כדאי להקשיב...

minus2

New member
כדאי להקשיב...

האתר שלנו www.myspace.com/minus2il מינוס2

Evi Virus

New member
../images/Emo207.gif מישהו יכול לכתוב בבקשה את רשימת

השירים המלאה, עד כמה שאפשר, של כל השירים של אביתר? כולל דואטים וקאברים... כולל כל מה שאפשר וראוי לציין
תודה

וואי הממ..

פתיחה+ יש לי סיכוי הדוב והנחש מתי נתנשק מנגינה יקרה שן לידי שמח שבאת שמתי לי פודרה תיאטרון רוסי אקדח כלום לא עצוב אבות ובנים תתחנני אליי שתי מדורות (זה לא ממש שיר, אין מילים) בראשית דיו מחשבות עדר של שוורים אמביציה חלון טיול שיר טיול פקק תנועה תחרות כלבים בשבילך שוב אני לבד הזאב והאילה בבית מיתר טיפה של אור מתנות כה ציפיתי ליום והגיע את שקט המון אנשים יש לנו את כל הזמן הרמח"ל -------- ברוש סוס עץ משיב הרוח דברים מסוכנים גם הים נסוג עיר עצובה עטור מצחך שש שעות מחכה שיר הרחמים (שיר לא שער, מתי לא מאיר!) עוד יום הנה הנה ציור לא ידעתי שתלכי ממני (
) כולם יורים עליי איש דרור הלילה של אתי אצלך בעולם מישהו בה כל יום א-קפלה טוס כל מה שנופל מהשמיים עף ברוח כשזה עמוק מעיין ואיך שלא יש את כל החדשים: התבודדות או אבא או משהו בסגנון, לילה כיום יאיר, עבד ועוד כמה שגם את שמם אני לא יודעת
ואני מניחה שגם בביצועים ובחידושים פספסתי איזה כמה וכמה דברים אבל אני מניחה שישלימו אותי אח"כ

"ציון"(יונתןרזאל)... ו...

באותו ערב של שירים של יוני רכטר שממנו הגיע אלינו 'עטור מצחך'.. הוא נראה לי שר עוד שיר או משהו כי אפשר למצוא באינטרנט מין שיר שהוא שר של יוני רכטר.. בעע אבל שכחתי איזה זה... וזה איכות זוועתית...ויש תזמורת מאחורה אז אני מניח שזה מאותו ערב.

Saffron

New member
הוא ביצע עוד שירים שלו באותו מופע.

ראיתי את המופע ב-VOD לפני כמה שבועות, אבל אני לא מצליחה להיזכר מה היו השירים האחרים. בעצם, נזכרתי עכשיו שאחד מהם היה "עד מחר" ("בכל פעם שאני מנגן, משהו בי מתנגן...").

כן, מן הסתם זה הגיוני

אבל אמרתי שגם אני לא זוכרת עוד ביצועים שלו ליוני, זה לא אומר שאין
אגב, יש גם את "דרך" של מוש בן ארי ולדעתי גם עוד משהו שלו כי הייתה להם הופעה משותפת.. (כאילו, לא משותפת אבל מוש אירח את אביתר או ההפך, אני כבר לא זוכרת..

TEENAGER1

New member
אגב "איש דרור"

בהופעה שלשום ישבתי ממש ממש קרוב, אז לא יכולתי להתאפק - והצצתי בפלייליסט לפני ההופעה. והיה כתוב שם "דרור".. כולי התלהבתי והייתי בטוחה שהוא הולך לעשות את השיר הזה פעם ראשונה בהופעה
בסופו של דבר זה היה הלחן של יונתן ל"דרור יקרא".. הנה עוד כמה שירים: איך זה שכוכב (עם קורין) שיר אהבה טרי מערבה מכאן מחכה שש שעות (שניהם עם עמיר לב) קו האופק כוכב אל תפחד אצלך בעולם ויש גם כמה פיוטים שהוא עשה אם זה נחשב, ועוד קאברים נשכחים למיניהם (יש איזה אתר שמתיימר לאגור את כל הקאברים שאמני ישראל עשו, אני אחפש את זה).

למעלה