כבר שנה...

כבר שנה...

לפני שנה בערך קלטתי אותך בעבודה- גבוה מאוד, שיער קצוץ, עיניים ירוקות וגוף רחב שישר עשה לי לפנטז על המשקל שלו עליי... עשיתי את עצמי לא מעוניינת- והמשכתי לבחון מרחוק. במקרה יצא שיום אחד היה לך זמן לבוא אליי לטיפול- אין לך מושג כמה הלב שלי דפק וכמה חם היה לי- אבל, כמובן, שמרתי על פסון. אתה ככ התלהבת מהטיפול שהגעת גם שבוע אחרי. נהנתי לגעת בגופך, בכל שריר, גיד, עצם, ללוש אותך, לראות אותך מתמרח כמו בצק, כמו פלסטלינה. כשעיסיתי את צווארך- גירגרת כמו חתול... בדרכ - מטופלים מתאהבים בי- אבל הפעם אני נכבשתי... לא הצלחתי להוציא אותך מהראש- והחבר שלי נהנה מחרמנות יתר באותו שבוע... אחכ הסתבר לי שהבוס שלך התעצבן- ושאתה לא תבוא לעוד טיפולים. מאז גם לא ראיתי אותך יותר. ניסיתי לתקשר איתך בכל מיני דרכים- לפעמים אתה מגיב בקצרה, לפעמים מתעלם. ואני עם הפנטזיות כבר כמעט שנה... חולמת שאולי במקרה יצא לנו לעבוד ביחד- ותשלח לי SMS "חכי לי בחניון" אני יורדת לחניון ואתה מושך אותי לאיזה חדר צדדי אני מצמידה אותך לקיר ואומרת: אני חייבת להריח את השקע שמעל הקלויקולה שלך... אני מסניפה אותך ומרפרפת עם השפתיים- מרגישה אותך פועם מתחת לשכבות הבד- שמתחילות ללחוץ... נושכת לך בעדינות את הצוואר... אתה משמיע את גרגורי החתול שלך- ואני מרגישה איך אני מתכווצת ונרטבת בטירוף! אתה כבר לא מחזיק מעמד- מרכין את הראש שלך והשפתיים החמות והמתוקות שלך שותות את שלי- ד ב ש... הכל דבש... אני מצליחה להתנתק ממך ומצמידה אותך שוב לקיר- "תהיה ממושמע- אם לא אני הולכת!" פותחת לך את המכנסיים ומורידה אותם ככה שיהיה לי נוח... הזין שלך חם ונוקשה, ממלא את התחתונים ומציץ מלמעלה.. אני נוגעת- לא נוגעת- מטריפה אותך.. מורידה את התחתונים, ורק מסניפה אותך- מסביב, לא נוגעת בזין... חולה על הריח שלך, קצת של זיעה, אולי אפילו מעט שתן- משהו חייתי וגברי כזה- לא סטרילי... ואז עם קצה האף שלי- נוגעת בו- אתה נטרף- רוצה כבר שאכניס אותו לפה "תהיה ילד טוב!" ואז מתחילה ללקק, כמו גלידה, מהבסיס למעלה, מחזיקה את הביצים המלאות שלך, ומלקקת... דבש... לא מגרה אותך מהר מידי- שלא תגמור. מכניסה אותו לפה החם והרטוב שלי. אתה רועד בכל הגוף, בקושי עומד על הרגליים- ואני מכניסה ומוציאה, מלקקת ומגרה אותך שתשכח איפה אתה נמצא... אתה כבר לא יכול יותר- תופס אותי, מוציא מהגופיה את השדיים שלי וחופן אותם, מרים את החצאית ומזיז את התחתונים הצידה... האצבעות שלך מרגישות כמה אני רוצה כבר שתכנס אליי... אתה מסובב אותי עם הפנים לקיר, ואני מרגישה אותך נכנס אליי, ממלא אותי... חם לי, מתוק לי, אני מרגישה בחלל החיצון, התענוג מציף אותי.. ואתה נכנס ויוצא נכנס ויוצא... אל תפסיק לעולם!!!!!! אין אורגזמה בפנטזיה הזאת- כדי שלא תיגמר... אילו רק היית פחות נאמן לאישתך
ועכשיו, כשסוף סוף העלתי את הפנטזיה על כתב- אני מתכוונת להפסיק לפנטז עליך!

bugbuster

New member
../images/Emo39.gif שלום לך מיצי קפיצי המדהימה

וברוכה הבאה.

אז זאת אאאאאאאאאאאאת???????

מיצי קפיצי המדהימה? איפה היית עד עכשיו יא מדהימה? אחלה כתיבה. אי אפשר "להפסיק לפנטז" זה חזק מאיתנו. תראי אותי כבר עוד מעט 24 שנים ולא ניגמרות לי הפנטזיות. מה יהיה?

ביישנות?

חמודה... זה המקום!!!!!! לפרוץ את כל המחסומים,לתת לראש ולידמיון להתפרע, ולא עוד ביישנות.. טוב?מקובל עלייך? יופי.

Dirty Dick

New member
היא סקסית

קלטתי אותה כמה היא חמה לובשת לבן דק על גוף חתולי ידעתי שאם אכנס לטיפול היא תקלוט אותי יכול להיות שכבר מזמן היא קלטה נדמה לי או שהפטמות שלה התקשו בזמן שאצלי נעשה צפוף במכנסיים החלטתי לא להכנס יותר לטיפולים כי אם היתה מתקרבת אליי עוד פעם בלבן הלוהט הזה הייתי משתחרר לתוכה בגלים

../images/Emo24.gifברוכה בהאה מיס ../images/Emo108.gif

איזה כתיבה מעולה אבל זהוא? יותר לא נראה מפריותיך ? פנטזי עליו או על כל דבר חבל לפספס מטנטוזית כמוך חבל לפספס בק'לווה שכמוך יום טוב לך מקסימה וברוכה הבאה בתקווה שתשארי איתנו

למעלה