כדאי לקרוא

יעל142

New member
כדאי לקרוא

יש איזה רופא בנצרת יותרר נכון הוא הומופאט ויש לו איזה תרופה סוף הדרך שיכולה להעביר את הפסוריאזיס לכמה שנים טובות... לפני חודשיים התחיל לי הפסוריאזיס ולמזלי דוד שלי שיש לו גם פסוריאזיס שמע על הרופא הזה ויש הוכחות שהתרופה הזאת עוזרת למרות שהיא שורפת בטירוף והיא עולה כל טיפול 120 שקל..כל שקל וכל אגורה שווה את זה היא תרופה חבל על הזמן אני ראיתי שינויים על הפעם הראשונה שהוא שם לי אותה ולמזלי היא עומדת לעבור לי...אבל אני ממש נלחצת ממנה ובגלל זה לוקח לי זמן עד שהמחלה עוברת לי...

ה דרומי

New member
שתיתי חלב גמלים מרחתי סבון של סבתא

ג'מילה הדגים אכלו לי תפצעים ההוא הזריק לי נפט ולי נהיה חור בכיס אבל הפסוריאזיס נשאר ואיתו גם ים המלח. יותר צולל והרבה יותר שווה לפחות לי.

KaZaA

New member
הסבון של ג'מילה העלה עובש...

הסיפור של הסבון של ג'מילה הוא סיפור נחמד ואופטימי- ראשית בפן האישי, העובדה שבחברה מסורתית שבטית מוצאת אישה חסרת השכלה פורמלית את הכח ליזום ולעמוד מאחורי ארגון שמייצר סבונים מנגזרות של שמן זית ראויה להערצה ולעידוד. בסיפור הזה יש גם נקודה של שיתוף פעולה בין יהודים וערבים שכן אני מבין שהמפעל של ג'מילה הוא בגוש תפן - עוד זכות שעומדת לסטף ורטהיימר. ולענינינו - כמובן שסבון המבוסס על שמן זית יכול למנוע התייבשות העור אחר מקלחת, הבעיה מתעוררת אם לא משתמשים בסבון (שנראה כמו סבון כלים מהדור הישן) לאורך תקופה. מה שקרה אצלי היה שהסבון שינה צבעו וצורתו עד שנהפך לגוש מצומק ושחור שבינו ובין המושג נקיון וסבון היה מרחק רב - אפילו מרחק רחוק יותר בין ביתי לפקיעין. אין לי כל מידע שמישהו בארגון שמייצר את הסבון הזה מתיימר להציגו כתרופה לפסוריאזיס. מה שלא ניתן לומר על שרלטנים שמתימרים לספק את הפיתרון הסופי לבעיית הפסוריאזיס. בכל אופן אני ממליץ לטיול לפקיעין, קפיצה קטנה לאגם מונפורט ולמבצר בימי החנוכה העליזים.

יעל142

New member
תשובה...

כן המטפל הוא דרוזי......ואין כדאי לנסות את הטיפול הזה...למרות שהוא יקר..שווה של שקל......כי הוא מעביר את הפסוריאזיס הזה לכמה שנים טובות...

קיבלתי את ההודעה שלך

קיבלתי את ההודעה אבל יש לי בעיה אני מנסה להכנס להודעות אני לא מצליח אני די חדש גם במחלה וגם בתכנה.

rongil5

New member
האם שמו וואחיד?

אם כן אז הוא מתיימר להיות מה שהוא לא! והוא משתמש במשהו שאבא שלו המציא אז תדעי לך שחבל על הכסף השיפור איטי ולא יעיל כי זה חוזר מהר!(הוא בעל עיניים כחולות נכון?)

יעל142

New member
שאלה

ואיך את יודעת את זה? את עשית טיפולים אצלו שאת יודעת?

rongil5

New member
כן והוא גם מכפר ירכא

במשך שנה שלמה עשיתי אצלו טיפולים הוא היה מגיע לתל אביב פעם בשבוע אבל דעי לך שהוא לא הומופאט יש לו ספר שלם של תודות מאנשים עם מספרי טלפון אז לקחתי משם מספרים באופן אקראי והתקשרתי והאנשים סיפרו לי שזה לא עזר להם במאת האחוזים או שהיו להם נקודות ספורות שעברו ושזה לא מתאים לאנשים עם פסוריאזיס מפושט ולדעתי לאחר שנתתי לזה צ'אנס שנה שלמה ולא ראיתי תוצאות מרנינות והסבל הרב לא שווה (הייתי מתעלף מהכאב)וגם במשך השבוע הייתי סובל כי היו הרבה גלדים מתקלפים שגורמים לעור להיקרע ולדמם והייתי מרגיש כאילו הכניסו אותי לגודל גוף לא מתאים(אקםטרא לארג' לובש סמול)אם את יכולה לסבול את הכאב ואין לך הרבה פסוריאזיס אלא נקודות בלבד אז שיהיה לך בהצלחה אם לא וזה יותר מזה אז צר לי לאכזבך אבל חבל אל כוחות הנפש המאמץ הסבל והכסף(תשמרי אותו לים המלח) שיהיה בהצלחה בכל מקרה ותעשי מה שהראש והלב מובילים אותך לעשות ביי.

