צריך להיות מספיק לילה
כפי שאמרתי, חברים, דקל תפס כדברא, והוא קלט את הקרינה.
עמית צריכה ללבוש גופיה! מה זה הלבוש הארוך הזה?
למה להקיא, אביגיל? עץ פיקוס... הפסמון הזה הפך לסמל לאוביגייל. לילה לא מעצבנת בכלל. גברת אביגיל, היא לא מעצבנת!
זאת הפעם הראשונה שלא דואגים שמורשת אחראי... טבליות? מה זה? אפשר גם אני תמונה של לילה? אגב, וולנו זה לא המנהיג הגדול? טוב, מצטער, ונטו לא טוב בלהיות אחראי.
רק לילה עם רגליים על הכיסא. כן, נשארות עוד לילה עם לילה. זה כזה פיוטי ומושלם. אין זגג, אין צנרת, אין כלום. לילה מפנה! ראיתם? מפנה! אבל את חייבת להיות כדברא... זה כמו שהארי פוטר היה אומר "לא, טוב לי עם הדרסלים". לילה כזאת חמודה ונחמדה. להגיד! להגיד הכל!
אתם קולטים שאוג אומר מונחים טכניים מסובכים? הרשימו אותך, אמנון? פלא שלא הצלחת לתפוס גרומל?
מעניין אם דקל יאהב את מה שקירקי עושה. כן, לאחותה. אבל לזאת היותר חמודה. לא, דוקדוק לא בא לבקר את אימא בכלל. כן, קירקי מפדח...
עמית מחזיקה את אביגיל למעלה. אני מרגיש לא טוב. בוא'נה, האסטמה הזאת באה ברגעים לא טובים בכלל.
חיזיון. אחרי הרבה זמן שלא היה.
אני חייב להגיד לכם שאני שונא את לורי. בעיקר האנגלית הרצוצה שהיא משלבת מפעם לפעם (לא, זה לא כמו מיקה בכלל!). "במקום שביל הייתה תהום"? מטומטם... אז יואל לא כזה אידיוט.
שרון חוקר את האדמה. אני לא רוצה להגיד לכם כמה השיטה הזאת לא יעילה, לעבור ככה סתם ולקוות למצוא משהו.
אביגיל עוד מעט לא תהיה ממש למעלה... כן, היא בצרות. תקשיבו טוב לקירקי.
עמית, זה נהיה מסוכן, אחותי. אבל זאת עלילה מעניינת. אגב, איפה ליבי והוולוג?
ממה נלחצת, דקל? למה אני מרגיש שכבר שמעתי את המילים שקירקי אמרה? אבל נחמד שיש לקירקי כישרון כמו ציור.
לילה החכמה. בוא'נה, קירקי באמת שכחנית.
אה... את כל זה קירקי עשתה כשדקל לא היה? הזוי! כן, חשבתי שקירקי תשפריץ על דקל. הקטע הקלאסי... טוב, קירקי מתאימה לאישה החזקה, תראו, היא ניצחה את דקל בתחרות צביעה.
הלנה, בחייאת, את יכולה להשפיע על דקל. דקל לא יודע כלום על הכדברות... אבל אני חייב להגיד שכיף לראות את דין וגילי מתנשקים. פשוט כיף.
בפרק הבא:
קירקי מגיעה למערת הכדברות!
ולא הצלחתי למצוא יותר, לצערי.