"למה אין לך טבעת על האצבע?"
סליחה?! מר מורשת- אם אתה רוצה להציע תציע! ראית איך יונתן הציע ל... סליחה, לא השתחררתי מגאליס. איזה מרושע ונטו.
פתיח. נחמד. אגב, ידעתם שהשחקן שמשחק את דקל הוא אח של תניה גרבר? אבל בפתיח ראו את לילה עם בגד ים בבריכה. אני מתכוון לצפות. ולחכות. בסבלנות.
מה?! השחקנים האורחים הם... לא!
רק להיזהר לא ליפול מהמצוק, בסדר, קירקי? כי את הכיוון הזה ונטו יודע.
אה... לא ככה מתייחסים לאחיך... אלא אם אתה שמעון או לוי ואחיך זה יוסף.
אדם?! אתה מחלטר כדי להשיג כסף לחתונה שלך עם אלינור?! מה וסרמן, המצאת עוד שם משפחה? מי הפעם עבד על אבא שלך? עמית. נראה לי היא בדרך לתאקל עם אביגיל על אוג. תגידו, מאיפה בא ה"צ'יקה"? זה מספרדית, לא?
מנסים לרמוז שלילה פריג'ידית?
חשבתי שעדנה תמיד אומרת "אם הבחור ההוא לא התחתן איתי, בואו נמצא מישהו אחר ובינתיים שההורים שלי יסבלו"... קצת חבל שהיא מקבלת את אותם התפקידים תמיד.
רועי, תוסיף לרשימה שלך של מפגשי זוגות עוד סעיף: לפגוש אותו כשהוא תקוע במצוק ואת מרגישה מרחוק.
עלק, מה אכפת לאביגייל מוסרמן? היא במילא לא בעניין של החוג.
אח, העיניים של לילה כשהן מתרחבות... גרומלים שולטים בקרח, אה? וכדברות באש.
תגיד, שרון, אתה מתכוון גם להביא לשר לשעבר שהפך לשוטר שהפך למה שלא יהיה כאן- כותונת פסים מוכתמת בדם?
מבט. ראיתם שהיה שם מבט?
הפרשי הגבהים בין אוג ואביגייל מגוחכים. זה ראש וחצי. אבל זה מתקזז עם כישורי החברה הדי גרועים של אוג.
כן, לא ידעתי... קירקה היא אלה יוונית שמתמחה ברקיחת סמים ומשקאות. הוספתי לויקיפדיה!
https://he.wikipedia.org/wiki/קירקה....94.D7.9E.D7.95.D7.93.D7.A8.D7.A0.D7.99.D7.AA
אוי, לילה... די לבכות, מתוקה, זה פרק שני ברצף! מה זאת אומרת יעורר שאלות? פשוט תגידי, הלנה, שהיא מחטופי תימן. הכל יהיה בסדר, אף אחד לא ישאל כלום! ואם כן, פשוט תאשימי אותם בהדרה ובאפליה.
עמית בדרך להרוג את אביגייל. אז אני מבין שקירקי זה כן שם מוזר.
זוג חמוד מאוד, קירקל. שמתם לב? קירקל? או דקירקי? השרון הזה זה האח הכי נורא מאז... מאז... תנו לי אח נורא? אח של פריצי משכונה שסילק את הלמוט?
השר לשעבר שהפך לשוטר שהפך לאני לא יודע מה, תדאג לביטחון השכונה במקום לרדת על הבן שלך. האמת שכן, דקל, מתחת לאף.
אבן טורקיז?
אוג כזה לא יוצלח עם בנות... מה עמית מצאה בו בכלל? בטח סתם הגוף.
לילה מחפשת את אחותה. חושבים שהיא תתחרט?
איזה משרד מגניב יש לגרומלים.
נו, בתכל'ס סדרה לא רעה, נכון? אני נהנה.