כדאי לשדרג TREK 1200 ?

רוכב242

New member
כדאי לשדרג TREK 1200 ?

ואם כן מה כדאי לשדרג? מה זה יוסיף? כמה אמור לעלות? שבוע טוב לכולם.

aabramovich

New member
בוא ותאמר מה אתה רוצה להשיג?

אם אתה רוצה להשיג את עמנואל בעליות, את גלי רונן במישור או אותי בנפילה מצוק אז יש על מה לדבר, ויש מה לשדרג אצלך ולא רק באופניים. אם אתה אוהב את אופנייך, אז הטענה הכללתי היא ששידרוג גלגלים הוא "ה"שידרוג המשמעותי ביותר... אח"כ להחליף מע' (דרך קראנק) וכל מה שאפשר לקארבון... בקיצור, כדי לקבל תשובה ממש רצינית - תגיד מה המטרה שלך. לשדרג כדאי, אבל צריך מטרה. גם בשביל הפנאן זו מטרה, אבל אז אפשרויות השידרוג גדולות יותר ומשמעותיות פחות. בלי קשר - קח שני כדורי אנטי-שידרוגיטיס ותחזור לביקורות בעוד יומיים.
עזריאל

רוכב242

New member
אותך ואת עמנואל כניראה כבר לא אשיג.

אבל ,אולי בכל זאת לשדרג את המהירות ואת הטיפוס בעליות.

aabramovich

New member
אז ההמלצה הראשית שלי היא לשדרג

מנוע. לרכוב לרכוב לרכוב לרכוב... אני עומל על שידרוג המנוע בעצמי, ופה אים על מאמן/יועץ/לימוד הנושא. אני מאמין ב if it ain't broken don't fix/upgrade it. המנוע שלי מקולקל ושבור. אבל אני לא מכיר אותך, ולא איך אתה רוכב... אז... אני רק אחזור על המוטו - לרכוב לרכוב לרכוב...
עזריאל

לא ישתלם לך לשדרג חלקים יקרים

על שלדה כה פשוטה. כיוון שזוג גלגלים איכותי וקל יכול לעלות בין 3500-15000 ש"ח, ואז יש לך את המערכות וכו' וכו'. לכן ישתלם לך כלכלית למכור ו/או לעשות טרייד-אין ולרכוש זוג אופניים איכותיים יותר. כל זה אינו סותר במאום את זה שצריך להתאמן הרבה, הרבה מאוד בצורה נכונה וללא נזקים גופניים מיותרים. וזה נכון גם למי שהקב"ה חנן אותו ביכולות גופניות טבעיות משובחות.

אני לא חושב כך

אם אתה משדרג זוג גלגלים אז בעתיד כשתרצה להחליף אופניים תוכל להעביר את הגלגלים לזוג החדש.

MOTIASAF10

New member
מה מומלץ לצרוך בזמן רכיבה כאשר

נקלעים למצב של התכווצות שריר? מה מומלץ לצרוך לפני רכיבה ארוכה בכדי למנוע התכווצויות? האם ויטמין E? או אנטיאוקסידנטים?תודה.

aabramovich

New member
הנה...

הלינק הראשון הוא לדיון שאני פתחתי לפני כמה חודשים בנושא הזה בדיוק הלינק השני הוא מתוך תשובה של איציק הופמן (באותו שירשור) שמפנה למאמרים בתפוז אופניים. מצויינים. תהנה. ואם לנסות לענות מהנסיון שצברתי - פשוט לאכול. לאכול ולאכול. ברכיבה ארוכה גם פיתה וחצי עם ריבה וחמאת בוטנים, פאוור באר אחד וכחמישה תמרים. ואיזוטוני כמובן... אבל זה רק אני. יש כאלו שבקושי אוכלים. רכיבה אחרונה לקחתי מעט מידי אוכל ואחרי 110 ק"מ היתי מרוקן. לא לקחתי פיתות. המפתח, מבחינתי, הוא מזון מעט מורכב וכבד יותר... חמאת בוטנים וריבה בפיתה/לחם שחור. בסוף הרכיבה BCAA בשביל הפנאן (להרגיש קצת כוסית)
עזריאל

runningman

New member
רכיבות ממושכות

בדרך הטובה ביותר להתמודד עם כיווץ שרירים היא להימנע ממנה כמו כמעט כל דבר בחיים ברגע שזה כבר שם קשה להתמודד עם זה אחת הסיבות לכיווץ שרירים היא מחסור בנתרן(מלח) או חוסר הרפיה של השריר ואז המחסור הוא במגנזיום באתר של ENDURE יש מאמר המתייחס לנושא המלחים בפוטרוט. בכל מיקרה אנטאוקסידנטים אינם קשורים למנגנוני השריר אלא לשמירה על חוזק התאים והקרומים שעוטפים אותם וויטמין E הוא אחד מאותם אנטי אוסידנטים סיבה נוספת לכיווצי שרירים היא באמת מחסור בסוכרים ועליה ברמת חומצת החלב בשרירים ותזונה נכונה במהלך הרכיבה יכולה להועיל שתיה של משקה איזוטוני ורצוי פחממתי כמו carbogain יכול לספק לך את רוב הקלוריות ותוספת של בננה או פרוסת לחם (לא קל אלא עדיף לבן) עם קצת ריבה או חמאת בוטנים יהווה השלמה קלורית נחמדה נקווה שזה עוזר במידת הצורך צור קשר בהצלחה

צביקה ה

New member
שידרוג תמיד יקר יותר

רק מתוך זה ש: או שלא תמצא קונים לרכיבים שאותם שידרגת או שעל מחירם הכולל תקבל הרבה פחות ממה שהיית מקבל על האופניים אם תימכור אותם כיחידה. מצד שני קניית חלקים חדשים תמיד תהיה יקרה יותר מאשר קנייתם כחלק מעיסקת רכישת אופניים במלואם. זה נכון לגבי כל שידרוג לא רק של אופניים.

למעלה