כבר שלוש פעמים ברצף

מיטל מק

New member
כבר שלוש פעמים ברצף

שנמחקות לי הודעות ! האם גם לכם יש בעיה עם שליחת הודעות? זה ממש מיאש כי באת כתבתי לכם הודעה ארוכה . אין לי יותר כוח אני הנסה שוב מאוחר יותר בכל אופן רציתי לאחל לכם שבוע טוב ושקט הרבה בריאות מיטל

yamit23

New member
מה זאת אומרת "נמחק"../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif

המחשב נתקע לך לפני ששלחת? אחרי שלחצת על "שלח" קיבלת "לא ניתן להציג דף זה"? היו לך הודעות כאילו הכל בסדר, אבל ההודעה לא מופיעה בפורום? בעקרון, יש באמת בעיה עם קבלת ההודעות במע' של תפוז. אם זה מה שקרה זה הדבר השלישי, זה מה שמכונה "מפלצת הפורומים", וכאן תוכלי למצוא הסבר שכתבתי איך אפשר לפתור את זה. בד"כ במקרים האלה ההודעה מופיעה בכרטיס האישי. במקרה השני הטריק הזה גם עובד לפעמים, כדאי לך לנסות. עוד דבר שאני עושה כשמתחילות ה"שגעות", וחשוב לי לוודא שישמר מה שכתבתי - כשאני מסיימת לכתוב, לפני שאני שולחת, אני 1. פותחת "וורד" 2. חוזרת לתפוז, ומסמנת את כל מה שכתבתי. 3. לוחצת מקש ימני של העכבר - "העתק". 4. עוברת לוורד, לוחצת על "הדבק" 5. חוזרת לתפוז ושולחת את ההודעה. אם תהיינה תקלות - תמיד אני יכולה לעשות את הפעולה ההפוכה, ולהעתיק מהוורד לכאן..
והכי חשוב - תרגישי טוב, ימית

מיטל מק

New member
תודה לך על העזרה

קרה לי גם ששלחתי וקיבלתי הודעה "שלא ניתן להציג..." וגם ששלחתי וזה לא מופיע בפורום אבל בנוסף זה גם לא נשמר בהודעות שלי בכרטיס האישי. בכל אופן אני השמור את ההמלצה שלך . לפעמים הבאות. שוב ההההממממממממון תודה. מקווה ששלומך טוב שבוע טוב ומאושר שופע בריאות מיטל

למעלה