כבר שנתיים

כבר שנתיים

לפני שבוע ירדתי בעזריאלי ונזכרתי שלא קניתי לה אף פעם טבעת גם לגרושתי לא קניתי במשך נישואינו אפילו את טבעת הנישואים היא קנתה, ומאוד רציתי לקנות לה ואפילו הוספתי שרשרת שתשוויץ במשרד כי הבנתי איך מוח נשי עובד ואכן היא משוויצה.. והיום בבוקר קראתי כאן כל מיני שירשורים על אהבה וזוגיות וכמה קשה למצוא והאם להיכנס למיטה בפעם הראשונה או השניה ואנחנו בכלל הכרנו כאן בפורום היו צרכים משותפים אני הייתי צריך עזרה בהסכם והיא התחרפנה מהקרחת שלי שריטה כזו שלה ושיכנעתי אותה לבוא לבומבמלה ושם אמרתי לה שאני רוצה להיות זוגן שלה לדאוג לה לכסות אותה באוהל כשקר ולרקוד איתה טראנס ופתאום הפכנו לזוג ואחרי שבוע זה נמשך לעוד שבוע ואחרי שלושה חודשים עברנו לגור ביחד ועכשיו זה בדיוק שנתיים ועברנו דברים לא קלים של ילד מתגבר וילדה שעוברת לאילת וקנינו בית והתחרטנו והפסדנו לא מעט כסף אבל תמיד היינו ביחד לא רבנו פעם אחת ואני מרגיש הכי נוח לבקש מה שבא לי והיא גם ( בעיקר נעים בגב שאנחנו רואים את LOST פרק 13 עונה שניה )ואנחנו מגשימים פנטזיות שהם שלנו ואנחנו מתמודדים אבל תמיד אנחנו ביחד גם כשאנחנו לא ביחד כי יש לי את הספייס שלי להיות לבד כי זה חלק מהביחד . אתמול שנפגשנו כמה חברה אחרי הרבה זמן שלא ראינו מישהו שאל איפה נעלמתם ואז אמרה לילך המקסימה אם הם נעלמו סימן שהכל בסדר חשבתי על זה בדרך הבייתה זה כל כך נכון . חג שמח לכולם .

R a c h e li

New member
שנתיים....

שמידי פעם חושבת עליכם ובאמת מאמינה שהגיע הזמן שניפגש.....
אחלה הודעה ונעימה לקראה..... עם מלאן פירגונים מרחלי שאוהבת.....

האחרים והרבים

ואת בודאי שמסתתרת בניק בדוי ממש לא מזיזים לי ולא את תקבעי מה מבסדר ומה לא בתקווה שקיבלת את תשומת הלב הראויה נסיים כאן.

ניק בדוי או לא בדוי

דעת אדם קראת ואין סיבה שלא תגיב משמע הזזתי לך ובעצם למה שלא אזיז? הרי הזוגיות שלכם לא בנוייה מחיים חדשים שבניתם לעצמכם סביבה בריאה של זוגות במצבכם אתם בניתם זוגיות על הריסות של גרושים גרושות על כאב בכי עצב וכשלון חגים של לבד צעקות ומריבות של אקסים ופה למה לא? אתם מרגישים בפיסגה, למה לא צעדתם יחד למשהו אחר? כמו בעצם... לחתונה מרגשת שסביבה משפחה מפרגנת וזוגות חברים נשואים ולא מפורקים שברירים שתקועים בהתמכרות למסך הנורא הזה שלא נתן כלום לאף אחד מהם. אני יכולה לעצבן אותך וגם אותה זה נשמע כמו רוע לשמו להגיד שאין לי כוונה כזו, לא תאמין לי וזה לגיטימי אבל בא לי להגיד את דברי את מה שאני חושבת עם או בלי תשומת הלב שלך ושל חבריך. עצה שלי אם מצאתם את זה ויש לכם את זה לכו עם זה הכי רחוק שאפשר מפצעים ופצועים ודם שנשפך פה שלא מפרגן לכם כלל. תודה וסליחה.

אז בואי ואנסה להסביר לך

ואין לי כאן שום יצר של כעס הכרנו כאן בפורום והפורום הזה ממלא חלק מחיינו שנתיים לפני שהכרתי את חני הייתי בפורום , ידעתי צחוקים ידעתי גם בכי כעס שמחה ומה לא . מי שמרכיב את הפורום זה האנשים זה האדם שבו לא הסטטוס שלהם אני לא מאמין שאנשים שאני אוהב כאן כמו רחלי בן ואפרת ניקיטה ויש עוד המון אני צריך להפסיק להיות בקשר איתם בגלל שאני בזוגיות וצריך לחפש סטטוס אחר וכאן זה לא המקום הרעיון זה המינון וככה מצאנו את עצמנו לפעמים יותר מעדיפים את הלבד שלנו אבל במינון שרצינו יש לי כאן חברים בנפש שיודעים לקרא אותי ואני אותם , אני יכול לדבר עם אנשים אחרי חודשים שלא דיברתי איתם וזה לא ממש חשוב כי הבסיס כבר קיים כל אחד לוקח לו את מה שנוח לו ואיך שמתאים לו ואגב חתונה זה לא דבר שעושה לנו את זה האמת זה די מבחיל מלא מראות שיש וזיוף של אורחים מאושרים. מילא מסיבה בתוך יער עם חברים טובים ושרוואלים . ואנו כבר חושבים לא מעט זמן על לאמץ ילדה מתוך הנתינה . וכן לאסוף את השברים של הגרושים עם כל מה שעברנו עד ותוך כדי ואחרי ולהתחבר ביחד זה לא דבר קל כי תמיד אפשר למצוא דרך מילוט בטענת יש ספק אין ספק .. חבל שאת ממש לא מכירה אותנו , בכל מקרה את מוזמנת.

jesie12

New member
../images/Emo25.gif

יש גם כאלה שאוהבים אתכם גם אם הם לא כל כך קרובים..
לעוד הרבה שנים של אהבה.

אחד אפס לטובתך../images/Emo48.gifלחייכם

הסברת אותכם בהחלט יפה וזה אומר המון עלייך כבנאדם ההתיחסות לדבריי הלא נעימים לקריאה ואם אתה מיוחד בטוחה שבחרת באישה מיוחדת שמחה שאתם לא ממש חיים פה את היום יום ואת כל המיפגשים יותר מכל שיחקתם אותה בלא לשכוח חברים אמיתיים אז מאחלת לכם מכל הלב המשך מקסים שכזה. התנצלותי.

בדד1

New member
פייר אני מה זה מאוכזב

בחיים שלי לא שמעתי גיבוב כזה של שטויות יעני אם יש לעכביש כאן חברים אז בגלל שיש לו זוגיות חדשה הוא צריך להתעופף מכאן?

ערסlight

New member
וואללה

זו חוכמה ענקית לזהות רגע טוב בזמן אמת. אז לכו ותיעלמו לכם.

למעלה