כדאי לכם

כדאי לכם

א', תורת הסוד מלמדת אותנו שכל שקיים משכבי זכר בגלגולו הקודם מרצונו (דהיינו, "רציתי לנסות, סתם בשביל הקטע, לראות איך זה..") - יחזור בגלגול חדש כאשר הפעם באמת קיים בו הרצון לקיים משכבי זכר. זהו עונש. ב', התורה מלמדת שניתן להתגבר על יצר זה! (הוכחות: "אלוקים אמר שהוא לעולם לא נותן לאדם ניסיון שהוא לא יכול לעמוד בו" ועצם קיום מצווה זו "איסור משכבי זכר" מלמדת שניתן להתגבר על רצון זה שאם לא, אלוקים לא היה מחייב מצווה שכזו). ג', זהו עונש שקיים בעולם לא פחות ממגיפות או וירוסים, או בלשוני "עקרות" לשמה. האדם שנולד בדרך זו יוכל להמשיך לחיות את חייו כעקר ולא לממש את רצונו "לשכב משכבי זכר" כדי לעמוד בניסיונו. פרט לזאת, ישנו אתר מצויין הנקרא "עצת נפש" (http://www.atzat-nefesh.org/an/default.asp) המלמד כי ניתן לשנות את היצר, ולא רק להקים משפחה כשרה בישראל, אלא אף לחשוק באשה כאנשים נורמאליים.

tommer28

New member
../images/Emo6.gif

א' - וואלה? יש כזה פרס בתורת הסוד? היא בסדר תורת הסוד, לא נותנים לה את הקרדיט המגיע לה באמת... מחלקת פרסים כאלה שווים ועוד בסוד. רגע, אז זה אומר שכבר בגילגול הקודם הייתי הומו?! אני חייב לספר גם את זה להורים. איזה כיף, יוצאים מהארון פעם שניה
ב' - אלוקים הוא גם בסדר, אחלה גבר באמת, איך נותן נסיונות וגם שיעמוד לך בהם... באמת יפה מהצד שלו. אפשר לסדר איתו איזה שלישיה משהו? יכול להביא גם את החבר'ה שלו נעשה הילולה על רבי בר יוחאי. רגע אז אם אלוקים אוסר משכבי זכר זה כדי שנוכל לשבור את האיסור, לא?! אם אני מבין נכון את ההגיון הפתתלתל של הטיעון המבריק הזה. ג' - רגע, אז מה הקטע בעצם? להיות רווק כאילו? לא להתחתן, לא ללדת ילדים אבל גם לא להנות מהחיים? וגם בטח לא לעשות ביד ולא לצפות בפורנו?! כל חיי רציתי לעמוד בנסיון, בשביל זה אני חי... ברוך שעשני הומו, באמת, אחרת איך הייתי יכול להתייחס לשטויות האלה ?!

odedee

New member
אתה חמוד אתה ../images/Emo99.gif

יש לנו פה רגע הסטורי - ההומופוב הראשון של הפורום. על משקל הגנב העברי הראשון, כעת נכנסנו רשמית למשפחת העמים. מכיון שאנחנו יודעים שאתה צריך קצת עזרה, קבל: א. אתה בטח לא יודע את זה, אבל תורת הסוד נכתבה בספרד במאה ה-13 ע"י המקובל בעל ההזיות משה די לאון. אם אתה כבר חובב הזיות לך תמצא איזה קרישנה פחות ענתיקה. ב. התורה גם מלמדת שאסור להדליק אש בשבת, שאדם יכול למכור את בתו לעבדות, שמי שאוכל שרימפס הוא בן מוות, שמי שגוזז את הפאות הוא בן מוות, ושמי שלובש בגד שעטנז ראוי לסקילה. נראה לי שהיה כדאי לעדכן קצת את התורה, כבר לפני 1000 שנה זה לא היה מזיק. מישהו שם מאד אהב מוות. צריך לזכור שלו היינו עושים כל מה שכתוב שם היינו צריכים להרוג עכשיו כמה מיליוני אנשים. אבל בעצם, אתה צודק. סדר צריך להיות. ג. למרבה השמחה אין שום קשר בין הומוסקסואליות לעקרות, ויש לא מעט הומואים שתורמים זרע לבנק הזרע לטובת הכלל (לסביות למשל). כל אחד יכול להקים משפחה כשרה בישראל, האתגר והנסיון הגדול יותר הוא להקים משפחה לא כשרה בישראל. לשמחתי הן הולכות ומתרבות, ויש לקוות שפסיקת בג"צ מהיום שמאפשרת אימוץ חד מיני תסייע בכך. פרט לזאת, ישנו אתר מצויין הנקרא "דעת אמת" והוא יכול ללמד אותך פרק או שניים במצוות.

