כדאי או שלא?

מרינה56

New member
כדאי או שלא?

היי , אני סייעת רופא שיניים עם תעודה ממשלטית ורוצה ללמוד ניהול מערכות בריאות . ידוע לי שתואר זה עושות אחיות אקדמאיות כתואר שני למטרת הקידום וכמובן רופאים. אני כבר בת 23 ולא רוצה ללמוד גם סיועד. ואם יש לי טעם ללמוד את זה כתואר ראשון עם תועדה של סייעת? ואם כן, מה הוא הטווח משכורות בשוק העבודה? ( לא מצאתי את זה בשום מקום, אשמח לקבל מידע כלשהי ) בתודה מראש

תשובה לימוד מערכות בריאות יתן לך קרדיט ויאפשר לך בעתיד אולי לנהל מרפאת שיניים- כך שיכול להיות שזה רעיון טוב. בדרגות ניהול המשכורות לא קבועות, אך יחסית סבירות (תלוי איפה ובאיזו דרגת ניהול).

giligil3

New member
מנהל מערכות בריאות

תודה רבה על התשובה. אבל זה לא כל כך ענה לי השאלה שאתי היא האם משהו בפורום יודע האם אפשר להכנס לחברת תרופות או חברת CRO עם תואר במנהל מערכות בריאות? והאם יש אפשרות לבוגרי מנהל מערכות בריאות להמשיך לתואר שני למקצוע פארא רפואי?

ברוב המקרים, לא לשתי השאלות בוגר ניהול מערכות בריאות מתמקד בתואר בניהול בתחום מערכות הבריאות- חברות תרופות, ברוב המקרים, לא יעסיקו אדם ללא ניסיון. תואר שני במקצוע פארארפואי- לא ממש קיים דבר כזה- את צריכה לסיים קודם כל תואר בתחום פארארפואי (אחיות, טכנאות רנטגן, פיזיותרפיה וכ"ו). תואר במינהל מערכות בריאות עושים אנשים שהם בעלי מקצוע רפואי או פארארפואי אשר מעוניינים להתקדם לניהול (וגם אז התואר הזה לא מבטיח התקדמות לניהול, הוא רק נותן כלים לכך).

למעלה