כדאי לנסוע?

super joby

New member
כדאי לנסוע?

הממממממ יכול להיות ששנה הבאה (תחילת כיתה יא' שלי) ההורים שלי ירצו לנסוע לאמריקה (כל מקום שאנחנו רוצים) לחצי שנה. כדאי לי לנסוע? כי כרגע אני דיי מתלבט. זה לא שאני אשאר פה לבד אבל עדיין, ניראה לי מבאס קצת להתנתק לחצי שנה מהחברים והכל... מצד שני זה נחמד וזה חוויה ואני אהיה בהמון הופעות! מה אתם אומרים, כדאי לנסוע או שעדיף להישאר? ואתם אם הייתם יכולים הייתם חוזרים לארץ או נשארים איפה שאתם עכשיו?

חצי שנה?

מצד אחד בא לי להגיד לך GO FOR IT. חצי שנה זה לא הרבה, מקסימום לא טוב לך זה עובר מהר וכמו שאמרת זו חוויה, חברים זה לא נורא - זו רק חצי שנה אבל מצד שני חצי שנה זה חצי שנה, זה קצר, עד שתסתגל ותתחיל להנות תצטרך לחזור וחוץ מזה אתה בי"א, מה עם בגרויות וכו'? לדעתי פשוט תחשוב טוב טוב על כל היתרונות והחסרונות ותחליט מה יותר טוב בשבילך. בהצלחה!

super joby

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

האמת היא שהבגרויות זה לא ממש בעיה, כשאני אחזור אני אקח שיעורים פרטיים וזהו...

ESU Boscorelli

New member
סע כל עוד אתה יכול...

שלא תתחרט שלא נסעת אח"כ... שים לב לחתימה שלך... SCREW YOU GUYS... אז פשוט סע בלי לחשוב יותר מדיי... בספונטניות

super joby

New member
ספונטניות לא תהיה פה...

כי זה רק שנה הבאה, אבל באמת אחרי זה אולי אני אתחרט שלא נסעתי. והחתימה זה מסאות'פארק...

אל תחשוב על זה שתתחרט...

כי כמו שאולי תתחרט שלא נסעת - אולי תתחרט שכן נסעת. בכלל, מה שלא תעשה אין לך על מה להתחרט.

super joby

New member
גם מעניין אותי מה איתכם<?

אתם מרוצים מזה שאתם בחו"ל או שהייתם מעדיפים לחזור לארץ?

Odish16

New member
הממ אני עדין בריב עם עצמי על זה...

זה תלוי, זה לא שאתה הולך להיות שם יותר מחצי שנה...אז סבבה, תסע..עדיף איזו חופשה כזו של חצי שנה מהמצב בארץ..להפסיד מזה אתה לא תפסיד.. אני לא כל כך מרוצה..אבל גם לא ממש איכפת לי..באמצע כזה.. מה איתכם?

גם אני באמצע

למען האמת פשוט למדתי לחיות עם זה, מה אני אשב ואבכה כל יום שאני רוצה לגור בישראל? גם אני לא ממש מרוצה אבל לפעמים כיף, לפעמים פחות. לא יודעת, אחרי שלוש שנים זה כבר רגיל, זה לא כאילו אני סובלת פה...

למעלה