שושן52

New member
זהירות

לפני כמה שנים פנה הדרוזי הנ"ל לאגודה והמליץ על שרותיו... נסעתי עם אחיניתי אליו לכפרו.ואחרי שמרח עליה את ה"חומצה-הגפרתית" נסענו הביתה,בדרך התחילה להרגיש כוויות איומות חום וצמרמרות, כמעט נסענו לחדר-מיון.צריך לציין שהיא היתה אז ילדה!כמובן שהפסוריאזיס לא עבר..... ומוכרים לי עוד אנשים שטופלו ע"י אותו "מרפא"סבלו מכוויות ולא נרפאו ראו הוזהרתם!!

יעל142

New member
תשובה

תראו אני רק בת 17 ולפני חודשיים זה התחיל לי....יש לי את זה בכל הראש אבל יש לי את זה בנקודות קטנות..ואני לא יודעת אני פשוט מאמינה שהוא יוכל לרפא לי את זה..ואני מקווה שהוא ירפא לי את זה לכל החיים כי זה פשוט מגעיל המחלה הזאת...לא מאחלת אותה לאוייבים שלי....מבאס את החיים....לפי מה שאני שמעתי יש עליו תגובות טובות....לפחות יש לי הוכחה שלי מישהי שהלכה אליו בערך שלושה חודשים והפסוריאזיס עבר לה כבר בעך שלושה עד ארבעה חודשים.... ולפי מה שאני רואה אצלי יש אצלי שיפור טוב.... היה לי פסוריאזיס קטן בבטן ותוך טיפול אחד זה עבר לי... אני מאוד מקווה שימצאו למחלה הזאת תרופהה כי אני לא מכירה מחלה כזאת מגעילה ועוד שצריך לחיות איתה ביום יום....

rongil5

New member
יעל יקרירתי

יש לי פסוריאזיס מגיל 14 כ-20 שנה בערך אני מבין אותך אבל גם את צריכה להביןמשהו: יש המון שרלטנים בשוק שמוכרים קרח לאסקימוסים כמו שכבר כתבתי לך הנקודות הקטנות אכן עוברות אבל לאחר מספר חודשים חוזרים בגדול מה בגדול? בענק !!! אז תדעי פשוט שלא צריך להאמין לכולם ועןד דבר שאת צריכה להכיר בפסוריאזיס כחלק ממך כמה שזה נשמע קשה .אני מאחל לך הלוואי אמן סלע שהפסוריאזיס לא יחזור לך לעולם!!! אבל תדעי שהוא שם אני לא רוצה לייאש אותך רק מלמד אותך את עובדות החיים כמה שזה קשה! אנא תקראי את כל השרשור שכתבו לך כולם מחדש ותביני שלאף אחד אין אינטרס אישי נגדך ובטח שכולם מתפללים שהפסוריאזיס יעלם ולא יחזור גם לך וגם להם! שיהיה לך בהצלחה וחג שמח תהני מהחיים ושימי פס על כולם! הפסוריאזיס לא צריך להגביל אותך בחייך אלא תבני את עצמך מזה ! בהצלחה!!!

קצפת~

New member
שלום לך יעל חביבה............/images/Emo24.gif

הצצה קצרה בכרטיסך האישי גילתה לי שאת בת 14 ....כמעט הגיל בו אני עצמי חליתי. כן יעל אני משוכנעת שהיית מוותרת על המתנה הזו ברצון, ברור לי שאת עדיין מקווה שזו איזו מחלה חולפת שהרופא יתן תרופה וזה יעבור. צר לי חביבה שאין באפשרותי לבשר לך בשורות שכאלה..........מה שכן אוכל לעשות זה להצטרף לחברי פה שמזהירים אותך מפני ה"מרפא" הנ"ל ודומיו..... האזהרות מגיעות ממקום כואב, מאנשים שניסו ונפגעו ורוצים לחסוך ממך את עוגמת הנפש והסבל, כי אולי בתחילה יש שיפור אך את מסתכנת בהחמרת מצבך דבר שאני משוכנעת שאין ברצונך להגיע אליו. מרפא זה ואחרים ניזונים מהסבל שלנו.....במקרה הטוב לא יחול שינוי במצבך...........אך במקרה הגרוע תחול החמרה רצינית ונזקים שלא תמיד ניתן לתקן. חמודתי, הלואי ויקום הגאון שימציא תרופה למחלתנו, הלואי וימצא פתרון אך עד אז היי זהירה בבחירת הטיפול ואל תהיי שפן נסיונות של אף אחד. ליל מנוחה לך יקירה המלצתי לך להירשם לאגודה ובקיץ להצטרף לקבוצת הטיפול של הילדים והנוער שלך קצפת~
נ.ב. אם תרצי לדבר כתבי לי מסר אישי ואמרי איך ניתן ליצור איתך קשר ואחזור אליך.....מבטיחה

דקלה!!!

New member
אני מוכנה להסביר לך

טופלתי אצל ווחיד במשך חצי שנה של סבל וכאבים. עד כדי כך שהייתי לוקחת ווליום לפני כל טיפול. אני יכולה לספר לך שגם הנקודות הספורות שעברו לי בזכות הטיפול השאירו אחריהן צלקות כמו אחרי מחלת אבעבועות. ויש עוד דברים להגיד על ווחיד. את יכולה לפנות אלי אפילו לפלפון 0522975183. והכי חשוב יעל אל תשארי איתו באותו חדר לבד אף פעם. דקלה

למעלה