רגע רגע
שחר הגיע לוולנו? אני מקווה שבמוח המעוות שלו הוא לא חושב ש... מקווה ש... איך הגענו לעזאזל למצב הזה? איך שחר בכלל עקב אחריה ככה? וחוץ מזה, שחר, קצת קשב. הוא אורח של רוחל'ה ושמוליק שוורץ.

איזה הזוי זה שוולנו עיוור ועדיין צריך לדמיין מה קורה מסביבו, את שחר והכול. אז הברית פלגא-גרומלים נגמרה?

קרטיב אננס בסכנה. בסכנה בעיקר בגלל לורי. אגב, מור אמרה שפרק 36 ופרק 41 היה אתגר משחקי. עכשיו, פרק 36 הייתה הנשיקה. יכול להיות שהיא התבלבלה והיא התכוונה לפרק 42? כי אתמול לא היה כלום. דיליטד הודעות ושיחות?! שרון, תשמור על איפוק, כי אני עומד להרביץ לאישה הזאת. ו... הקרטיב הזה נשבר. ושרון אפילו לא יודע מזה.

לא זה לא אבא ש... אולי כן, אני לא יודע, או שהוא מדבר עם אבא שלה, לא יודע. שחר האידיוט. שחר כזה לא קיבוצניק. הוא אמנם גר בקיבוץ, וחבר של הקיבוצניקים, אבל הוא לא סומך על החברה והוא בעיקר דואג לעצמו.

מה אוביגייל?! מה עם עמית ושרון?! וחוץ מזה, "ניק" זה סיומת של צורת התיישבות. ליבי...

ו... הנה, הקרטיב אננס שנהרס. חכו חכו, זה עוד ישתפר מכאן. אוי, איזה עצב.

אה, כן, זכור לי שיש גם איזו קירקי אחת בסדרה. תנסי, הלנה, מה תפסידי. אני חושב שזאת פעם ראשונה שאומרים בסדרת ילדים "תחזיקי את הצינור חזק בשתי הידיים". ו"אמארו ראג'אמו גרומל". השאלה היא האם קירקי תשתמש בסרדור.

כן, ונטו, ממש העוזר לעיוורים.

איך לחש יוצא משימוש?

יופי, אביגיל, אחד ועוד אחד.

היא רצתה להתחבר לארבעת היסודות. אבל אז אומת האש תקפה. או שהלביאים הגיעו. מה דקל עוזר לה לקום, חשבתי שהוא מפחד.

עמית לא בוכה או משהו? חכי, עמית, גם בך הוא יהיה מאוהב בטירוף ויעשה המון המון בשביל להשיג אותך בחזרה. עמית, לא להגיד סתומה. חברה טובה שלך אמרה לך לא להגיד את זה, נכון?

גרומלים EVIL INCORPORATED! ונטו הטמבל...

יופי, המשלחת יוצאת. בחסות שלא קיימת אבל כן.

כדברא שלא באמת קיימת צופה בלביאים.

חשוב לשתות, וולנו, תקשיב לונטו. אוי, משהו לא קשור, ראיתי עכשיו כתבה על עיוור שנמנע עלייתו לאוטובוס (בגלל כלב נחייה). לא כדאי, נהג אוטובוס, אתה לעולם לא יכול לדעת... רגע, ונטו ראה ובגלל זה ההפתעה? עם מי הוא מדבר? עם אמנון?! טוב, היה צפוי שההפיכה תסתיים בהריגת ונטו... ופירו בורח.

אז מה קירקי עשתה בדיוק? סינדרלה ממש...

בפרק הבא:

אביגיל וליבי- העימות! והפעם לא על בגדים!

דקירקי שוב פעם ייפגשו.

ואמנון ישמע משרון סופית שהוא לא חוזר ללביאים. ולמה? כי באופן מפתיע לילה טיהרה ממנו את הרשע והוא מאוהב בעמית. והיא משימה יותר קשה מללכוד כדברא. לא יורים לה חץ טבול בנפט...