כדאי שתדעו...

כדאי שתדעו...

נעשה סרט על פורום שמנות ויפות והוא מתעכב. אני לא יכולה למסור את כל הפרטים עדיין, אבל בשל חילוקי דיעות עם מארגני "מפגש עצמאות" והתעקשות מסיבית להתערב בעריכה (ולא לתת יד חופשית וטבעית לאדם שאינו מעורב בסצינה המקומית) יציאת התכנית תתעכב. מנקודת מבט של תסריטאית כדאי לדעת שהצגתכם היתה מכובדת ואוהדת. אנא בידקו היטב את שנאמר לכם על ידי מי שמתיימרת להיות עורכת... חבל שפרוייקט כזה שיכול לקדם את מעמדכם ועמדותיכם נחסם בידי מי שמחשיבה עצמה "בעלת הבית".

DREAM111

New member
טלויזיונית יקרה

אז קודם ברוכה הבאה ונשמח אם תישארי בתוכנו של הפורום. לגבי התוכנית ופורום שמנות ויפות. כבר בזמנו שהתחילו התככים בפורום ביקשתי כי את "המלחמות" של הפורום שמנות ישאירו החברים בפורום שמנות ואנחנו נמשיך בשלווה של ביתינו. לגבי התוכנית אני חושבת שאם הם עשו את הצעד הזה וצילמו בלי להתחשב בכל החברים זו הבעיה שלהם עכשיו ושההנהלה שם תעמוד מול החברים ותתן את הדין. אני מאחלת לכל אחד שימצא את האושר והדרך הטובה בשבילו בחיים ואני מאחלת להם שה"בעיה" שלהם תיפתר בדרך הטובה לכולם כדי שלא התוכנית שצולמה תיפגע ולא החברים שם. ולך טלויזיונית שאינני יודעת מי את/ה בהצלחה אם יש לך קשר לתוכנית עצמה.

בנוגע ל...

נכנסתי לפורום של שמנות ויפות וקראתי שיש סתם אנשים משועממים שכותבים הודעות לא נכונות לגביי התוכנית ושזה סתם שקר ונסיון לסכסך בין הפורומים.

DREAM111

New member
מיטל יקרה

יש הרבה מעבר לכך ולכן אני מבקשת שכל פעם שיש ויכוחים בפורום ההוא להשאיר אותו שם ולא להביא לכאן. בדיוק כמו שאם חלילה יהיה ויכוח בפורום פה אני לא אשמח לקרוא תגובות בפורום שמנות.

למעלה