כדאי לקרוא

פרמלה

New member
גם אני הרגתי את הצירוף הזה כשרק אומץ

"הבאתי" זוכה ליחס דומה

g a g a g a

New member
גם אצלנו זאת המנטרה

אבל בינתיים לא ממש עובד... ואולי אם אני אשלח אותה פיזית לגלובוס באמת?

אצלינו היה פתק מהגננת בתחינה "להרוג" את

"בא לי" בבית, כדי לעזור לה במאמציה ל"הרוג" אותו בגן. (בחיי. על לוח המודעות).

בי זה עורר חוסר נוחות. ממש.

כי להטות אוזן לכל מה שקורה אצל השכנה שלך זה גם די מגעיל (בהנחה ואין שם איזו התעללות או ניצול או אלימות לא חוקית, ואין שם) גם די יכנעי גם מתנשא וגם, בעיקר- תלוש מכל קונטקסט הרי היא לא יודעת מה באמת קורה שם, מה באמת הסיטואציה. תכל'ס, זו אמורה להיות מן פרסומת שכזו להיותה מנחת הורים (בואו לבקש עיצה אם לא טוב לכם) מבחינתי- עשה לי בדיוק ההיפך. רתיעה ממנה. אם הייתה כותבת את אותם דברים בדיוק אבל לא בתוך ההקשר של "להציץ" לשכנה שלה הייתי מקבלת את זה אחרת לגמרי. לגמרי בחיוב. אבל בהקשר שכתבה עשה לי ממש רתיעה מהגברת.

מצטרפת למייס. וזה גם כפול באורך ממה שצריך

ומלא חזרות, אבל זה עניין אחר, ולא הייתי מעלה את זה אם היא לא הייתה כל כך חזקה בביקורת בונה

נושי 14

New member
גם בי, במיוחד אחרי הערב המאוד לא פשוט שעברנו

לאחרונה אני ממש מרגישה שהן שש שלי איבד שליטה ואנחנו כבר לא יודעים מה לעשות. כמובן שזה יוצר הרבה כעס ותסכול.

זיברה

New member
מה שהיא אומרת בסדר. איך שהיא אומרת לא.

לא שופטים אדם לפני שנמצאים במקומו. והנה דוגמא לפיסקה שיכולה הייתה להיכתב בסוף כל ההטפה הזו ולהפוך את הכל למשהו שאפשר, לטעמי, להקשיב לו: "אני מוסיפה לשבת ולהביט דרך הזכוכית. יש משהו ממכר בלהביט דרך הזכוכית: קצת כמו לצפות בטלויזיה, הזכוכית מספקת לך די ניתוק מצד אחד ודי נוכחות מצד אחר. לפתע אני נדרכת. משהו בסיטואציה המתרחשת מול פני נראה לי מוכר. אני מוסיפה להתבונן ומרגע לרגע הדברים מתחדדים: הילד הבוכה בחדרו נראה לי מוכר. האם המותשת הצועקת עליו, עייפה מכדי לחבק אותו, מוכרת לי. מי זו? אני מתבוננת חזק. תווי הפנים מתבהרים, המחוות מוכרות. כל כך מוכרות, שזו יכולה הייתה להיות אני. לפתע אני נבהלת: או, אלוהים! זו אני."

קראתי את זה לפני כמה ימים ו..

אני חצויה- מצד אחד הרבה פעמים אני חוששת ממה ששומעים השכנים אצלי בבית וזה בהחלט העלה נקודות למחשבה. מצד שני-חיפשתי איזושהי מילה טובה, מילת הבנה לסיטואציות האלו. לא ברור האם הכותבת היא אם בעצמה ואם כן אז באמת אצלה לא קורים דברים כאלו?

