כדברא-המשך שבוע 10

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא-המשך שבוע 10 סיפורם של זוג שהבוסית הבטיחה שיהיה בסדר...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 41-הצינור

זה הכי קרוב לצינור שהצלחתי למצוא . תהנו
&nbsp

מור ענתה לי בלייב באינסטגרם
שאלתי אם היא אוהבת קרטיב אננס... מן הסתם שהיא התחילה לעשות את הקטע המתבקש...
&nbsp
אני מנסה לזכור מאיפה אני זוכר את המוזיקה בסצנה של אביגיל וקירקי... אולי בסצנה אחרת או משהו. כן, יום ההולדת שבו הכל השתנה. לא יפה לא להגיד את השם שלו. לא להחרים את הגנרטור. רבע שעה של רחמים עצמיים. נחמד.
&nbsp
איזו מוזיקה קיבוצניקית. אריק סיני. קוראים להם רוקי ורמבו... ממתי הם בכלל? מהאייטיז?
&nbsp
חבר'ה, הכל זה אי הבנה. עמית חכמה.
&nbsp
ככה אתה מדבר על אח שלך שמת, אמנון? דינה הנורמלית היחידה. וואו. שרון בטח היה ממש עסוק בשושלת אם זה כזה שוק שהוא "קבע" משהו. רציתי שיחה בין דינה לשרון... נו, אי אפשר אימא מביכה את הבן על מערכת יחסים?
&nbsp
הן בדרך כלל בוכות לעצמן, קירקי. נראה לי. צינור. הנה. לביאים! הם עדיין מאוהבים אחד בשנייה.
&nbsp
הוא לא זוכר כלום במילא, עמית, אל תיקחי את זה אישית. בדיוק, עמית, את הכי חשובה. לא, עמית, זה יחורר לך את המוח! זאת לורי!
&nbsp
ליבי ממש מתלבשת יפה לאחרונה. אז זה טוב או... רע שלאוג אין מודעות עצמית? ליבי גונבת בדיחות? את השדרוץ שתזרוק לאלף אלפי עזאזלים. וכן, ליבי, היא כבדה.
&nbsp
רגע! אם אסור להגיד את שמו של דקל, נהדר! אז גם הוא קוסם והכול בסדר! סצינות בריכה זה כיף. זה השני, אביגיל. השני. "נפל לתיק"...
&nbsp
לילה סתם יושבת בפנאן? מוזר.
&nbsp
גם בגד ים?! עוד צירופי מקרים.
&nbsp
לילה יודעת לדבר בצורה מאוד אכפתית כדי להשיג מטרות.
&nbsp
עזבי, ליבי, האתר הזה לא קיבל אותך. אז למה? למה? אוי, ליבי תערוך...
&nbsp
לילה הבוגדת. לא, שחר, אל תקשיב לחצאי משפטים שלי! לא בך ולא עם שרון!
&nbsp
נשיקה קצרה מדי! קצרה מדי! לורי.
&nbsp
שחר, את תובנות הזוגיות שלך תשמור לעצמך. כמה צירופי מקרים!
&nbsp
לא, ונטו לא יכול להסיע. והוא מסונג'ר. ונטו הופך לדיקטטור. עכשיו קלטתי שיש קרח בחולצות שלהם...
&nbsp
אמנון לא אב השנה.
&nbsp
עמית, הוא לא בוגד בך...
&nbsp
מרד באואזיס! שנכשל בגלל קוד. כן, פירו, לא נראה לי שהמנעול ישבר מהחומר שהוא שומר עליו.
&nbsp
קבור? מלדור? תגידו, נראה לכם שזה הסוף של ונטו?
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
דקירקי לא יכולים להתרחק אחד מהשנייה, היא תלך לאנשהו וכן, גם דקל ואמנון יהיו שם.
&nbsp
ונטו ינסה לרגל אחרי וולנו עם המקל, כמובן שזה לא יצליח.
&nbsp
ואוג ואביגיל- שוב פעם יריבו.
&nbsp
אה, ומה יקרה כשלורי תבוא להתעמת עם שרון? האם עמית תשמח שזאת לא לילה? או שאולי היא תגיד שאין מצב שהיא מוכנה להיות קשורה משפחתית לדבר ההזוי הזה?

