.

עמית צריכה ללבוש גופיה! מה זה הלבוש הארוך הזה?

למה להקיא, אביגיל? עץ פיקוס... הפסמון הזה הפך לסמל לאוביגייל. לילה לא מעצבנת בכלל. גברת אביגיל, היא לא מעצבנת!

זאת הפעם הראשונה שלא דואגים שמורשת אחראי... טבליות? מה זה? אפשר גם אני תמונה של לילה? אגב, וולנו זה לא המנהיג הגדול? טוב, מצטער, ונטו לא טוב בלהיות אחראי.

רק לילה עם רגליים על הכיסא. כן, נשארות עוד לילה עם לילה. זה כזה פיוטי ומושלם. אין זגג, אין צנרת, אין כלום. לילה מפנה! ראיתם? מפנה! אבל את חייבת להיות כדברא... זה כמו שהארי פוטר היה אומר "לא, טוב לי עם הדרסלים". לילה כזאת חמודה ונחמדה. להגיד! להגיד הכל!

אתם קולטים שאוג אומר מונחים טכניים מסובכים? הרשימו אותך, אמנון? פלא שלא הצלחת לתפוס גרומל?

מעניין אם דקל יאהב את מה שקירקי עושה. כן, לאחותה. אבל לזאת היותר חמודה. לא, דוקדוק לא בא לבקר את אימא בכלל. כן, קירקי מפדח...

עמית מחזיקה את אביגיל למעלה. אני מרגיש לא טוב. בוא'נה, האסטמה הזאת באה ברגעים לא טובים בכלל.

חיזיון. אחרי הרבה זמן שלא היה.

אני חייב להגיד לכם שאני שונא את לורי. בעיקר האנגלית הרצוצה שהיא משלבת מפעם לפעם (לא, זה לא כמו מיקה בכלל!). "במקום שביל הייתה תהום"? מטומטם... אז יואל לא כזה אידיוט.

שרון חוקר את האדמה. אני לא רוצה להגיד לכם כמה השיטה הזאת לא יעילה, לעבור ככה סתם ולקוות למצוא משהו.

אביגיל עוד מעט לא תהיה ממש למעלה... כן, היא בצרות. תקשיבו טוב לקירקי.

עמית, זה נהיה מסוכן, אחותי. אבל זאת עלילה מעניינת. אגב, איפה ליבי והוולוג?

ממה נלחצת, דקל? למה אני מרגיש שכבר שמעתי את המילים שקירקי אמרה? אבל נחמד שיש לקירקי כישרון כמו ציור.

לילה החכמה. בוא'נה, קירקי באמת שכחנית.

אה... את כל זה קירקי עשתה כשדקל לא היה? הזוי! כן, חשבתי שקירקי תשפריץ על דקל. הקטע הקלאסי... טוב, קירקי מתאימה לאישה החזקה, תראו, היא ניצחה את דקל בתחרות צביעה.

הלנה, בחייאת, את יכולה להשפיע על דקל. דקל לא יודע כלום על הכדברות... אבל אני חייב להגיד שכיף לראות את דין וגילי מתנשקים. פשוט כיף.

בפרק הבא:

קירקי מגיעה למערת הכדברות!

ולא הצלחתי למצוא יותר, לצערי.

למעלה