כדאי ליי?!!? לשים תמונה שלי?!!?
B Benja mi Vida New member 24/11/02 #3 בטח! מי-רן,ראיתי מלא תמונות שלך ואת מדהימה!אז יאללה תראי לכולם איזה יפה את!
ל לילוש המותק New member 24/11/02 #7 ../images/Emo12.gif ווווווווי מה הבעיות שלך את ילדה יפההה! ניראת טוף.. בשיא הרצינוותתת אין לך מה להתבייש רציני
../images/Emo12.gif ווווווווי מה הבעיות שלך את ילדה יפההה! ניראת טוף.. בשיא הרצינוותתת אין לך מה להתבייש רציני
F feli mi vida New member 24/11/02 #8 ../images/Emo20.gifלילוש../images/Emo20.gif *המומה* את רצינית?...תודההההההה
F feli mi vida New member 24/11/02 #13 לילוש פעם שנייה.. לא יודעת..אני לא חושבת שאני נראית ממש טוב... (דרך אגב..אני צריכה ללכת....צ´או)
F feli mi vida New member 24/11/02 #15 אוקיי... אבל כמו שאמרתי..אני צריכה ללכת..יאללה צ´אוו זה לא אודם....----------> חח...ביי כולם!
ב ברקודית New member 24/11/02 #16 לילושששששש את ילדה ממש ממש ממש ממש חמודה (ואני רואה שאת אוהבת את מרכוסונצ´וק!!) מי את? (ת.ז. - שאני יכיר) אני: תמה בת: 14 מכפר סבא כיתה ט´ חולה על דיאגו הכוסון!!!!!!
לילושששששש את ילדה ממש ממש ממש ממש חמודה (ואני רואה שאת אוהבת את מרכוסונצ´וק!!) מי את? (ת.ז. - שאני יכיר) אני: תמה בת: 14 מכפר סבא כיתה ט´ חולה על דיאגו הכוסון!!!!!!
ל לילוש המותק New member 24/11/02 #18 בררקודיתת ../images/Emo3.gif אני: ליאור בת 14 מהמרכז (נשאיר את זה חסוי חיחי ) גם אני בכיתה ט !! (אפילו שאין מה להתלהב מזה ) ואני מתה על בנחמין ואחרי התמונה שמישהו (לא זוכרת בדיוק מי..סורי) שם עם הריבועים (עלה לי החום ) אז התאבתי הוא פשוט כ-ו-ס-ו-ן ו.. (שחכתי את השם) זה העיניים שלך<??! איזה פצצצצצצצהה
בררקודיתת ../images/Emo3.gif אני: ליאור בת 14 מהמרכז (נשאיר את זה חסוי חיחי ) גם אני בכיתה ט !! (אפילו שאין מה להתלהב מזה ) ואני מתה על בנחמין ואחרי התמונה שמישהו (לא זוכרת בדיוק מי..סורי) שם עם הריבועים (עלה לי החום ) אז התאבתי הוא פשוט כ-ו-ס-ו-ן ו.. (שחכתי את השם) זה העיניים שלך<??! איזה פצצצצצצצהה