כבר 11.30

כבר 11.30

ועדיין אין דיווח על ההרקדה מספורטק הרצליה, האם זה אומר שאף אחד מהפורום לא היה בהרקדה ? אני לא הייתי , אז אשמח לדיווחים , כדי לדעת מה הפסדתי
בתודה מראש, ואחר הדיווח אודה שנית

../images/Emo204.gif שושי, באמת חסרת לי אמש בנוף

אז ככה.... הרקיד ספי אביב... אך לאכזבתי לא הרבה להשמיע את ריקודיו היפים.... יחד עם זאת ספי העביר הרקדה אנרגטית מאוד ושמחה... הייתי אומרת אפילו, אולי אנרגטית מדי {בייחוד בחום של ת"א...
} וקצת מגביר את המהירויות, לפעמים זה אפילו לא אנושי
{למה להגביר את המהירות בריקוד כמו "פרח באביב" או "סרט שחור לבן"....
... הלו הם מהירים דיים גם המהירות הרגילה שלהם....
} הרפרטואר היה טוב... אבל לא מדהים... ספי העדיף "ללכת על בטוח"....
מה שכן, לראות את ספי רוקד... תענוג לעיניים...
הרחבה לא הייתה מפוצצת... אבל זו כנראה השפעת המבחר הגדול של ההרקדות והמרתונים המרובים בסופ"ש הזה...... כמו כן יש לציין את המרקידים שבאו לבקר... ינקלה זיו, מישאל ברזילי, טוביה טישלר ובעיקר אלי סגל שהצטרף למעגל הרוקדים ורקד איתנו גם בכיף שלו....
בסה"כ נהניתי... אך היו כבר הרקדות טובות יותר....

תודה על הדיווח

אני החלטתי אתמול לרקוד ברעננה, עם לוי בר גיל ההרקדה הייתה מפוצצת ושפרשתי ב- 11.00 בערך עוד המשיכו לבוא רוקדים כנראה כאלה שסימו בספורטק ההרקדה הייתה נחמדה ולא יותר מזה (מתגעגת לספורטק)

גם אותי שאלו אם אני לא רוקדת בפ"ת

למרות שזה ליד הבית שלי... ובאולם ממוזג (יחסית) עם רצפת פרקט... יש משהו אחר בהרקדה בהרצליה, אווירה אחרת, וכמובן התחלופה של המדריכים שתורמת לעניין.

אני ועוד כמה חברים מהפורום עברנו

לרקוד ברעננה, למרות המיזוג הנפלה והפרקט ההרקדה היתה עם רפרטואר משעמם מאד וטוב בעיקר רק למתחילים. לא היו הרבה רוקדים ואחרי שעה 11 הרבה רוקדים ברחו הביתה בגלל הרפרטואר הדל. משהו מעניין קרה בהרקדת המעגל, למרות שאני לא מכיר את הרפרטואר של ברגיל פתאום אמרתי לעצמי (לא בקול)למה הוא לא שם את דרור יקרא והמחשבה הזאת עלתה במוחי בעקבות החידה של מיכל, באותה שניה הוא שם את דרור יקרא.

אכן... ספי הריץ אותנו...

היתה הרקדה נחמדה מאוד לדעתי, אולי בגלל שלא יוצא לי הרבה להגיע לספורטק... היה חידוש שההרקדה הסיימה בריקודי מעגל. יחסית היו מעט ריקודי זוגות, נדמה לי שבסך הכל שעה מתוך 3 שעות ההרקדות. למרות שחלק בטח יתנפלו עלי, אני בעד ! ספי השמיע מספר ריקודים בביצועים שונים ממה שאנו רגילים לשמוע במרכז, אך ביצוע אחד לא אהבתי, ביצוע ל- "הצל ואני". נראה לי שגם טוביה טישלר, מחבר הריקוד שנכח באותו זמן במקום, היה מזועזע. נושא שיכול להיות מעניין, אפתח על כך שרשור נפרד.

למעלה