כדברא-המשך שבוע 2

שיר m

Well-known member
יאי זיהיתי אותה! מעולה תודה:)
חשבתי שזאת היא אבל אמרתי, לא, לא יכול להיות...

panda0zombie

New member
משהו שאני מאוד אוהבת בסדרה הזאת
זה שלא מושכים דברים יותר מידי.. יכלו בקלות למשוך את הבלבול בין קירקי לאביגיל להרבה יותר זמן ולדאוג שהדם יתחלף איך שהוא לשמל אבל גילו על זה אחרי יחסית מעט זמן
גם הסיפור עם ההודעה ועמית. יכלו לדאוג שהיא תמחק את ההודעה או שלא יגלו שזו הייתה היא אבל סגרו את זה בפרק
גם את אוביגיל יכלו למשוך יותר (למרות שבקטע הזה לא הייתה לי בעיה אם היו מושכים את זה עוד קצת)

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא-המשך שבוע 2 מלצרית במסעדת ניקלדויאון : מה תרצו ?
יוסי: הרבה לילהאטו בבקשה !!
רועי : גם כן הרבה לילהאטו ... ואם אפשר שתהיה בסדר עם שחר...
מאיה :הרבה אוביגיל!!!!
אורן: גם אני אוביגיל
יוסי : ובבקשה בלי טיפות בוגד וליטמן בפנים .. תודה !!!

ורק לקירקי לא נשאר...
למרות שהיא בסדר גמור, קירקי. נו, אחות של לילה.

אז כן נקבל הרבה לילה ולאוהדי אוביגיל עומד להיות כיף.

והכי חשוב בהזמנה שלי, יותר מכל בוגד וליטמן! שתהיה זוגיות נורמלית! ולא כזאת שמפרידים אותה לטובת זוגות אחרים ולא מעניינים! הבנת מר חמיצר?! הבנת?!

panda0zombie

New member
הרבה אוביגיל בתוספת של דקירקי בבקשה!
יש דניאל מפורסם אחד פה.. ליטמן יכול לשחרר

עם הרבה לילה. הרבה הרבה הרבה הרבה!
וואו. עמית ממש דביקה. ממש. לא להשוות בין דקל לגרומל. אביגיל חכמה. "הסוויץ'"?! איזו חמודה לילה. ועוד יותר חמוד ששחר סוחב אותה. טוב, לפחות הסוויץ' מפייס בין זוגות... אה, טוב, הדם נפל. במילא הוא לא היה שווה.

הלנה קשוחה. אבל למה להפנות את המבט מהגרומל?!

לילה פיקחית. טוב, היה את הדם של אביגיל... אבל לא משנה.

בוואנס דיאס צ'יקס. חמודים. שני הזוגות. לא! לא לשים על אביגיל! לא!

אף אחד לא הסתכל על המצגת! ליבי קורעת. חסרת טאקט וקורעת. נכון, לילה לא פרינססה בכלל! טוב, נסיכה היא כן. ליבי זכתה ב-200 שקל.

פה! הלנה, פה! פה! לא שם, פה!

שרון, תוריד את החיוך. דקל צודק. מועדון בתשלום נשמע יפה. רק לא על חשבון דקל. טוב, מצד שני כל זמן שדקל משקיע עם המשפחה זה על חשבון קירקי אז לא נורא.

אני מנסה להבין מי יותר מוזר בשיחה בין קירקי והלנה. וגם קירקי. בעיקר קירקי.

חמודה עמית. וליבי קורעת. וואו. דקל ישיר. רגע! אבל עמית כן הטיפוס... כלומר, היא מטפסת. ידעתי שליבי תמצא את הטלפון... אגב, היה לו באנשי קשר "פניצ'קלין", שזה קצת יותר מוזר מקירקי. עוד פעם טלפון... כמו יומני. אותה יוצרת אחרי הכל.

למה כישופי דם? למה? האימא והאחות לא שמות לב לקירקי. קירקי, את לא יכולה להגיד להן?! לא נורא, בטח מחר הן יגלו.

בחייאת, הלנה, למה להתקרצץ?

שרון הזה מעצבן. מאוד. אבל אנחנו לא שמענו את הסיפור! יואל.

עמית... את כבר הפרת את ההבטחה. את יודעת את זה, כן? אגב, ליבי וקירקי יהפכו לחברות.

למה אתה רב עם לילה, שחר? למה? לילה כזאת סקסית כשהיא שותה מיץ.

