כדאי לקרוא

ג ל י

New member
כדאי לקרוא

כל הסיבות לשנוא את מכבי ת"א ------------------------------- 1.הרס הכדורסל הישראלי- מכבי ת"א זוכה שנה לאחר שנה באליפות ובגביע הליגה אינה מרתקת יותר והעיניין היחיד הוא מי יקח את המקום השני ויפסיד בגמר הגביע למכבי ת"א. מכבי ת"א אכן קבוצה טובה אך לא בצדק , היא לוקת את השחקנים הכי טובים של הקבוצה השניה כדי לנטרל אותה גם אם הם ישבו על הספסל תומר שטיינהאור וגור שלף הם רק דגומא. אוהדי הכדורסל- תנסו להזכר בערגה איזו עונה נפלאה הייתה כאשר גליל עליון זכתה באליפות רגעי הזוהר האחרונים של הכדורסל הישראלי לפני שהפך לצמח והוכרז רשמית על מותו. 2.מכבי ת"א הצליחה להרוס את חלומו של כל שחקן ישראלי ואולי גם את זה שלנו לראות שחקן ישראלי בנ.ב.א וכך דורון שפר וכך גם הנפלד מתבזים במדים הצהובים והכל בגלל הכסף של הצהובים. 3. במקום לחנך נוער כמו שיש לנו בהפועל ת"א( יונתן נווה, יואב בר תומר אטלס וכו´) או כמו שיש בהרצליה או ברעננה מעדיפה מכבי ת"א לקחת נערים שחונכו בקבוצות אלו ולשים אותם כקישוט על הספסל. 4.החט ועונשו- פיינל פור שנת 91 מכבי ת"א עולה לשחק בערב יום הזכרון ומבזה את חללי מערכות ישראל. קבוצה זו אינה ראויה לייצג את ישראל עבורי היא יסוד הרע. 5. ניגוד אנטרסים- איך יכול להיות שמעון מזרחי גם יו"ר מכבי ת"א וגם סגן יו"ר ההתאחדות האם זהו אינו ניגוד אינטרסים? 6. האוהדים המגעילים- פשוט קהל הקונצרטים אוהדי ההצלחות בלבד. רק מאיר יופי נדב איינשטיין ורפי לא לתת גינת חושבים שזהו הקהל הכי טוב בארץ. בעוד שדי לתת קפיצה קטנה ליוון להבין את גדול הבדיחה. 7. אי שיתוף הפעולה עם נבחרת ישראל- נבחרת ישראל אותה נבחרת שבמודע ובמוצהר אמורה לייצג את ישראל זוכה לשלל של תגובות מכל המי ומי של מכבי בגלל שכל אימון פוגע בהכנות המסכנות של הקבוצה. 8. רק מכיב יכולה לשכוח את אותו ארוע מביש מעל בימת ארופה שבו הפסידה במכוון לציבונה כדי לקבל הצלבה נוחה יותר. 9. הסנוביזם והיהירות של מכבי ת"א פשוט מזעזעים המחשבה שכל אוהדי הפועל מטומטמים. שהעולם יאמין ששחקן מסומם חולה בשפעת . לשלוח את קטש ושאר הכנופיה ללכת מכות בגמר סל מול הפועל י-ם וכך לנטרל עבורם את השחקן הכי חשוב כי השופטים תמיד אבל תמיד של מכבי ת"א בחורף בקיץ בסתיו ואביב. 10. די פשוט די נמאס ממכבי ת"א - אני מכאן קוראת לכל אוהדי הספורט להפסיק ולתמוך במכבי ת"א בכל מסגרת שהיא. ולשחקני הקבוצות אם מידע זה מגיע אלהם לכו בעקבות הפועל י-ם מרי אזרחי נגד מכבי ת"א . אנחנו רוצים כדורסל אמיתי בישראל. 11. לכל אוהדי מכבי ת"א שלא מזיז להם מאומה דבריי- ניפגש שנה הבאה באוסישקין

rub

New member
אני מסכים....ללללאאאאא

זהו המקבץ שטויות קטנוניות בנוסך "מכבי עלו לשחק אז בוא נתעב אותם" אלוהים ישמור רק אוהד קנאי של הפועל תל אביב ובמקרה הזה אוהדת יכולים לפלוט כל כך הרבה שטויות, אין לי כוח לענות לכל סעיף וסעיף אצלך גלי אבל -בשנה הבאה באוסישקין- מכבי יראו לקבוצה הפאתטית שלך איזה קבוצה כן ראויה שיאהדו אותה... חוץ מזה איפה היית כשהפועל קירטעה על הקרשים??? בטח אחת מהאוהדות שחזרו אחרי התוספת הנכבדה של שחקנים חדשים להפועל

