כדאי לעבור לאירופה?

כדאי לעבור לאירופה?

אני מתנצל שהשאלה ממש לא קונקרטית. אני אזרח גרמניה ומידי פעם משתעשע ברעיון לעבור לגור /להגר לאירופה.
כרגע אין שום דבר קונקרטי ואין שום מדינה באופק.
קראתי כתבה וראיתי בטוקבק מספר 104 הודעה שמשכה את תשומת ליבי. רציתי לשמוע האם מה שכתוב שם נכון?

תודה רבה

אולי תפשט לעצלנים כמוני

ופשוט תביא כאן תמצות של הטיעון הכה מעניין שראית? וכן, השאלה שלך מאוד כללית. תהיה ספציפי יותר, אחרת תקבל תשובות בסגנון "תלוי".

הנה ציטוט של התגובה

שם מכבדים את האזרחים ושהממשלה תפסיק להפחיד אתכם עם תשדירי איסלאם די! האיסלאם מונה שם כולה 2% ובפינלנד 1% ואפילו פחות.

מה הסיכוי שתראו מוסלמי ותעבדו איתו?! 1 ל-6 מיליון תושבים!

דירות בזול,תמיכה ממשלתית רחבה,אותם מיסים, בריאות חינם,לימודים עד דוקטורט חינם,סיוע ברכישת דירה,הטבות פנסיה חינם!,משכורת מינימום של 15,000 שקל!

וחיים הרבה יותר זולים ואיכותיים באירופה.

מי צריך יותר מזה? אני יודע שחלקכם לא תסכימו איתי אבל עוד שנתיים וזה עניין של זמן תסכימו איתי!

הממשלה הרסה את האזרחים ועינתה אותם אם לא יהיה כאן מהלך דראסטי המדינה תחדול מלהתקיים!

לפני כ-3 שנים עברתי לפינלנד ויש לי 2 דירות כל דירה לקח לי בין 6 חודשים לשנה לקנות.
המדינה עזרה לי למרות שאני לא אזרח כי מחובתה לעזור לי.

שלא לדבר על קצבת ילדים של 1000 ש"ח לילד! (200 אירו בערך).

וילד שני ב-250 אירו.

בהצלחה למדינת ישראל ולתושבים תהיו חזקים!

השאלות שלי :

1. האם זה נכון שהממשלה עוזרת בקניה דירה ראשונה למגורים?
2. האם זה נכון שכ- 3000 יורו זו משכורות המינימום במדינות סקנדינביה? א"כ באילו מדינות? ועד כמה נפוצה שם האבטלה?

תודה

tch111

New member
את מתכוונת תתפשט או תפשט

או אולי את רוצה לראות את ה"תלוי"

forglemmigej

New member
לא נראה לי

הוא קנה 2 דירות בשלוש שנים והמדינה עזרה לו למרות שהוא לא אזרח ,חחחחח ,המדינה (כספי משלמי המיסים) עוזרת לאחר שחיית תקופה ושילמת מיסים ברוב המדינות היום ואני משוכנעת שגם פינלנד אותו דבר, צריך לתת איזה סכום התחייבות לתקופה די ארוכה שלא תיקח כלום מהמדינה אלא לאחר מספר שנים שבהן גם עבדת.
פינלנד בכלל נמצאת במצב כלכלי לא טוב היום .
בתור אחת שחיה 11 שנים במה שנקרא מדינת רווחה כל הקונספט הזה מתנפץ לרסיסים .
לא צריך להאמין לכל מה שכתוב בוויNET.
בקשר לרצונך לעבור האם יש לך איזה מקצוע ,אלו שפות אתה דובר ,האם יש לך סכום רציני לשנתיים הראשונות עד שתסתדר (לא מוצאים עבודה מהיום למחר).
האיחוד נמצא היום במצב כלכלי די קשה.

למעלה