"רדיו כל חי" כי אם האוטו לא-לפחות הרדיו.
M maof New member 24/4/06 #33 חחחחחח ../images/Emo6.gif ואני לא אומר כלום...זה הוא אמר מעוף - אמר רדיו
י יעלה20051 New member 24/4/06 #19 מישהו מכיר טכנאי מכונת כביסה הוגן ב הוגן במחיר סביר בירושלים זה די דחוף לי
O ozzz64 New member 24/4/06 #20 אני מכיר רוסי אחד הוא בעצם רופא שיניים ועושה חלטורות עם מכונות כביסה , הוא טוען שזה עסק מכניס .הבעיה ,הוא מראש העין .
אני מכיר רוסי אחד הוא בעצם רופא שיניים ועושה חלטורות עם מכונות כביסה , הוא טוען שזה עסק מכניס .הבעיה ,הוא מראש העין .
R Rinattt New member 24/4/06 #23 ../images/Emo6.gif זה לא הרופא נשים בכלל? יעלה כדאי לנסות בטח תקבלי אנחה טובה
י יעלה20051 New member 24/4/06 #25 רינת אני לא בקטע!! אני באמת מחפשת ט מחפשת ברצינות טכנאי מכונת כביסה וזה דחוף !
R Rinattt New member 24/4/06 #26 אני רק צוחקת... אם את צריכה מישהו טוב תתייעצי עם חברות מהאיזור או המשפחה, תפתחי דפי זהב, שאלי שכנים, עדיף מאשר לשאול רק כאן...
אני רק צוחקת... אם את צריכה מישהו טוב תתייעצי עם חברות מהאיזור או המשפחה, תפתחי דפי זהב, שאלי שכנים, עדיף מאשר לשאול רק כאן...
י יעלה20051 New member 24/4/06 #27 תאמיני לי שהבנתי שאת צוחקת דפי זהב עשיתי סקר ורק ביקור עולה בין 150-250 שכנים עוד לא שאלתי וזה רעיון טוב חברים שאלתי והם מחפשים בינתיים מה איכפת לי לשאול גם כאן אולי בכל זאת מישהו מכיר תודה יעלה
תאמיני לי שהבנתי שאת צוחקת דפי זהב עשיתי סקר ורק ביקור עולה בין 150-250 שכנים עוד לא שאלתי וזה רעיון טוב חברים שאלתי והם מחפשים בינתיים מה איכפת לי לשאול גם כאן אולי בכל זאת מישהו מכיר תודה יעלה
י יעלה20051 New member 24/4/06 #29 רינת אני רצה לשכנים אז להתראות בינת להתראות בינתיים עד להודעה חדשה בתקווה שהמכונה תתוקן כבר היום ביי יעלה
רינת אני רצה לשכנים אז להתראות בינת להתראות בינתיים עד להודעה חדשה בתקווה שהמכונה תתוקן כבר היום ביי יעלה
י י ו ד ע ת ה כ ל New member 24/4/06 #31 הלכתי לישון אני עייפה כל כך עייפה - זו המציאות כמה קשה לחיות במציאות. רחפנים תרחפו כל עוד יש לכם כנפיים. שלי התעייפו. לילה טוב!
הלכתי לישון אני עייפה כל כך עייפה - זו המציאות כמה קשה לחיות במציאות. רחפנים תרחפו כל עוד יש לכם כנפיים. שלי התעייפו. לילה טוב!