כדאי שתקראו את זה:

כדאי שתקראו את זה:

זה יכול להסביר למה פתאום הפורום שלנו מוצף ברבבות אנשים... s@me @ne

Asafpotter

New member
לא היה הרבה... (מסיבת תה....)

אמרו שיש פה אחלה אנששים וכאלה...

PopPy

New member
הנה הקישור העדכני יותר:

http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/forumsdb/intraforum.cgi?forum=20450&read=005489-000000&session=FFFF&use_last_read= הממ זה כרגיל "המלצה" לפורום בצורת הצפה, איך לא אלא בפורום של עמוס בHPN... (תרגעו אנשים אני יודעת שזה מחשיד, ראיתי שזה צריך להיות של דיבורים אז מחקתי את הכל עד לפורום והגעתי לשם!) זה ממש דבר מגעיל ואידיוטי לעשות. ואני לא יודעת מה איתכם, אבל המבין יבין ההוא היה ממש אבל ממש דוחה ומגעיל. |S| פופי |S|

LuNaTiC

New member
אוה!

"המנהלת מקסימה" מי כתב את זה? אמ... בכל אופן, כן זה מסביר את הכל.. אר... זה חביב שבאו אנשים והכל... אבל ממש חבל שמציפים פורומים אחרים.. אמ.. אתם לא חושבים? המ..

PopPy

New member
חחח, אני מסכימה איתו למען האמת

(ולא אני לא מתחנפת
) אבל, אר, זה בטח המציף(ה?) מוואלה. כרגיל. זה אותה מתכונת, וגם פה זה של פורום בניהולו של.. (תופים) עמוס מרון! נכון שאתם מופתעים? חחח |S| פופי |S|

מזמן לא כתבתי הודעה בפורום ../images/Emo13.gif

היי כולם, ובכן, לא הייתי כמה ימים, היה לי איזה בעייה "אישית" להיכנס לאינטרנט ביום מסויים *מסתכל בעיניים של ההורים שלי במבט רצחני*, אני עובד "משרה מלאה" על אתר של מישהו... יש בעיות קטנות בלימודים אצלי באתר.. ועכשיו תגובה להודעה של מיקי
: ראיתי כבר את התופעה הזאת לא מזמן... גם מהודעה בפורום (לא מזמן? יה רייט...
) בכל מקרה, עכשיו חלק שהוא קצת
... בגלל בעיות בשנת הלימודים אצלי באתר (הוגוורטס נט ישראל), אני מבקש מכולכם להיכנס לצ´אט של האתר בשמונה וחצי (אם אתם חברים באתר וגם אם לא
), אנחנו רוצים לקיים פגישה בצ´אט להחלטה על מה עושים עם שנת הלימודים
.. אממ... למה זאת נראת לי הודעה שממש מגעיל מצידי לכתוב בפורום הזה (החלק על האתר שלי?!), בכל מקרה, ענבל, אם ההודעה הזאת עוברת על הכללים תמחקי אותה
... ביי לכולם! ניר או - פרופ´ ג´יימס פוטר או - ^יעקב_אילון או - ^שלמה_בראבא איזה עוד כינוים יש לי בצ´אט? אממ... לא זוכר עוד.. נ.ב. - אם הייתי רושם את כולם, יס-סטופ היו קורסים
... טוב, אז ביי! ועכשיו זה סופי! רוצים 50:50? ניר! התחרפנת לגמריי! (ענבל עכשיו בטוח תמחקי את ההודעה הזאת בגלל
מופרז
ביי!!!

PopPy

New member
חחח, אנחנ ו יודעים ניר, אנחנו

אוהבים אותך ניר! (*קול של קבוצת תמיכה*) אההם כן, פעם הבאה תשתדל לעשות את זה פחות
טוף? אההם כן, יש לך גם את ^פרופ_00_בזק_בינלאומי (חיחי אם אתם מבינים למה אני מתכוונת ב00 אני מקווה שהבנתם, בכל מקרה ניר הבין אז אני *בורחת*) הממ ניר, תשתדל לא.. אר.. להוסיף קישור לHNI בכל פעם שאתה כותב הודעה? בעצם למה לא - פרסומת "סמוייה" חיחי. אה כן, נזכרתי שהיתה הודעה של מישהו משהו (אי אפשר ככה! אני רוצה שםםםםםם!!) בקשר ל"יחסים" ביני בינך ובין רום. אז לא לא נפגשנו בריל לייף, למען האמת החלפנו בקושי תמונות אבל אנחנו מדברים כבר.. אר.. הרבה (?) זמן.. ו.. אר.. זה בכלל היה השטויות של טלי שהתחילה עם זה (נזכרתי שהיא גם כותבת פה. *בורחת!*) ונטע (איזה מזל שהיא לא כותבת פה.. *אנחת הקלה*
) אז.. אר.. זה יכול להסביר את זה נכון מישהו? אניוואי, איים א הפילי מריד וומן! ולא הייתי הרבה באיזורו של בעלי האהוב בפוטריוים בגלל סיבות ש.. אר.. (ניר שקט) אני לא יכולה לפרט כרגע ואני מתגעגעת אליו! דורונוש אם אתה פה במקרה - נשיקות! (הממ.. זה מה שנקרא
ניר ) אוקי לפני שההודעות האלו ימחקו (ענבל?) אני אסיים. עכשיו אגב, עשיתי שיפוצים להודעת טאג ליין אני כבר מוסיפה את זה.

כנאמר: "../images/Emo32.gif בריבוע בוע"

אממ.... אני לא אוהב לכתוב הודעות ריקות
אז, ל"ת
*בורח מענבל* ביי! ^פרופ_00_של_בזק_בינלאומי

למעלה