כדאי לקרוא בבלוגיה 5/2

כדאי לקרוא בבלוגיה 5/2

חח שוב אני מה יהיה איתי? יהיה טובב.. אני נשבעת שאני לא מחכה ל00:00 כדי לכתוב את ה"כדאי לקרוא".. או שכן :p

מוסר מוסר ושוב מוסר.. אהבה שאין כמותה .. איאי

רק אני מסוגלת לסיפורים שכאללה .. חחח מומלץ מומלץץ!! אוהבתת :)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלה חשובה, מי יודע?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איך לעשות שהתמונה שמופיעה ברשומה בבלוג, תופיעה גם כשמסתכלים על רשימה בלוגרים מזירה: http://www.tapuz.co.il/blog/madorim.asp?mid=4 הרשימה שלי היא בשם "פיצה ממלוואח". בתוך הרשימה יש תמונה ראשית ויש תמונה בתוכן

פוEט

New member
הכרתי את המחבל המתאבד מדימונה:

Annnie

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifיש לכם תמונה../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

עולם גדול - קטן "...ובכן, מר עולם, לא מכירים בחורה ע"י התבוננות בלתי פוסקת בתמונה שלה ושל הגוף שלה..."

mraboy

New member
מזכיר ההסתדרות יעלה את שער הדולר על ידי שביתה

מזכיר ההסתדרות, מר עופר עיני, נחשב לאיש שקול ומדוד * השבוע (3/2/08) הוא השתתף בכנס חירום של התאחדות התעשיינים * הוא הודיע כי אם הממשלה לא תתערב ב"משבר הדולר" אז ההסתדרות תשבית את כל המשק * אבל מה למזכיר ההסתדרות ולמדיניות שער החליפין? * על כך אפשר לקרוא ברשימה החדשה בבלוג

wranger

New member
החפצים האישיים של כוכבת הפורנו

...כנראה שבעל המזוודה לקח בטעות את הלא נכונה, ויצא משדה התעופה עם המזוודה המלאה בחפצים האישיים של כוכבת הפורנו! אבל אל דאגה, כי על המזוודה המיותמת נמצא תג שם, שהכיל את הפרטים של בעליה, כלומר שם מלא, כתובת ומספר טלפון סלולרי ישראלי! איזה מזל, אה? היי, רגע. יש לנו בעיה.

למעלה