כדאי לקרוא !

אכן אין קשר. פיגועים היו ויהיו בלי קשר לשחרור

אכן אין קשר ! פיגועים לסוגיהם היו ויהיו ללא קשר לשחרור אסירים מהכלא ה ישראלי ב'עיסקאות' שיביאו לחזרתם של שבויים ישראלים לבתיהם. גם חזרתו של גלעד הביתה תמורת כך וכך אסירים פלשתינים משוחררים (מתןך יותר מ-11 אלף הכלואים כיום בבתי-כלא ישראלים) לא תעלה ולא תוריד ממספר הפיגועים הטרוריסטים ומעוצמתם ונזקם. צדקת !

ההחלטה שלא להשיב את גלעד שליט

היא זו שעשויה באמת להזיק לבטחון ישראל. לא בזמן מלחמה כשכולם יש מוטיבציה, אלא בדיוק בזמנים בהם ממילא המוטיבציה איננה בשמים, בבטחון השוטף. זו סטירה לפרצופם של הלוחמים באשר הם.

bachner1

New member
והאם שחרור המוני של מחבלים

אינו "סטירה לפרצופם של הלוחמים באשר הם"? הרי שמים ללעג את המאמצים שלהם לתפוס כל אחד מהם. תחשבי: 1400 אנשים שנתפסו, בכל תפיסה ותפיסה היו לוחמים שסיכנו את חייהם בשביל זה! איזו מוטיבציה תישאר ללוחמים כשאומרים להם לתפוס מחבל כשהם יודעים שבעסקה הבאה ישחררו אותו?

דרשנו הפסקת הבקורים אצל הפלשתינים ונדחינו

ע"י שלטונות-ישראל וזרועות-הבצוע שלהן (משטרה, שב"ס וכו') וע"י אנשי הצלב האדום. "הילכו השנים יחד בלתי אם נועדו ?" ניסינו אפילו התייצבות בפתח כלא 'שיקמה' באשקלון מול אוטובוסים של משפחות פלשתיניות שבאו לבקר את בניהן בכלא. וגם לגבי שאר טיעוניך: אנא בדוק עובדות והקפד לטעון 'על קרקע יציבה' ולא רק מהרהורי-בטן.

דרור 2909

New member
לא שמעתי על הפניות לממשלה בעניין זה,לכן

אני מניח שהן לא נעשו בעצמה מספקת ולאורך זמן. אני מניח שדרישה תקיפה,פומבית ורב פעמית, להפסקת הביקורים ושאר מנעמי החיים לרוצחים, הייתה מאלצת את הממשלה לפעול בכוון, כי כל (!!) הציבור היה שותף לקריאה הזו, אולי חוץ מכמה אנשי שמאל קיצוני שאינם מקבלים שום פגיעה ב"זכויות" הרוצחים הפלשתינאים. עדיין לא מאוחר לעשות זאת. ליד כל שלט הקורא לשיחרור גלעד, להציב שלט הקורא להפסקת החיים הטובים של המחבלים.

"לא שמעתי" אינה ראיה. גם לא "אני מניח"

גם אני לא יודע הכל ומשער (משער ולא מניח) שישנם דברים שנעשו ולא שמעתי עליהם. זה לא אומר שהם לא נעשו. ובכל זאת, מהמעט שאני כן יודע, או שלקחתי בו חלק פעיל בעצמי (יש כמה פעולות כאלו), הנחתך ואי-שמיעתך הם שלך בלבד. העובדות והמציאות 'אומרים' דברים שונים לגמרי. בדבר אחד אנחנו אולי מסכימים: כל מה שנעשה, גם אם אתה או אני לא יודעים עליו, את גלעד שליט לא החזיר הביתה ! עובדה. אז אולי צריך לנסות דברים נוספים, שבעבר כן החזירו (החזירו !) חטופים ישראלים הביתה. 'עיסקאות חליפין' למיניהן למשל.

דרור 2909

New member
כניעה לאוייב תמיד מביאה תוצאות נראות לעין.

אם נמנע ממלחמות, נציל את חייהם של הקרבנות העתידיים, ונמנע את כסאות הגלגלים מהאחרים. בכלל, עדיף לוותר על קיומה של המדינה היהודית. עדיף לחיות תחת שלטון פלשתינאי ולהציל בכך את חייהם של קרבנות המלחמות הבאות.

אל תוביל אותנו למחוזות הזוים.בוא מחר למ.רוה"מ

אם איכפת לך גורלו של גלעד שליט - הדבר המיידי שאתה יכול לתרום זאת השתתפותך בהפגנת-מחר בבוקר ב-8:30 מול הכניסה לישיבת-הממשלה, ברח' קפלן 3 בירושלים. להתראות !

דרור 2909

New member
אכפת לי מאד אבל- אני חושב שאסור להכנע לטרור.

אם הייתם מביאים שלט למען הפסקת ביקורים אצל הרוצחים, אולי הייתי בא, למרות שאני צריך ללכת לעבודה מחר.

ראיתי שלטים שנכתבו במקום ההפגנה

ותוך כדי התנהלותה. מי שרוצה יכול - Where there is a will there is a way

skeptic

New member
רק התירוצים לא תמו

קונים פלקט גדול, עם טוש עבה רושמים מה שרוצים, אפשר לחבר את הפלקט למוטות דיקט להחזקה או לפלסטיק קשיח ולעמוד במקום שנראה נכון ולהניף את השלט. אפשר לעשות כמה שלטים כאלה ויחד עם אחרים להעביר מסר יותר חזק. הנה דרך פעולה פשוטה וקלה.

גם נעם שליט ואביבה רוצים כבר לחזור לעבודה

אבל זה הבן הפרטי שלהם, ואחרים, שמבחינתם העבודה והשיגרה חשובה מעובדת היותו של חייל בשבי כבר 994 ימים, השאירו אותם לבדם מול ראש-ממשלה אטום ומערכת צבאית הססנית, שהפקירה את בנם בשבי.

דרור 2909

New member
בשבילם הוא הבן הפרטי.לראש ממשלה,שאני ממש לא

אוהב, חייב להיות שיקול של טובת המדינה.

דרור 2909

New member
א-אני לא מציע להקריב את גלעד,אלא להשאיר אותו

בשבי עוד זמן מה. ב- אם יש צורך, אז התשובה היא כן. הקרבנו אלפי קרבנות כדי להקים ולקיים את המדינה החולה והמתפוררת הזו.

"עוד זמן מה"? זה אפילו לא מצחיק...

אם יש צורך, אני מוכנה להקריב אותך. גלעד - ישוב.

דרור 2909

New member
ואני מוכן לשלם "כל מחיר" כשהמחיר הוא החלפתך

בגלעד שליט. כן, גלעד ישוב בהקדם,כשהמחיר הוא פגיעה קשה בבטחון המדינה, אם אולמרט יכנע לשטיפת המוח השמאלנית שעורכת התיקשורת. ה"נחמה" היחידה שלי היא שמהפגיעה בבטחון המדינה, את תסבלי בדיוק כמוני.

למעלה