את כל כך צודקת

ואני באמת לא מבין איך שמעון מזרחי יכול להיות סגן יושב ראש ההתאחדות

קיר קמט

New member
רגע רגע

את חושבת שהפועל ירושלים לא היו לוקחים את כל השחקנים הטובים ומושיבים אותם על הספסל ? גיב מי א ברייק. כל קבוצה רוצה בטובתה האישית. חבל שאני מתייחס בכלל. וכל קבוצה צריכה ספסל. שוב חבל שאני מתייחס בכלל. הטענות שלכם לגמריי מגוחכות. חוץ מזה ממתי לאוהדי הפועל איכפת מהנבחרת.

קיר קמט

New member
ובקשר לNBA

אם דורון ונדב היו מאמינים כל כך באפשרות שלהם להגיע לNBA , הם לא היו באים לארץ. אני מבטיח לך חגיגית. לא מכבי הרסו , כי אם הם בעצמם. איפה את חיה ? ואל תגידי שדורון לא היה בNBA.... רק לאחרונה הוא עבר לפורטלנד טרייל בלייזרס.

^KadaFi^

New member
כל הכבוד, חזק ואמץ

צריך עוד אנשים כמוך אני בעד שמכבי תעבור לאיזה ליגה צפון אירופית או אסיאתית לא אכפת לי ושלפחות תהיה קצת תחרות בליגה ועם הזמן גם הרמה תעלה כי עם אליפות בא כסף

ג ל י

New member
תגובות

אני שמחה שאחדים ממכם הסכימו איתי. הטענות של אלו שלא היו ממש מטופשות לאחד מכם בכלל לא היה מה לענות והשני שאל היכן הייתי שהפועל ת"א קירטעה הייתי איתה ביציע ובגלל זה אינני נכללת באוהדי הקונצרטים שמלווים את הקבוצה שלך. אומנם להפועל ת"א יש סגל חדש השנה אך הבסיס הוא הנוער כמו תומר אטלס יואב בר ויונתן נווה. הפועל י-ם לא הייתה לוקחת במכוון שחקן טוב ומושיבה אותו על הסספל מהסיבה הפשוטה שהיא לא מכבי ת"א. אני כן מאמימה שמכבי ת"א חסמה דרך בשביל הרבה שחקנים כולל הגעה לנ.ב.א והכל אבלה כל בגלל הכסף של הצהובים.

rub

New member
ל- ג ל י

אני אתייחס לשתי נקודות אחת היא לאי הגעתם של שפר והנפלד לאנ בי אי, אני רוצה לדעת איך בדיוק מכבי "מנעה" מהם להגיע לשם...לי ידוע ששפר לא החזיק מעמד במחנה של הקליפרס וגם אם הוא כן אז הוא לא היה כשיר או משהו, אז פה את באמת צריכה להרחיב הנקודה השנייה היא, רוב האוהדים האדומים (הקנאים) אוהבים לפטפט את השטויות על השארת הצעירים על הספסל וחימומו המיידי על ידם...אני אומר ככה, מחלקת הנוער והנערים של מכבי הביאה כ"כ הרבה כישרון לכדורסל הישראלי וזה לא רק אומר במדיה שלה, היא השאילה או מכרה שחקנים לקבוצות אחרות שם הם צמחו והפכו למובילים בליגה, אני לא מבין איך אפשר לבוא בטענות אליהם כשיש להם כ"כ הרבה כישרון מחו"ל אז גם אני הייתי משתף הרבה פחות את הישראלים ונותן לזרים לקחת לי את התארים (ותסמכי עלי זה לא היה כואב לי כ"כ...) אז בואי אל תפליצי שטויות בקשר להאשמות שמכבי עוצרת את גדילת הכישרון הארציישראלי כי היא לא, לכי תראי משחק של הנוער של מכבי ותראי שזה ממש לא נעצר שם, זה גודל שם והולך לקבוצות אחרות לוודקא מכבי זה שקבוצות אחרות לא יודעות מה לעשות עם מה שיש להם ביד זה בעיה שלהם ולא של מכבי

B-BALL

New member
כמו שאמרת: ניפגש באוסישקין......

ותאמיני לי שהמפגש הזה לא יהיה מהנה במיוחד בשבילך, בלשון המעטה.... במזל תצאו עם הפסד מינימלי של 25 הפרש, ואז נראה מה תגידי....

ברק א.

