כדאי לי iPOD ?

starflyer

New member
כדאי לי iPOD ?

אני לא יודע אם אני בכלל צריך נגן... אז חשבתי להתעייץ איתכם כדי שעזרו לי להחליט מה אני רוצה :) אני גר עכשיו בארה"ב. אני פה עד הקיץ ואז אני חוזר לארץ. (מתגייס!). אז ככה, אני ממש ממש אוהב מוזיקה! זה כמעט החיים שלי! כל שבוע עם המשכורת שלי אני קונה לפחות 2 דיסקים חדשים!! יש לי אוסף דיי גדול! יותר מ100 אלבוים כבר... וזה רק ממש לגדול! יש כל כך הרבה מוזיקה טובה שם בחוץ! אז הזכרתי את זה שאני באמריקה עכשיו בגלל שיש לי פה גישה לקניית IPOD במחירים מאוד טובים! אני ממש אוהב ת'איי פוד הזה! העיצוב...איך שהוא עובד! הכל! אבל אני לא יודע עם כדאי לי? כי אני רגיל לשמוע מוזיקה בדיסקים! בדיסקקמן ובמערכת! אבל חוץ מזה שזה מגניב לשמוע מוזקה באי פוד חח אני לא יודע עם זה בשבילי! מה אתם אומרים? אתם יכולים לעזור לי להחליט עם כדאי לי?
תודה מראש! -יוסי

LinkTree

New member
תמיד כדאי ולא כדאי

אם תאה אוהב הרבה מוסיקה - ואתה מסתובב הרבה מחוץ (יש לך דיסקמן) ואתה רוצה שיהיו לך כל השירים שלך איתך כל הזמן אז יש מצב שאתה הצריך נגן... אם לא - אז לא

starflyer

New member
אז..

האם אני יכול להעביר את כל השירים מהדיסקים שלי לנגן? אם כן, איך? דרך המחשב?!

weird dust

New member
ניתן להפוך דרך אי טונז או תוכנה אחר

ניתן להפוך דרך אי טונז או תוכנה אחרת את השירים לאם פי 3 (או קובץ אחר) אל המחשב ואז להעביר פנימה אל הנגן. מומלץ שאם אתה כבר קונה אז תבדוק מה גודל האוסף שלך בקובץ דיגיטלי. מה אתה מחפש בנגן כי אולי אי פוד הוא לא המציאה הכי גדולה שתימצא. אם אתה הופך לקובץ דיגיטלי שהאיכות תהיה בין 128 ומעלה (אני ממליץ 160-192).

LinkTree

New member
עדיף ב ACC

או ב OGG - תלוי איזה נגן תקנה - פשוט יותר מכווץ באיכות יותר טובה. (לפי מה שקראתי (וגם לפי האוזן שלי) MP3 בכיווץ 192 - שגם לדעתי זה מינימום - שווה ל 128 ב AAC - שוב AAC אני חושב שיש ב IPOD בלבד אבל OGG שהוא גם נחשב כיווץ טוב יש בנגנים אחרים (למרות שאין כמו IPOD - סתם סתם
)

למעלה