panda0zombie

New member
אני די בטוחה
שזה הסוף של וונטו. מעניין אבל האם וולנו יהרוג אותו או הלביאים שהתקינו גלאים חדשים

עמית תשמח שזו לורי ולא לילה אבל היא עדיין תגלה ששרון ניצל אותה. מעניין איך אבל כי שרון הרי לא זוכר שהוא התקרב לעמית בגלל לילה

גם אני ציפיתי לשיחה של דינה ושרון אחרי שהוא אמר שקבע משהו

שיר m

Well-known member
אין חדש
אביגיל חמודה, אוג מקשיב לליבי ואני לא אוהבת את זה, מה הוא תופס ממנה פתאום?
ליבי רעה.
&nbsp
עמית חכמה, תכף תפגוש את לורי

&nbsp
דקל לא מוציא מילה, ואם כן אז את המילים הלא נכונות... תיזהר.
&nbsp
נראה לי שלילה מסבכת ומסתבכת.
&nbsp
אני לא מבינה, הם שולטים ב"פועלים" בעזרת המלדור? זה משהו כמו "אם לא תעשו מה שאני אומר תקפאו למוות"?

panda0zombie

New member
עמית תפגוש את לורי אבל
לצערנו הרב היא עדיין תגלה ששרון לא היה טהור בכוונות שלו
&nbsp
אני די בטוחה שזה ממש ככה עם הפועלים. עובד באיומים

פתאום קלטתי
ליבי לא סתם פוגעת באוג ובאביגיל...
&nbsp
הכל כי הם לקחו לה את הדבר החשוב ביותר, הדבר שבלעדיו היא חצי ליבי...
&nbsp
לקופסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
טוב, אוג, תן לה את זה והכול יסתדר. קדימה. ואז ליבי תוכל להתפנות למצוא חבררר.

panda0zombie

New member
דקל- The one who cannot be named
15 דקות של רחמים עצמיים זה לא מספיק. חמודה קירקי
למה להחרים את הגנרטור אבל? מה הוא עשה לכן?
אוג זה האוויר של אביגיל. לפחות יצא לקירקי משהו והיא הצליחה להשיג את הצינור הזה
בתור מי שלא רוצה להזכיר את שמו של מי שאסור להזכיר אביגיל מדברת עליו ועל הפרידה הרבה. ברור שלקירקי נמאס כבר אבל יש לה דברים חשובים יותר לעשות כמו ללמוד לחשים מאתרים מיוחדים ולמצוא גרומלים עוורים

משפחת לביא מגיבה דווקא בצורה קז'ואלית יחסית למוות של יואל
שרון כבר לא בקטע של להיות לביא. מצחיק שכולם שם בשוק על זה
דינה מקסימה
אמנון ודקל מתקינים גלאים חדשים ואני די בטוחה שהם יצודו את ונטו בפרק של מחר

שחר ועמית זוממים מזימות. עמית חכמה.. וספונטנית.
זאת לורי מחסוי אבל! לא ליהל! לא שזה משנה עדיין סוג של בגידה
אני רוצה גרסא מלאה של הדייט שהיה להם לפני שהחשדות הציפו אותה שוב
עמית מתחבאת בסלון של משפחת לביא.. מה היא תגלה מחר

ליבי מחבלת לאוג ואביגיל. אבל מה יצא לה מזה שהיא תחבל בקשר שלהם? היא צריכה לחבל בסטאנדאפ שלו. אלא אם כן היא תעלה גרסא של "סטנדאפ" שערכה מהסרטון שלו שצילמה או משהו כזה
אוג די תופס מליבי והדעות שלה

לילה טובה בדיבורים ומניפולציות. הנאמנות ונחישות של קירקי די הורסים לה עכשיו

פירו מסנג'ר את וונטו להיות נהג פרטי
וונטו ערמומי אבל בפרק של מחר הוא די הולך להיות מחוסל לדעתי

פרק 42- האזהרה

אז האם המרד בגרומלים EVIL INCORPORATED יצליח או שונטו ישלם בחייו?
&nbsp
מה תעשה ליבי לאוג?
&nbsp
האם קירקי תצליח לאתר את וולנו?
&nbsp
והחשוב מכל- האם קרטיב האננס יהפוך היום לחמוץ מאוד?

