כדאי להגיש לקורס רצ''ם ?

JuveFan

New member
Anakin2

לפי מה שהבנתי, אתה עוד חדש במערכת. קח את הזמן, תכיר את האנשים, תכיר את המערכת לעומק ורק אחרי שתצבור עוד קצת ותק תגיע למסקנה בכוחות עצמך. כמו שאני רואה את זה, זה בדיוק כמו לשאול "האם כדאי להיות קצין בצבא?". כל אחד והשיקולים שלו. לא כל אחד מוכן לקבל על עצמו את האחריות שבתפקידים הללו. קח את הזמן, שום דבר לא בוער.

Anakin2

New member
לא שבוער...

פשוט רציתי לדעת פחות או יותר מה ההמלצות...לפי מה שנראה לי התפקיד לא כזה מסובך..

מסובך זה עניין יחסי

נכון שלהיות ר"צ זה לא להיות מנתח מח אבל זה תפקיד מאתגר המכיל בתוכו את כל תורת האבטחה התעופתית (טכנולוגית וקלאסית) ובנוסף הוא תפקיד עם אספקטים של ניהול מגזר וכ"א.

JuveFan

New member
כמו שאמר שם על פי דיווח

כל אחד והסיבוך שלו. התפקיד מכיל הרבה דברים שונים כשלמרות שהשאיפה היא להיות 100% בכל אחד מהדברים, מטבע הדברים לכל ר"צ יש משהו שהוא מסתדר איתו הכי טוב. יש גם ר"צים שלא מצליחים להסתדר עם כלום. העניין פה הוא בעיקר האחריות, לא הסיבוך.

Anakin2

New member
מה זאת אומרת..

לא מצליחים להיסתדר עם כלום.. אני לא ראיתי דבר כזה...טוב אולי כי אני חדש...אבל אז איך הם הגיעו לתפקיד הזה?

mahadapa

New member
מה נהייה איתכם

אולי תפסיקו לתת לרצ (שם על פי דיווח) להתבטא כאן!!! תשלחו אותו לעבוד. אנחנו לא רוצים לצחוק שוב על טכניים אבל עם לא עליתם על זה שהוא ר"צ מתשאלים כנראה לא תהיו.

mahadapa

New member
מתחיל לפחד ?!

אתה כבר חושש שכשתהייה רצ יפסיקו להקשיב לך ?? אנחנו מקווים שברור לך שאחרי שתהיה רצ חברים שלך היו פחות חברים שלך וכו'

ANGIE STARDUST

New member
"עם לא עליתם על זה"

ואחר כך הטכניים הם סתומים שלא יודעים לכתוב...זו הפעם המאה, בערך, שאת/ה מוכיח/ה שאת/ה לא יוד/ע לכתוב, וזו עוד אחרי שמרפי או נינג'ה נתנו לכם דוגמאות ל-אם ו עם, ועדיין לא הפנמתם. מתשאלים לא תהיו, הא?פחחחחחח "שיואו, בחיים לא הייתי יכולה לפתוח מזוודה לנוסע.איייייייכססס!" (ואני מקווה שדמיינתם את הקול של אלוהים מ"החטא ועונשו", הלא הוא טל פרידמן)

Carlos77

New member
את כנראה חיה בעולם...

משלך ומרוב דיבור עם נוסעים נשרף לך איזה פיוז אם זה מה שאת מוציאה מהפה שלך - רק לכלוכים על בודקים אחרים עצוב ממש אני מרחם עליך

למעלה