כדאי לי?

r e d head

New member
כדאי לי?

הןא מחכה אני רק צריכה להגיד כן אבל כדאי לי? רק הצלחתי להתגבר רק מעצם הידיעה שהוא מחכה אני כבר לא עצובה אפילו מחייכת אתה שאף פעם לא נעלם...נחמד שאתה שם בנתיים אני חושבת עליך מרחוק מכ'פת לי שתחכה קצת....

ophra

New member
בטח כדאי!... ../images/Emo13.gif

כדאי לך לחייך - והרבה!
כדאי לתת לו לחכות - כי למה לא בעצם?
ומה דעתך על להגיד כן ל"כאן ועכשיו"....? בלי עבר. בלי עתיד. אם יש סיכוי של יותר מ-50% שיהיה טוב ב"כאן ועכשיו" אז למה לא???? עפ
(נכנסת חזק לאווירת ה"כאן ועכשיו"
)

r e d head

New member
של השלם

זה לא בלי עבר, זה לא בלי עתיד וזה רק חלקים אז בנתיים, אני מממממ....מחייכת והולכת לישון לילה טוב

ophra

New member
אז ככה: ../images/Emo132.gif

זה-מה-זה-פשוט....
זה לא שמוחקים את העבר ולא שמתעלמים מקיומו של העתיד כעתיד זה רק התמקדות כמעט מוחלטת במה שקורה כאן ועכשיו. ב"איך red מרגישה עכשיו" [ולא לענות לי בבקשה איך היא תרגיש מחר או איך היא הרגישה אתמול] אם ה"עכשיו" עושה טוב - אז נפלא! ואם ה"עכשיו" לא נעים - אז עושים משהו לשינוי אבל לגלות לך סוד קטן....? מאז שהתחלתי לנסות להתמקד ב"כאן ועכשיו" (וזה עדיין לא הרבה זמן... אני מודה...
) יש פחות תחושות של "לא" ויותר תחושות של "כן" אז יוצא לי שווה
עפ
(צריכה גם להתחיל לעבוד קצת הבוקר)

Lonely In Blue

New member
העיקר שאת מחייכת ../images/Emo13.gif

אל תשאל ילד מילים,לחן וביצוע : שלמה ארצי כשנולדתי גיליתי עולם כזה מוזר רציתי לשאול מדוע אל תשאל ילד זה כבר ידוע. קח את הכל כמו שהוא אז יהיה לך טוב ויהיה לך קל. ראיתי אנשים חיים עם צילם רציתי לשאול אותם כיצד אל תשאל ילד את אף אחד. קח את הכל כמו שהוא אז יהיה לך טוב ויהיה לך קל. ראיתי מראות עצובים ושמחים רציתי לשאול למה ואיך אל תשאל ילד רק חייך. קח את הכל כמו שהוא אז יהיה לך טוב ויהיה לך קל. ראיתי להקות שחפים מתעופפות רציתי לשאול אותם לאן אל תשאל ילד זה מובן. קח את הכל כמו שהוא אז יהיה לך טוב ויהיה לך קל.

נחמדכשיש שם מישהו בפינה מחכה

ואם זה גורם לך לחייך מה טוב תהני לך מזה ואם תרצי תוציאי אותו מהעונש שיזוז משם..

למעלה