כדאי להתשדרג לIPOD PHOTO?

GoatGuy

New member
כדאי להתשדרג לIPOD PHOTO?

אני כרגע מאוד מרוצה עם הIPOD 4Th Gen שלי, הוא אחלה והכל - אבל הIPOD PHoto נראה כזה מגניב...מה אתם אומרים? שווה 499 דולר?

רועי-יש לך אייפוד דור רביעי

20 ג'יגה, אני לא רואה אפילו סיבה אחת בודדה למה לשדרג לאייפוד פוטו. תראה-יש לך עכשיו נגן מגניב ביותר עם מספיק נפח, למה להוציא -עוד- 500
דולר על אותו נגן אמנם זיכרון פי 2 ו3 ממה שיש לך עכשיו אבל אני משער שאם היה לך צורך ב40 ג'יגה היית קונה 40 ג'יגה ולא 20, היתרון היחידי זה שהוא צבעוני ובעל אפשרות להצגת תמונות ושהסוללה מחזיקה 3 שעות יותר מהאייפוד הנוכחי שלך. אני אישית לא חושב שמסך צבעוני זה סיבה מספיק טובה בשביל לקנות נגן כל-כך יקר כשכבר יש לך אחד רק לא צבעוני... (בשבילך אני יתן דוגמא מעולם הסוללארי
): נניח שאנחנו כמו שנים בודדות אחורה, ויצא נוקיה 3510 (הלא צבעוני) חדש, אתה ישר רץ לקנות ומרוצה ממנו עד הגג, אחרי חודשיים יוצא נוקיה 3510i (אותו מכשיר אם זיכרון כפול וצבעוני) שעולה מלא, אתה תרוץ לקנות אותו כשיש לך ביד את אותו המכשיר רק בגלל המסך הצבעוני?

LinkTree

New member
אי אתה עשיר...

למה לא? אבל אם יש לך כבר כסף הייתי קוהב אוזניות איכותיות ל IPOD שכבר יש לי או איזה תוספת מגניבה בישבילו - לטעמי חבל - המסך הצבעוני זה מגניב - אבל זה לא כזה עניין בנגן MP3 -

Princess Petel

New member
נראה לי מיותר :\

גם לי יש דור רביעי 20 ג'יגה ואני דיי מאוהבת בו וממש לא חושבת על להחליף אותו (שאני אפרד מהמתוק שלי!?! ל-א). חוצמזה, אם היית צריך 40 ג'יגה אז היית יכול לקנות גם לא צבעוני, אז אני מניחה אתה לא צריך.. המסך הצבעוני לא נראה לי כזאת אטרקציה.. אבלללל אם אתה ממש עשיר, חחח שיהיה...

נצל"ש

ביום ראשון בבוקר אבא שלי חוזר אחרי 3 שבועות (
) במזרח (נסיעת עסקים) והוא מביא לי iSkin (או Ghost או Ebony) והוא אמר שזה עולה שם 80 ש"ח, ואתר הרשמי של iSkin זה 112.5 ש"ח אמרתי לו גם לקנות לי iTrip, נקווה שהוא יביא... ודוק עולה שם 250 ש"ח ובארץ 350 אז אולי הוא יקנה לי בארץ במקום שם כי זה לא הפרש משמעותי מבחינתו, שיהיה וסתם לידע כללי: נכון יש את הדוק שמגיע מחובר לרמקול אחד ענק? אז בארץ הוא עולה 1,990 ש"ח ושם 1000 ש"ח רק רציתי לעדכן אותם

LinkTree

New member
למה לא יביא גם לנו :)

איזה כיף לך... שיהיה במזל טוב - שיחק אותה אבא שלך!

למעלה