New member
גלי...

אולי זה רק אני...אבל נדמה שמכל שורה ושורה במה שכתבת פורצת קנאה עזה.. מתי מכבי עצרה הגעה של שחקן כלשהוא ל-NBA ? מכבי קבוצה טובה , אך לא בצדק ? אני מבטיח לך שאם שאול אייזנברג , יקיר אוסישקין , היה מסוגל להעמיד קבוצה כזאת בהפועל , הוא לא היה מוקצה מחמת מיאוס על האוהדים , הוא כן היה לוקח את השחקנים הכי טובים בארץ , והוא גם היה גונב קצת מהכסף לכיס שלו . תומר שטיינהאור ? היה במכבי , לא סיפק את הסחורה , וישב על הספסל . גור שלף ? ממש רחמים על הבחור...לקח אליפות אירופה , שחקן הרכב בנבחרת , אבל אני בטוח שכל חלומותיו מנופצים בזה אחר זה... חינוך נוער ? יותם הלפרין , רגב פנאן . השמות מוכרים לך ? אם לא , אני אגיד לך מי הם . שני שחקנים בני 17 וחצי , שמשחקים בטופ של אירופה . נכון , הם לא משחקים הרבה , אבל , להזכירך , הם בני 17 וחצי... ניגוד אינטרסים ? איך יכול עמי מנור להיות חבר בהנהלת ההתאחדות , ובמקביל להיות יו"ר חולון ? שמעת פעם על בחירות ? כנראה שלא . אוהדים מגעילים ? כנראה בגלל זה מכבי מכרה שמונת אלפים מנויים... כנראה בגלל שהקהל של מכבי הוא קהל של הצלחות , מכבי היא הקבוצה היחידה בארץ שממלאת אולם של עשרת אלפים איש , ועוד כמה אלפים עומדים בחוץ ללא כרטיסים....וד"א יוון , תשאלי את האוהדים של פנאתינייקוס איזו בדיחה מוצלחת האוהדים של מכבי...אהה..עוד דבר...שמונת אלפים איש בפאריס...שמעת פעם על כמות אוהדים כזאת...? נבחרת ישראל...? בואי נעשה ספירת מלאי קטנה , אוקיי..? דריק שארפ , גור שלף , נדב הנפלד ( שפרש מהנבחרת ) , טל בורשטיין , יואב ספר... עוד ניגוד אינטרסים שעכשיו נזכרתי בו . איך יכול להיות שיורם חרוש הוא מאמן הנבחרת הצעירה , ומאמן פעיל בליגה ? פה את לא מוצאת טעם לפגם ? גמר סל נגד י-ם ? סתם בשביל הידע שלך , שלא ממש מתואם עם העובדות , במשחק שאת מדברת עליו , לאחר בדיקה טלוויזיונית , והוכחה חותכת , ראו בבירור שנעשתה עבירת תוקף על עודד קטש . סנוביזם ויהירות של אוהדי מכבי ? נראה לי שאת מבלבלת בין אהבה אמיתית לקבוצה וידיעה שאנחנו אוהדים את הקבוצה הכי טובה בארץ , לבין יהירות...חוץ מזה , מותר לנו . אין אף קבוצה בספורט הישראלי שהגיעה להישגים של מכבי . נמאס לך ממכבי ? אני חושב שזו בעיה שלך , ואך ורק שלך . מרי אזרחי ?!?! כמה חבל שאוהדת כדורסל בישראל מגיעה למצב כ"כ נמוך , שהיא קוראת לקבוצות לעשות דברים שהם עבירה על החוק בישראל . כן , עבירה על החוק . ככה מזיזים דברים בהפועל ת"א...? ניפגש באוסישקין ? תגידי , לא חבל לך על כאב הלב...?

subzero

New member
קודם כל

מכבי לא מייצגת את העם, סתקלו על הנתונים: 7 נוצרים 1 מוסלמי 6 יהודים דבר שני, את לא יכולה להאשים את מכבי ת"א שהיא יותר טובה משאר הליגה ב-20 דרגות ויותר, בימקום לנסות להפיל את מכבי צריך לנסות להעלות את הליגה לרמה של מכבי ת"א.

