כדאי להפסיק עם הגלולות?

קשת

New member
כדאי להפסיק עם הגלולות?

לא יודעת אם זה קשור ישירות למיניות נשית, אבל כולכן בטח תבינו אותי. בשישי בערב חבר שלי נפרד ממני, החבר הראשון. אני שבורה לחלוטין ומאוד מאוד עצוב. אני מתקשה להאמין ולכן אני מפחדת להיות תקועה המון זמן. אני פשוט לא מתארת איך אני משנה את כל החיים שלי עכשיו ושוכחת את כל החום והאהבה שהייתה לנו. השאלה היא אם להפסיק לקחת גלולות????? מצד אחד, אני לא הולכת לשכבר עם אף אחד, אבל אם אני אמשיך לקחת זה כאילו אני מצפה שנחזור ומסרבת להאמין. ואולי לא כדאי לבלגן את הגוף שוב? אני ממש לא יודעת מה לעשות....מאוד עצוב לי

ToryMaster

New member
אני חושבת

שלפני שאתמ פסיקה עם הגלולות, את צריכה להתאפס קצת, להתמודד קצת עם הפרידה ולעכל אותה.

דנטל

New member
לא להפסיק

זה שבראש נדמה לך שאת לא הולכת לשכב עם אף אחד זה לא בהכרח שזה מה שיקרה במציאות (מנסיון אישי). בנוסף, מה הבעיה לצפות שתחזרו ולסרב להאמין שזה נגמר? היו דברים מעולם וזוגיות שהתפרקה עלולה להתאחות.

קשת

New member
אוף!!!!

זה כל מה שיש לי לומר, אוף אחד גדול!!! אני במצב הכי נוראי שאפשר להיות בו. הוא פשוט קם משום מקום והחילט שלא ואני נותרתי בהלם שהוא עשה לי את זה. אני מתה שהוא ישכב איתי כבר

ToryMaster

New member
לא הבנתי כלום

א. התעודדי, אין לך מחלה סופנית, יש לך אוכל, יש לך בגדים, יש לך בית, יש לך מחשב. ב. זובי עליו. גברים הם עם של איחסים.

קשת

New member
אני אסביר

החבר הכי טוב שלי בכל העולם, הכי אוהב, הכי מפנק, הכי מחמם ודואג, פשוט קם והחליט שהוא סובל איתי. אני לא נהנתי לבד- ככה שזה בטח לא נכון. ואני שואלת את עצמי- איך הוא יכל לעשות לי את זה???????????????????????

ToryMaster

New member
שזה אומר, הBoyfriend?

בובה, במערכת יחסים יש שני אנשים, הוא לא עשה "לך" כלום... זה לא נחמד, אול יאפילו קצת נבזי, לא מכירה את הסיטואציה, אבל הוא תכל'ס - עשה מה שהוא חושב שטוב לו.

Devilish Angel

New member
מסכימה עם יעל ומוסיפה -

אם את רוצה שיהיה לו טוב תכבדי את הבקשה שלו... וחוץ מזה כדאי לך לעבור הלאה בחיים שלך החיים זה כמו סרט נע אם את וזרת אחורה, הסיום צפוי לך מראש, ולכן את יכולה לחזוך מעצמך את זה... פשש איזה משפט יפה אני חובת שאני אכניס אותו לחתימה שלי

קשת

New member
נורא קל לדבר מהצד...

אבל אני ממש שבורה. הוא נתן לי את כל הביטחון בו בעולם, נחשפתי ונפתחתי (בכל המובנים) כמו שלא עשיתי אף פעם. אחרי כל מה שהוא אמר, הוא פשוט הפנה לי את גבו. מה לעשות, אני שבורה, אני חזקה מאוד ופועלת..אבל אני שבורה, וזה מכה בי כל פעם מחדש. ירדתי שני קילו, אני כל כך עייפה וחלשה, ולבד.

ToryMaster

New member
תגידי

נדמה לך שלא אני ולא עדי היינו במצב הזה? את רוצה שאספר לך על הפרעות האכילה שנגררתי אליהן בעקבות פרידה של החבר ממני (לא רק בגלל זה, אבל זה הי הפקטור משמעותי מאוד)? אז בואי נרד לרגע מהרעיון שאנחנו לא יודעות על מה אנחנו מדברות. קשת, בובי, אני יודעת שזה כואב, הכי כואב בעולם אולי, זה כאילו קטעו לך איבר. אבל זה לא נכון, את קשת, איתו או בלעדיו, ואסור לך להרוס את עצמך בגללו.

Devilish Angel

New member
../images/Emo45.gif תומכת בכל מילה.

אסור לך להיות תלויה בו... את אישיות בפני עצמך, יש לך כוח ועוצמה, שאולי כרגע קשה לך לראות אותם אבל תאמיני לי שהם קיימים בך. תהיי חזקה! כשחבר שלי נפרד ממני חשבתי שעולמי חרב... אבל את יודעת מה. התגברתי על זה. ואם אני יכולה, תאמיני לי שגם את יכולה...

bioc1

New member
לא להפסיק...מנסיון זה עושה בלאגן

הורמונלי ולא כדאי לך להיכנס לזה... גלולות זה לא דבר כל כך רע...הן מסדרות את המחזור וגורמות לדימום חלש יותר בווסת

למעלה