veyoyogam

New member
Trembiling before God

אם לא הייתי רואה את הסרט לעיל הייתי מתעצבן יותר מהדרשה של ההומופוב התורן, אבל הסרט ההוא היה בשבילי הוכחה שיהדות יכולה להיות מקור של רוחניות עמוקה, אם מפרשים את הטקסטים באופן הומני ולא מיושן. ה"הוכחות" שהרבי לעיל מביא באמת לא ממש רלבנטיות בעיני, אבל הרעיון שאלוהים ברא אותנו 'בכוונה' עם יצר שונה הוא דווקא רעיון יפה בעיני, קויירי במהותו. כאילו שבאמת יש כוונת מכוון עמוקה לקיום הקווירי. ברור שאת המסקנה של הרבי שזה חטא שצריך להתגבר עליו אני לא מקבל, אבל זה שזה באופן קיומי מכתיב לנו הרבה משמעויות בחיים, זה רעיון שאני מוכן לחשוב עליו. עניין העקרות הוא באמת מעצבן, אבל קשה להכחיש שעדיין זה לא פשוט לממש הורות בזוגות חד-מיניים (כי קשה לממש זוגיות קודם כל...), ושסכנת העקרות היא מוחשית, לפחות בשבילי. לא שמקובל עלי שזה עונש בלתי נמנע וצודק, להפך, זה מקומם ומעורר למחאה. יחי בית המשפט העליון הישראלי!!! פה בסן דיגו במצעד הגאווה יש רחוב קבוע שבו מצטופפים המסיונרים למיניהם ומאחורי גדר הפרדה צועקים את דברי החוכמה המיושנים שלהם. זה יפה בעיני שיש מין 'שמורת טבע' בתוך כל המצעד להזכיר לנו מנין אנחנו באים ועם מי יש לנו עסק. עכשיו גם בפורום יש לנו שמורת טבע כזו. מזל טוב.

ro99

New member
ממש כדאי!

א. זה עונש?
ב. אתה חבר של ד"ר אליצור? ג. אתה חבר של ד"ר אליצור...
אתה מדבר מנסיון אישי או שאתה סתם מטוב ליבך מנסה להציל אותנו? טוב, הנה ייעוץ פסיכולוגי חינם (אני בדרך כלל מאוד יקרה, כך שהרווחת!): תלך עם היצרים שלך. זה שדברים כאלו מעסיקים אותך בכלל זה לא סתם - זה כנראה בראש מעיינך כי זה מה שאתה באמת רוצה. הרי ידוע שההומופובים הכי גדולים בדרך כלל מגיעים לזה מתוך הייאוש של המאבקים שלהם בהומוסקסואליות המודחקת שלהם. נו כבר, עזוב את כל הדיכוי העצמי הזה ותן דרור למה שאתה באמת רוצה. זה הרבה יותר מהנה מכל השטויות שאתה מתעמק בהן כרגע כדי לנסות לשכנע את עצמך.

White Dragon

New member
עזר לי המון!!

גלשתי שעות ב"עצת נפש" ועכשיו אני חושקת בנשים ממש כאנשים נורמאליים! כדאי לכל הסטרייטיות לנסות!

een ogenblik

New member
ככה את מגניבה הצעה לטיפול המרה?

ואם אני רוצה להשאר סטרייטית, מה, לא תאהבו אותי יותר?

למעלה