כדאי לי ללכת על זה לסקסולוג?

Sharoman

New member
זהו בדיוק, שאני לא יודע

ואת?
אילו הבחור היה מפרט מעט על ההיסטוריה האישית שלו עם נשים או מערכות יחסים מכל סוג שהוא עוד הייתי לפתח דעה דומה לשלך.
אבל כל עוד הוא מעיד רק חוסר נסיון לא הייתי ממהר לשלוח אותו למחזיק יד מקצועי שיעזור לו גם לעבור את הכביש במעבר חצייה כשהרמזור ירוק, ביום כיפור.
הוא טוען שהוא בתול בגיל 24, שקשה לו להתחיל עם נשים ושיש לו פחד מאינטימיות, אבל עדיין לא מפרט במה בדיוק מדובר, ולכן קשה לי להעריך נכון אם מדובר בבעיה רגשית או סתם בחשש להיפגע.
כן הייתי בטיפול מקצועי, ואין לי שום דעה שלילית לגבי אנשי המקצוע, אבל לא כל אחד צריך עזרה מקצועית, ולא בכל נושא.
ברוב המקרים אדם צריך למצוא את דרכו לבד, רק כדי להבין מה הדרך הנכונה ביותר עבורו ולמה בחר דווקא בה.

ורק בשביל בפרוטוקול, בגיל 24 המצב שלי לא היה טוב בהרבה משלו...

Sharoman

New member
כל מילה סלע

לא חושבת שזה נדרש

אני חושבת שאתה צריך להתגבר על עצמך, להתחיל לצאת ולהתחיל עם נשים, לקחת בחשבון
שבהתחלה לא יהיה פשוט, אבל עם הזמן זה יבוא לך.
איך אתה חברתית? מה עם נשים בסביבתך הקרובה? לאו דווקא נשים זרות?

anunimi123123

New member
חשבתי על זה

אבל שמעתי שאפשר להידבק במחלת מין גם עם קונדום(בגלל שלא חסרות להם מחלות מין...)

זונה לא תלמד אותך כלום

על אינטימיות או מערכת יחסים בין שני אנשים.
זה שירות בכסף שבו אתה קונה את הזכות לגוף שלה לזמן מוגבל.

רק שתדע לך שזאת גישה חשוכה מאוד ..
אין שומדבר רע בלהיות בתול בכזה גיל ..
אני כ"כ שונא את הגישה הזאתי לנושא שאומרת ש"אם עברת את גיל 14-16 ואתה עדיין בתול אז אתה כנראה דפוק ..."

זה לא הפתרון

אני מניחה שלא תפרט כאן מה הסיבות שלך ומה הרקע שלך אבל התשובה היא (בהנחה שאתה לא יכול לשתף מישהו קרוב אליך) זה ללכת לאיש מקצוע שוב ואני מתכוונת לפסיכולוג
יש סיבה לכל דבר ובד"כ למצב כזה יש רקע נפשי או פיזי
כנראה שלא הלכת לאישה מקצוע טוב או שלא התמדת בטיפול
אם אתה רוצה לעשות את זה לבד אתה צריך לנסות להכיר מישהי אולי בעולם וירטואלי ולהכיר אותה לאט לאט בלי לחצים ומחשבות על סקס ודרך ההכרות לבנות מצב של אינטימיות שאחריה יגיע הסקס אבל בלי לחץ שזה הכי חשוב
&nbsp
בכל אופן אם אתה רוצה לשתף בפרטי אני אשמח לעזור
בהצלחה
&nbsp
&nbsp

Sharoman

New member
כפי שכתבו לך

סקס הוא תוצר לוואי של קשר, ולא להפך, ואם תמהר להכניס בחורות למיטה תמשיך לחיות בבדידות ובתולות לנצח.
סקס עם זונה יהיה החוויה המינית הכי לא ממצאת שאי פעם תהיה לך, לא משנה כמה תהנה איתה באותה הפעם תבין מהר מאוד כמה סקס חד פעמי עם אדם חסר חשיבות באמת לא מספק.
על אחת כמה וכמה לעומת סקס עם שותפה קבועה שאכפת לך ממנה ולה ממך ושכל אחד בתורו דואג להנאה של האחר.
הדרך הטובה ביותר להשיג סקס היא למצוא מישהיא שאתה עשוי לחבב, לצאת, להכיר, להיפתח ולפתח קשר (בעל מידות רצינות שונות).
ברגע שתשנה את הגישה שלך כלפי נשים תראה מאוד מהר כמה מהר הן יפתחו אליך וירצו להיות איתך.
פסיכולוג או סקסולוג יוכל אמנם לעזור לך בתהליך, אבל כל אחד מהם יגיד לך שזה תהליך שאתה חייב להתחיל ולבצע בעצמך.
שיהיה בהצלחה.

ביישנות חברתית כללית שמובילה גם לביישנות "זוגית"

יכולה לבוא לידי שיפור ניכר בטיפול סדנא קבוצתי בו נחשפים לכמה משתתפים באוירה בטוחה.
&nbsp
אגב לא בהכרח מנחה סדנאות פסיכולוג, לפעמים זה עו"ס וכיו"ב. חשוב שזה איש מוכשר בתחום.
&nbsp
בהצלחה

למעלה