כדאי שיהיה שמטיילים

sela v

New member
כדאי שיהיה שמטיילים

לא ציוד אלא משהו וירטואלי. הראשון זה אתר בשם flickr שנקנה ע"י Yahoo. בגרסה החינמית אי אפשר לעלות כמות גדולה של תמונות, אבל תמורת 25 דולר לשנה, אפשר להעלות עד 2 גיגה בחודש, שזה נראה לי פותר את הצורך בלצרוב את התמונות למי שמטייל הרבה זמן או לקנות מכשיר להורדת התמונות. הדבר השני, זה מי שמשתמש במסנג'ר של יאהו. מלפני כמה ימים אפשר להשאיר הודעות קוליות. נראה לי דרך יותר נחמדה מאשר לקרא אי מיילים.

סייפיי

New member
באמת שאין צורך לשלם

על דברים כאלה. היום יש פשוט אינסוף אתרים שמציעים תיבת אימייל של 3+ ג'יגה, פותחים שתיים כאלו, ושולחים את התמונות מאחת לשנייה, וככה מרוויחים 6 ג'יגה של אחסון ברשת.

sela v

New member
לפעמים

תשלום קטן חוסך כאבי ראש. לא אמרתי שזה הפתרון היחידי, ואפשר להיות יצירתים, ולהמציא דברים. יש גם איזה פלאג אין שאפשר להתקין שתיבת הדואר בג'י מייל משמשת ככונן על המחשב. באתר שהבאתי אפשר להעלות כל חודש 2 ג'יגה, ולא צריך לפתוח כל פעם חשבון אי מייל חדש, וגם נראה לי שיותר נוח לצפות בתמונות. פשוט השיטה שאני הבאתי יותר נוחה, אבל אני בטוח שיש עוד פתרונות ורעיונות, ואשמח אם אתם תפרסמו אותם פה.

d_style

New member
ניסית פעם להעלות תמונות לאינטרנט?

במקרה הטוב זה יהיה במהירות של 15 ק"ב בשניה, כלומר תמונה באיכות נמוכה-בינונית תעלה תוך דקה. 200 תמונות - יותר מ3 שעות. לא כל כך פרקטי...

sela v

New member
לא תמיד

דבר ראשון באינטרנט קפה בד"כ יש להם חיבור יותר מהיר מאשר יש לך בבית, ויש מדינות עם מהירות העלאה גבוהה יותר מבארץ. באנגליה מהירות העלאה היא די גבוהה.

sela v

New member
בדיוק בשבילך

מהירויות גלישה מטורפות. אני מעלה תמונות לאתר. אמנם לה העלתי מאות מגה, אבל עדיין זה לא היה איטי. יש את המסלול החינמי שאפשר להעלות 20 מגה בחודש אתה יכול לנסות שם.

sitvaniyot

New member
ניסתם את פיקסה?

את הפליקר ניסיתי, דווקא אהבתי, אבל אלו ששלחתי להם תמונות לא נהנו. עכשיו אני משחקת עם פיקסה, כיחוץ מלעלות אפשר גם לערוך. בכ"א אשמח לשמוע המלצות, כי עדיין אני מחפשת את התוכנה האולטימטיבית. Picasa 2

sela v

New member
אבל ב-Picasa

לא מעלים תמונות לשום אתר, זה לסידור התמונות על המחשב שלך או להעביר עם עוד תוכנה בינך לבין חברים.

למעלה