רגע רגע
שחר הגיע לוולנו? אני מקווה שבמוח המעוות שלו הוא לא חושב ש... מקווה ש... איך הגענו לעזאזל למצב הזה? איך שחר בכלל עקב אחריה ככה? וחוץ מזה, שחר, קצת קשב. הוא אורח של רוחל'ה ושמוליק שוורץ.
&nbsp
איזה הזוי זה שוולנו עיוור ועדיין צריך לדמיין מה קורה מסביבו, את שחר והכול. אז הברית פלגא-גרומלים נגמרה?
&nbsp
קרטיב אננס בסכנה. בסכנה בעיקר בגלל לורי. אגב, מור אמרה שפרק 36 ופרק 41 היה אתגר משחקי. עכשיו, פרק 36 הייתה הנשיקה. יכול להיות שהיא התבלבלה והיא התכוונה לפרק 42? כי אתמול לא היה כלום. דיליטד הודעות ושיחות?! שרון, תשמור על איפוק, כי אני עומד להרביץ לאישה הזאת. ו... הקרטיב הזה נשבר. ושרון אפילו לא יודע מזה.
&nbsp
לא זה לא אבא ש... אולי כן, אני לא יודע, או שהוא מדבר עם אבא שלה, לא יודע. שחר האידיוט. שחר כזה לא קיבוצניק. הוא אמנם גר בקיבוץ, וחבר של הקיבוצניקים, אבל הוא לא סומך על החברה והוא בעיקר דואג לעצמו.
&nbsp
מה אוביגייל?! מה עם עמית ושרון?! וחוץ מזה, "ניק" זה סיומת של צורת התיישבות. ליבי...
&nbsp
ו... הנה, הקרטיב אננס שנהרס. חכו חכו, זה עוד ישתפר מכאן. אוי, איזה עצב.
&nbsp
אה, כן, זכור לי שיש גם איזו קירקי אחת בסדרה. תנסי, הלנה, מה תפסידי. אני חושב שזאת פעם ראשונה שאומרים בסדרת ילדים "תחזיקי את הצינור חזק בשתי הידיים". ו"אמארו ראג'אמו גרומל". השאלה היא האם קירקי תשתמש בסרדור.
&nbsp
כן, ונטו, ממש העוזר לעיוורים.
&nbsp
איך לחש יוצא משימוש?
&nbsp
יופי, אביגיל, אחד ועוד אחד.
&nbsp
היא רצתה להתחבר לארבעת היסודות. אבל אז אומת האש תקפה. או שהלביאים הגיעו. מה דקל עוזר לה לקום, חשבתי שהוא מפחד.
&nbsp
עמית לא בוכה או משהו? חכי, עמית, גם בך הוא יהיה מאוהב בטירוף ויעשה המון המון בשביל להשיג אותך בחזרה. עמית, לא להגיד סתומה. חברה טובה שלך אמרה לך לא להגיד את זה, נכון?
&nbsp
גרומלים EVIL INCORPORATED! ונטו הטמבל...
&nbsp
יופי, המשלחת יוצאת. בחסות שלא קיימת אבל כן.
&nbsp
כדברא שלא באמת קיימת צופה בלביאים.
&nbsp
חשוב לשתות, וולנו, תקשיב לונטו. אוי, משהו לא קשור, ראיתי עכשיו כתבה על עיוור שנמנע עלייתו לאוטובוס (בגלל כלב נחייה). לא כדאי, נהג אוטובוס, אתה לעולם לא יכול לדעת... רגע, ונטו ראה ובגלל זה ההפתעה? עם מי הוא מדבר? עם אמנון?! טוב, היה צפוי שההפיכה תסתיים בהריגת ונטו... ופירו בורח.
&nbsp
אז מה קירקי עשתה בדיוק? סינדרלה ממש...
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אביגיל וליבי- העימות! והפעם לא על בגדים!
&nbsp
דקירקי שוב פעם ייפגשו.
&nbsp
ואמנון ישמע משרון סופית שהוא לא חוזר ללביאים. ולמה? כי באופן מפתיע לילה טיהרה ממנו את הרשע והוא מאוהב בעמית. והיא משימה יותר קשה מללכוד כדברא. לא יורים לה חץ טבול בנפט...

