כדאי לכם לנסות -

PopPy

New member
אווווו מגניב!!! יצא לי ממש מדויק!!

האדם שאתם הכי אוהבים הוא ~~השם של זה שאני אוהבת השתבץ פה!~ . האדם שאתם הכי אוהבים אבל לא מצליחים להבין הוא ~ידיד שלי - כ"כ נכון~ האדם ההכי חשוב לכם הוא ~חברה נורא נורא טובה שלי~ . האדם שמכיר אתכם הכי טוב הוא אמא שלי! XD. האדם שמביא לכם הכי הרבה מזל הוא ~עוד חברה נורא נורא טובה שלי~. השיר " part of your world" הכי מתאים ל~זה שאני אוהבת!~ כ"כ נכון! ^-^ השיר " show me the meaning of being lonely" הכי מתאים ל- ~מישהו שהשיר באמת נורא מתאים לו~ השיר " bitch " אומר עליך הכי הרבה. - אין לי מילים!
השיר "~~חסוי~~" מצביע על איך אתם מרגישים בקשר לחיים. - נכון ביותר!

HuGo Hell

New member
גם שלי! ../images/Emo1.gif

עליכם לספר על המשחק הזה ל- 5 אנשים. האדם שאתם הכי אוהבים הוא ~חסוי~ . האדם שאתם הכי אוהבים אבל לא מצליחים להבין הוא יעל האדם ההכי חשוב לכם הוא ~אחותי~ . האדם שמכיר אתכם הכי טוב הוא יעל. האדם שמביא לכם הכי הרבה מזל הוא ניצן. השיר " ברדס" הכי מתאים ל- ~חסוי~ השיר " יום אפור בעולם הכחול הגדול" הכי מתאים ל- יעל השיר " קיץ עיוור דג " אומר עליך הכי הרבה. השיר " Watashi wa Oka no Uekara Kabin" מצביע על איך אתם מרגישים בקשר לחיים. אני לא בטוח בקשר ל"קיץ עיוור דג" כי לא קראתי את התרגום. שלושת השירים ביפנית.

גל1234

New member
ממש מוזר

עליכם לספר על המשחק הזה ל- 1 אנשים. (אני לא אוהב להעביר שטויות כאלה) האדם שאתם הכי אוהבים הוא מיתר . (נכון חברה שלי לשעבר שאני עדין נורא נורא אוהב) האדם שאתם הכי אוהבים אבל לא מצליחים להבין הוא מיטל (נכון מישהיא שהייתי ממש דלוק עליה אבל היא כל פעם עשתה משהוא אחר שלא הצלחתי להבין עד שהפסקנו לצאת) האדם ההכי חשוב לכם הוא אבא . (כל מילה מיותרת) האדם שמכיר אתכם הכי טוב הוא רון. (אממ זה לא ממש נכון זאת אחותי והיא סה"כ בת 6 אולי שתגדל.....) האדם שמביא לכם הכי הרבה מזל הוא אלי. (מישהוא שאיתי בנבחרת ישראל אני והוא ביחד זה שילוב מנצח) השיר " אופס אי דיד איט אגיין" הכי מתאים ל- מיתר (היא כל פעם עושה שטויות) השיר " אם תלך" הכי מתאים ל- מיטל (מת עליה אם היא תלך אני באמת אתבאס רצח) השיר " בואי " אומר עליך הכי הרבה. לא ממש הבנתי אולי זה שאני לא אוהבלבזבז הזדמנויות השיר " עניין של זמן" מצביע על איך אתם מרגישים בקשר לחיים. אני אוהב לנצל כל רגע פנוי לא אוהב לבזבז זמן ועכשיו אם נהיה ריאלים אז קודם כל בקשר לאנשים הם מכוונים אותך תרשום מהמין השני תרשום מהמשפחה אז ככה שזה יוצא הגיוני בקשר לשירים אממ אולי זה רק דעתי אבל כל דבר בעולם אני יכול לשייף ךמשהוא אחר יענו בחרתי עניין של זמן אז משהוא על זמן בחרתי אם תלך אז על אם מישהוא יעזוב ..

Kryptonite

New member
מגניב!../images/Emo168.gif

יצא לי ממש נכון... חוץ "האדם שמכיר אתכם הכי טוב הוא שני. "
סתם כתבתי שני כי אני בצ'אט עם פוטריסטים...

Ophel McNeil

New member
שטויות. ../images/Emo28.gif

אלא אם כן יובל הוא הבן אדם שאני הכי אוהבת, בעוד שהבן אדם הכי חשוב לי הוא מיכל. האם זה אומר שאם שניהם יפלו לתוך הר געש אני אציל את מיכל כי היא חשובה לי יותר, למרות שאת יובל אני יותר אוהבת? תעלומה. ומה בדיוק המשמעות של "Not The Doctor" מתאר הכי טוב את הדרך בה אני חושבת על החיים?... ולתי הכי מתאים השיר סאני (|אש-ז"ל|)? ומי אמר שאני לא מבינה אותו?... דבר אחד, לעומת זאת, יצא נכון - השיר "אני נוגע בעצמי" אכן הכי מתאים ליובל. ^_^

למעלה