הלנה הניג'סית. ניג'סית ניג'סית ניג'סית. מעניין מה יש מאחורי הגנרטור.

חבל שדקל לא שלח SMS לפני הניתוק. אוי. שיט. הלנה! הלנה! את צריכה לנג'ס עכשיו!

אם אני לא טועה
תמר טענה שגור שלח לה איזה משהו, או שדפי טענה שגור שלח משהו (אני לא זוכר בדיוק) ובעצם מי ששלח היה רומי או רוי... שדאג גם למחוק את ההודעה.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מצוין
אני אוהב שבכדברא כן יש מתח וכן יש עלילה מותחת מהתחלה ולצד זה נותנים מקום חזק לעלילות הרילאסטיות .. זה מורגש יותר כייפי משכונה ,גאליס ...
האמת שפחדתי מכדברא מאוד , כי מיכל לא כזאת חזקה בפנטזיה , היא הייתה היוצרת של האי 3 , כלומר גיורא כתב סיפור מסגרת , ומיכל כתבה עלילות משנה , וולצערי בגלל שאביגיל הררי לא השתתפה , ולדילן לא היתה את הקבועה שלו , מיכל די עשתה עם דילן "הקדמת יומני" , אני שמח לראות שהיא יודעת טוב מאוד לעשות את ככדברא מעניניית ..
&nbsp

panda0zombie

New member
מסכימה ממש
השילוב של הפנטזיה והעלילות המציאותיות ממש טוב.. אני אישית נהנית מזה יותר מבגאליס

שיר m

Well-known member
אההה
מי יציל את קירקי?!
&nbsp
חוץ מזה שהיא סתומה. מה את נותנת לאחותך את הטבעת? אם זה הבית, וזה האורלוגין, והלנה היא האישה, תשימי את את הטבעת!
&nbsp
ומה את הולכת להסתובב בקיבוץ בלי להטעין את הפלאפון קודם?!
&nbsp
פרק טוב.

שיר m

Well-known member
שאלת שחקנים, מי העוזרת של הבוס שהגיע לביקור פתע?

panda0zombie

New member
זה היה די סתום מצדה אבל
גם כשהיא ניסתה לדבר והיה קטע שהיא רצתה לספר הכל אז הלנה ולילה התעלמו ממנה
אבל כן זה היה די לא חכם לצאת עם טלפון לא טעון

שיר m

Well-known member
זה ברור
ברור שיתעלמו ממנה, הטבעת לא עליה... לא ברור לי מה היא חשבה. היא אפילו לא מפחדת, זה באמת סתם...

panda0zombie

New member
מרוצה חלקית
בעיקר כי עצוב לי על קירקי

דקירקי היו כל כך חמודים במסיבה.. עם הסוויץ'.. והרעיון החמוד לדייט והגרפיטי ואז עמית באה בהצהרה של אם הוא לא איתי אז הוא אם אף אחד
דקל כן היה די ישיר (אני ממש מעריכה את זה) אבל הבן אדם אומר לך שהוא לא בקטע שלך ושאת לא הטיפוס שלו. אולי בסוף היא תשיג את מה שהיא רוצה והם כן יהיו זוג לקצת זמן אבל זה סתם חסר טעם
ליבי לפחות קורעת. כמו תמיד

באופן כללי זה לא הפרק של קירקי..
כמות הפעמים שאמרתי לעצמי אוי לא בפרק הזה בגלל קירקי היא גדולה במיוחד
התחיל בזה שהיא הביאה לאביגיל את הטבעת והמשיך בזה שהלנה ולילה התעלמו ממנה בברור
אני יכולה לראות את המבוכה שהלנה ולילה ירגישו כשהן יגלו שהתאומה האבודה היא ההיא שהן לא התייחסו אליה
מה בדיוק דולב הגרומל הזה ניסה לעשות בכך שהקפיא את השולחן? סתם להפחיד?

הלנה די נדחפת. והיא הייתה צריכה לשמור על הגרומל הזה יותר טוב
לילה איבדה את הדם בסוויץ' ומצאה אותו. יופי עכשיו אתן יכולות לגלות שקירקי היא התאומה הנכונה
להידחף לדייט של אוביגיל? אוי לא

ואם כבר אוביגיל
אז כן לא היו הרבה קטעים שלהם בפרק הזה אבל עדיין איזה חמודים

שרון מעצבן. וגם האבא..
יופי הגיעו אורחים מפתיעים. כיף

למעלה