כבר שמעתם את השיר החדש..?

jlo9

New member
כבר שמעתם את השיר החדש..?

שמעתם כבר את השיר החדש של הגדול מכולם? בכל מקרה הוא נקרא: LOSE YOURSELF ואפשר להוריד אותו בקאזזה. השיר הוא שיר מהסרט החדש של אמינם 8MILE למי שלא שמע עדיין..תתחילו להוריד! שיר מדהים!

pain is love

New member
שמעתי

שיר גדול!!! ברגע הסאונדטראק של 8 מייל יוצא אני קונה אותו

blinknetta

New member
me three....../images/Emo8.gif

יהיו בסאונדטראק רק שירים של אמינם? אני חושבת שלא... אם לא - מי עוד יהיה בו? אם כן - מאגניב!...

§ T LaDy §

New member
הנה הרשימה:

1. "Lose Yourself" - Eminem 2. "Luv Me" - Obie Trice/Eminem/50 Cent 3. "8 Mile" - Eminem 4. "Adrenline Rush" - Obie Trice 5. "Places to Go" - 50 Cent 6. "Rap Game" - D-12/50 Cent 7. "8Mile Runnin" - JayZ/Freeway 8. "Spit Shine" - Xzibit 9. "Time of My Life" - Macy Gray 10. "Wanna Be Me" - Nas 11. "Wankster" - 50 Cent 12. "Wasting My Time" - Taryn Manning (Boomkat) 13. "R.A.K.I.M." - Rakim 14. "My Nigga for Real" - Young Zee 15. "Battle" - Gang Starr 16. "Rabbit Run" - Eminem ועוד שירים מומלצים לא מהדיסק: Stimulate ו- My Name שירים פ33ות!

King_E

New member
דבר מעניין על הסאונדטראק

אמינם תיכנן שכל השירים שיהיו בסאונדטראק (לפחות שלו) יהיו כאילו מנקדות המבט של הראפר בסרט (כמובן אותו אמינם מגלם) בגלל זה הוא החליט ש cleanin out my closet לא ישתתף בסאונדטראק והוא עשה טריילר חדש השיר הזה הוא שיר אישי של אמינם על אמא שלו ושוב, הוא החליט שזה יהיה מנקודת המבט של הדמות...... בגלל זה גם יש שיר שנקרא Run Rabbit Run הניק ניים של הדמות כראפר זה Rabbit אני אישית מאוכזב ש cleanin out my closet לא יהיה בפסקול....

למעלה