לא אהבתי את הכתבה אבל בהחלט את השרשור

אני אמא שזה גם קורה לה לפעמים. ומלקה את עצמה בערבים בחושך לבד... כמובן שיש הרבה נסיבות מקלות באותן פעמים... אבל מקבלת את הרעיון שאני עדיין האחראית. עדיין אמורה ורוצה להתמודד אחרת... ועדיין משהו בכתיבה שלה גרם לי להרגיש שהיא לא באמת אי פעם התמודדה עם קשיים כאלה - משהו קצת מלאכותי באיך שהיא תיארה את הכל.

אותי זה עצבן

בעיקר בגלל הפזסקה עם המדיטציה, שבעיני מכריע לטובת ה"התנשאות". רבאק, מילא שאת יושבת בבית שלך, מסתכלת דרך החלון של השכנים, מעסיקה את עצמך במה האמא אמרה לילד מתי ואיזו אמא נוראית היא, אבל לחשוב שאת יכולה לשבת אצל בבית ו"לשלוח לו אור" ואז פתאום יהיה לו יותר טוב עד שאמא שלו תצעק עליו שוב, זו כבר יומרנות מטופשת. וגם מסכימה עם מה שכתבו על זה שאת הדברים הטובים היא לא שומעת. אין לי מושג אם השכנים שומעים שאני מתעצבנת על הילד שלא מתלבש בבוקר, אבל הם בטוח לא שומעים איך אני אומרת לו לילה טוב ולוחשת לו חלומות באוזן. ואם זו אמורה להיות פרסומת להדרכת הורים, בעיני זו יותר אנטי-פרסומת.

את כ"כ צודקת עם העיניין של המדיטציה!

ובגדול הגברת היועצת מצטיירת בעיני יותר מאשר כמתנשאת כ... אאא... איך אגיד את זה... לא מי יודעת מה נבונה מבחינה רגשית (ההגדרת שלך של יומרנות מטופשת מתאימה לאללה)

יוליק12

New member
איך פספסתי את זה?

ככה זה כשרק מרפרפים בזריזות. כן, זה קצת אפעס נראה אחרת... העיקר שהילד של השכן נרגע בעזרת קרני האור שהיא שלחה לו, חבל שהיא לא שלחה כמה קרניים גם לאמא

כן
אני צועקת
כן
לא תמיד פוטוגני אצלי

מכאן ועד הפענוח של הכותבת הצדקנית, תוך חירטוט עם חצאי נתונים.... טוב אני לא אגיד כל מה שאני חושבת עליה. רק שתקח את האור שהיא מייצרת ותתחמם אתו בטיסה למאדים להשתלת בינה. סליחה, אין לי שמץ סבלנות לאנשים כאלה.

shiron number 1

New member
למה זה כל כך מעצבן אותך?

את לא מרגישה ככה בעצמך לפעמים? עזבי את זאת שמסתכלת עליך מהמרפסת, את, בלילה, במיטה, לא חושבת ככה? שבטח אפשר גם אחרת? אני כן. ובתקופות לחוצות אני אומרת את זה לעצמי כל לילה וביום למחרת לא מצליחה לעמוד בזה. וואלה, הולכת לתלות את זה על המקרר.

כי זה קלע לי בול במקום כואב

זה מה שרצית להגיד ? ממש מספק אותי לדעת שאני Good enough mother , וכל אחד מילדי Good Enough Child . לא שאין מקום לתובנות ושיפורים, אבל ממש לא ככה. פסיכולוגיה בגרוש זו מחמאה גדולה להגיג ההזוי הזה.

shiron number 1

New member
לא, זה לא מה שהתכוונתי

התכוונתי באמת לנסות להבין למה זה מעצבן אותך. למה צריך כל כך הרבה סימני קריאה. אני יכולה להבין את מי שאומרת שהיא לא מתחברת למדיציה ולאור שהיא שולחת (גם אני לא) ואת מי שחושבת שזו התנשאות (אני לא חושבת ככה אבל יכולה להבין), אבל לא הצלחתי להבין למה זה כל כך מעצבן. שמחה שאת מסופקת.

לא שמעת שאני צועקת? אלו סימני הקריאה

יש מקומות שמתבקשת בהם בעיני דרמה. מתנצלת אם זה חזק לך.

למעלה