כבשים צבעוניות...

CommandeRiker

New member
כבשים צבעוניות...

למישו יש תמונות של הכבשים הצבעוניות מניו זילנד?

אמנון כ

New member
כבשים צבעוניות?../images/Emo12.gif

מה? יש בניו זילנד כבשים צבעוניות באופן טבעי? מעולם לא שמעתי על זה.... (ומצד שני, בשביל זה יש את הפורום הנפלא הזה...) אשמח לקבל לא רק תמונות אלא גם הסברים ופרטים. סופ"ש נפלא לכולם!

2_be

New member
מממ....

טז ברגע ראשון שאמרת צבעוניות חשבתי על אדום, כחול ותהיתי על מה אתה מדבר... מחיפוש קצת שערכתי הגעתי למסקנה שהכוונה לכבשים בצבע שחור, חום וכו..ואפילו יש לזה אגודה בניו זילנד. וכנראה התכוונת לתמונות כאלה?

יניב ריז

New member
מזכיר לי קטע מהסרט "טיפשים ללא

הפסקה", שבו אחת הדמויות גורסת כי הם ביצעו הכלאה בין בולדוג לשיטצ'ו, וקיבלו...(התשובה למטה). בול

1100F

New member
ולי זה מזכיר את הסיפור על

מהנדס, פיסיקאי ומתמטיקאי שנוסעים ברכבת בסקוטלנד ופתאום רואים דרך החלון כבשה שחורה. אומר המהנדס: - " אני רואה שבסקוטלנד הכבשים הן שחורות". הפיסיקאי מתקן אותו: -" בסקוטלנד, חלק מהכבשים הן שחורות". מסכם המתמטיקאי: - "אני יכול לאמר בודאות שבסקוטלנד יש להם לפחות כבשה אחת שחצי שלה הוא שחור".

יניב ריז

New member
חחחח ../images/Emo13.gif גדול! ההסבר-

ברגע שאתה מסתכל על אובייקט תלת מימדי אתה יכול לראות רק 180 מעלות ממנו (שזה חצי). לדוגמא,אם תסתכל על קוביית משחק,תוכל לראות רק 3 פאות עם מספרים,1 נוספת תהיה למטה, ו-2 נוספות מאחורה. לכן המתמטיקאי אפילו לא לוקח סיכון לומר שהחצי השני שהוא לא רואה של הכבשה שחור אף הוא.

keynant

New member
מישהו שמע על...

פשוט באותו הנושא-כבשים או עזים שכשמבהילים אותן הן מתעלפות?

אמנון כ

New member
שמעתי על כבשים שאוהבות נובלס../images/Emo3.gif

ללא שום קשר לשום דבר - סיפור אמיתי (בחיי!): כשהייתי נחל"אי צעיר וחביב בהיאחזות נמרוד שבחרמון, היה לי מקצוע צבאי מדהים, שרק מעטים זוכים להיתהדר בו - מש"ק דיר. (כן כן...!) כמש"ק דיר הייתי אחראי על דיר הכבשים החביב שלנו, ובו היו כ- 50 כבשים. "אם העדר" הייתה כיבשה חביבה למדי בשם "ליידי" שענדה פעמון על צווארה. כל העדר הלך אחריה באש ובמים והיא הייתה ללא ספק האטרקציה של העדר. בכל מקרה, אותה כיבשה מאוד אהבה לאכול סיגריות. הקטע המוזר עוד יותר הוא שאם נתת לה ביד אחת מרלבורו וביד שנייה נובלס, היא הייתה אוכלת את הנובלס בלא היסוס, ומסתכלת על הסיגריה האחרת בבוז... סתם סיפור משעשע לסופ"ש...

arifell

New member
יכול להיות

אבל אני מאד אופתע, אחותי לא מעשנת (לפי מה שאני יודע...)

למעלה