Kgt1

New member
אני בדיוק ממהר למשחק של אשדוד נגד

נהריה (כן כן חברי גוררים אותי לראות כדורסל "במיטבו"). אז אני אשתדל לענות בקצרה על כל סעיף... 1. רק שתדעי שלמרות שמכבי לקחה את תומר ואת גור ו"הרסה" אותם הם כיכבו (גור עדיין) בנבחרת ישראל בתור השחקנים המרכזיים... אם זה הרס לכדורסל הישראלי אז אלו החיים. 2. שפר הצליח להגיע לנ.ב.א (הקליפרס בחירה שנייה) והחליט ששוה לו יותר להיות פה. החלטה אפשרית שאפשר לא להסכים איתה אבל אפשר להבין אותה. נדס התפתח במכבי ונהפך לשחקן ההגנה הטוב באירופה. הסיבה היחידה שהוא לא בנ.ב.א נעוצה בגילו הלא כל כך צעיר כבר ובבעיות מסוימות בהתקפה. 3. הנוער של מכבי הוא הנוער מספר אחד בארץ. לא לחינם מכבי היא האלופה. אם זה נקרא להרוס נו טוב... 4. לא יודע מה היה ב91 אז נדלג על הסעיף הזה... 5. אם מזרחי לא היה סגן יו"ר התאחדות אז ההתאחדות הייתה מורכבת רק מאנשים לא קשורים ולא מבינים בכדורסל. להתאחדות בכדורסל צריך להיות קשר כלשהו לענף... 6. הקהל הכי טוב בארץ הוא הקהל הצהוב. בואי פעם לשער 11 ותיווכחי לבד. אגב 8000 איש בפריס אומר משהו לא? 7. השחקנים החשובים ביותר בנבחרת באים ממכבי. ניגוד אינטרסים? אוקיי... וממתי אכפת לך מהנבחרת בתור קומית? 8. לא יודע על מה את מדברת... נעבור הלאה. 9. הקנאה זורמת מכל איבר בגוף שלך (המקרה של הסמים היה הרבה לפניי אז אני אוותר על תגובה). 10. אם אין מכבי תל אביב אז אין כדורסל בארץ. לא אמיתי ולא גמדי. 11. בהחלט נפגש שנה הבאה באוסישקין... מי ייתן ותקבלו 40 הפרש. נ"ב שאול אייזנברג המלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה הלכתי אשדוד מלחמה!

אורי קוקיה מלך ישראל!!

אחד השחקנים הכי מרגשים בכדורסל הישראלי(ביחד עם שמעון אמסלם),ושונא מכבי עם קבלות. למה הוא עזב את הפועל למה???

parker_sholet

New member
גלי...

תמיד אפשר למצוא דברים רעים בקבוצה או דברים שהם "הרסו" וכן אני בטוחה שמכבי עשו טעויות..כמו כולם אבל-וזה אבל גדול אם תשימי את הדברים הרעים שהם עשו ו"הרסו" לעומת הדברים הטובים שיצאו ממכבי. תראי רשימה מאד לא מאוזנת שבה הדברים הטובים- הם השולטים. אז בסדר..מכבי בטופ כבר הרבה שנים וזה טבעי שינסו להשמיץ אותה ולמצוא מגרעות, אבל אם לא הייתה מכבי אז הרבה מאד דברים טובים לא היו קיימים עכשיו, וזה בעצם מה שחשוב...

Kgt1

New member
אני רוצה לפתוח בהודעה בטעות...

זילזלתי במה שאני הולך לראות והכלתי את הכובע. כ250 צופים (מתוכם כ50 מנהריה!) מתוכן 9 (בכלל אותי) מעודדים (לא כולל התוף והרעשן...), ראו הערב משחק כדורסל גברי ורציני לכל דבר. אומנם הגנות זה דבר שכנראה לא מלמדים בלאומית ובמקרים מסויימים גם לא את כך שאיירבולים זה דבר שלילי אבל עדיין על הפארקט היו הערב שתי קבוצות שנלחמו על כל כדור ונתנו ת´נשמה. בחיים שלי לא ראיתי את מוטי דניאל נלחם כך. בחיים שלי... אני לא אתחיל עכשיו לפרט על השחקנים ועל תרומתם כי זה ייקח לי זמן רב (כן אני מודה רוב השחקנים פשוט לא מוכרים לי בשמותיהם) אז אני אסיים בלהגיד שדבר אחד לא משתנה מליגה לליגה וזה השיפוט הלא נורמלי. גועל נפש. והפסד ראשון למובילת הטבלה... ורק כאב אחד בלב. שהקומיס יירוויחו מזה... אב לא נורא. אני מחכה כבר לבואכם לאשדוד (המשחקים משוחקים באולם של בית ספרי). וגם אתם תחושו אז בכאב שמלווה בביקור בגיהנום שנקרא אולם ביתר הספר מקיף ח´... צהוב כחול עולה עולה.

למעלה