כדאי לך לאהוב את...

erezler

New member
כדאי לך לאהוב את...

ובכן, אני בועט כאן בקו צרעות, אבל זה מספיק חשוב: ההבחנה שלי לגבי נושא האהבה הוא שערכה קטן מאוד יחסית למצב הראוי. אנשים מכירים ומיד קופצים למיטה. זה די מקובל. זה יהיה נכון לומר שהם אפילו לא דיברו כמו שצריך. לא מכירים אחד את השני מעבר לדברים שיטחיים. אז מה רע בזה? אני לא אבוא ואומר לאף אחד מה לעשות. אני כן רוצה לומר שלפי הבחנתי המקרים שאנשים נכנסו לצרות עונים רובם ככולם למצב הבסיסי הזה: הם לא ממש מכירים, אין שם באמת אחריות זה לזה, אין תקשורת אמיתית, אין כנות אמיתית. שניים נפגשים ומוצאים חן אחד בעיני השני. שוכבים. אח``כ יש תקלה כלשהי (שעלולה לקרות לכל אחד): הקונדום נקרע, למישהו יש מחלת מין שלא ידעו עליה (אגב, מספיק רק החשש מפני מחלה כזו כדי להרוס הכל), או שלא מסתדרים יחד פתאום, או שאחד רוצה ככה והשני אחרת. ואז יש כאב ומפח נפש. גם אם זה ממשיך זמן מה, אם אין תקשורת אמיתית אז זה נשאר מכאני. העובדה שיש מקרים שנגמרו בלי פגיעות דומה לנסיעה בגילופין שעברה בלי פגיעות. זה לא אמור להיות ככה.אלה הדברים שמוציאים שם רע לאהבה. תקשורת אמיתית מההתחלה היתה עושה הרבה: הם היו יודעים מה הכוונות אחד של השני, הקרבה ביניהם היתה גדולה עוד לפני ששמו אצבע אחד על השני, הם לא היו מפחדים להיפגע - ולאנשים מסויימים זה קריטי. מי שאיתי שיגיד ``אני``. תגובות? ארז לרנר

noA@

New member
אני אתך

אהבה אמיתית מבוססת על אמונה בין בני הזוג. תקשורת אמיתית מההתחלה רק מקרבת יותר ומחזקת .

למעלה