אגב
סתם שאלה: לגבי השאלה של עמית ושחר...
&nbsp
כאילו, באמת מה הקטע להשקיע כל כך הרבה כסף בזה? (לא שלו, ועדיין) אי אפשר סתם להיות חברותי?
&nbsp
אז אתה יכול להיות ציני ולהגיד- כדברות ולביאים תמיד יהיו אויבים, וזאת הייתה הדרך היחידה שלו להתקרב ללילה בצורה לא מחשידה.
&nbsp
ואתה יכול להיות נחמד ולהגיד שבתכל'ס- הוא רצה לעזור לעמית כי זה היה חשוב לו. הרי עמית הייתה מתאהבת בו בלי קשר... אז כן, הוא הציל אותה בקומדיה הרומנטית של הקיץ, דווקא הוא, והוא באמת רצה לעזור לה כי היא באמת הייתה חשובה לו.

ואגב 2
לאחר הסצנה של עמית ושרון אפשר לראות את וסרמן ברקע צועק "אבל אמרתי לו שזה ייגמר כמוני וכמו אלינור!".

panda0zombie

New member
נראה לי שמור התבלבלה והתכוונה לפרק הזה
ולא 41
&nbsp
לחש בדרך כלל יוצא משימוש כשמישהו נכשל בו ברמה ממש מסוכנת.. אבל לא יצא לי להיפגש עם כדברות לאחרונה כדי להיות בטוחה
&nbsp
אבל אני מאמינה, שקירקי יכולה להציל את העולם!

Roei152

Well-known member
מנהל
אתם יודעים שהשנה אני מוקף בעיוורים?
המדריכה שלי בעמותה היא עיוורת , אחת הבנות שירות איתי (זאת שהעליתי את הקליפ שלה לפה) עיוורת..
לכן אני יודע שלעיוורים יש חוש שמיעה מפותח מאוד...
&nbsp
הנה הקליפ למי שרוצה להזכר
&nbsp

dorin1902

New member
טוב אז תקשיבו.... ואל תהרגו אותי אני מאוד אוהבת את עמית ושרון.. הם באמת חמודים והם אחד הזוגות האהובים עלי. אבל... אני חושבת שהיה צריך לקרות משהו בין עמית לשחר. תחשבו על זה.. הם יכולים להיות זוג יפה, לא? ובכל אופן אני לא אוהבת שהוא עם לילה. הם לא מתאימים. ברור לי שהעונה שבעונה הזאת לא יקרה ביניהם כלום. אבל אולי בעונה השנייה אני מקווה. אל תהרגו אותי! כן..? יוסי זה יותר מופנה אליך.. אני גם מאוד אוהבת את האננסים הם מאוד חמודים למרות שאגב ארטיק אננס זה אחד הטעמים השנואים עליי.. משהו קצת לא קשור.. מישהו כאן רואה "להיות איתה" ?

קודם כל אני רואה
שנית- ככה לא מתייחסים לזה שעוזר לך עם מורידו!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
אחות לא פוגעת ככה באח!
&nbsp
אולי כזוג זמני, כן, עמית ושחר, בעונה השנייה, ואני גם יכול להמציא לזה אחלה של סיבות למה (שחר נפרד מלילה כי הוא לא אוהב את זה שהיא שיקרה לו, עמית נפרדת משרון בגלל שהגרומלים חוזרים והיא לא יכולה לחיות עם לביא שהורג אנשים) ואז כזוג זמני עד החזרה, זה כן.
&nbsp
אבל מה? את מענישה את מור כי היא חברה גם של ריף וגם של עדי? לא יפה.
&nbsp
וכן, ראיתי להיות איתה. דר זוזובסקי גרמה לי להתפוצץ אתמול.

למעלה