כבר שלושה חודשים...
איך שהזמן חולף ו איך דברים הופכים לשיגרה ..
כבר שלושה חודשים שאני יום יום (למעט שבתות וחגים) מבקרת בהדסה עין כרם .. אתמול ישבתי במחלקה בזמן שהמתנתי שיורשה לי להיכנס לחדר ופתאום קלטתי כמה זה נורא שאני מרגישה בבית .. איך בימים הראשונים לא יכלתי לנשום או לסבול את הריח במקום.. איך שטיפת ידיים וחיטוי אלף פעמים כבר נראים לי נורמלים ..
איך זה שאנשים מתים ליד והמחשבה זה מי הבא בתור???
אבל מצד שני בשלושה חודשים האלה יש גם דברים מהממים .. מול העיניים אני רואה נס.
איך לא הייתה תקווה . איך הכל נראה אבוד .. הייאוש איים
השינה נדדה החיים השתנו אבל אלוהים הגדול החנון והרחום העניק לי עוד רגעי חסד .. איך מילים ודיבור ואמונה ותפילה יכולים להחיות.. ולהפוך מציאות.. איך שמחת חיים ודבקות במטרה יכולה לרפא ולתת כח לאחרים..
אפילו חרב חדה מונחת על צווארו של אדם אל לו להתייאש מהרחמים...
/ חוצמזה אני כבר עולה 200 מדרגות כאילו זה כלום. .
ולמדתי עוד כמה דברים על עצמי. .
ונפתחה לי דלת קסמים ... כי אבא בשמיים סוגר דלת אבל פותח שתיים. אני כותבת ויש לי דמעות בעיניים דמעות של שמחה ותקווה ותודה לאלוהים. .
איך שהזמן חולף ו איך דברים הופכים לשיגרה ..
כבר שלושה חודשים שאני יום יום (למעט שבתות וחגים) מבקרת בהדסה עין כרם .. אתמול ישבתי במחלקה בזמן שהמתנתי שיורשה לי להיכנס לחדר ופתאום קלטתי כמה זה נורא שאני מרגישה בבית .. איך בימים הראשונים לא יכלתי לנשום או לסבול את הריח במקום.. איך שטיפת ידיים וחיטוי אלף פעמים כבר נראים לי נורמלים ..
איך זה שאנשים מתים ליד והמחשבה זה מי הבא בתור???
אבל מצד שני בשלושה חודשים האלה יש גם דברים מהממים .. מול העיניים אני רואה נס.
איך לא הייתה תקווה . איך הכל נראה אבוד .. הייאוש איים
השינה נדדה החיים השתנו אבל אלוהים הגדול החנון והרחום העניק לי עוד רגעי חסד .. איך מילים ודיבור ואמונה ותפילה יכולים להחיות.. ולהפוך מציאות.. איך שמחת חיים ודבקות במטרה יכולה לרפא ולתת כח לאחרים..
אפילו חרב חדה מונחת על צווארו של אדם אל לו להתייאש מהרחמים...
/ חוצמזה אני כבר עולה 200 מדרגות כאילו זה כלום. .
ולמדתי עוד כמה דברים על עצמי. .
ונפתחה לי דלת קסמים ... כי אבא בשמיים סוגר דלת אבל פותח שתיים. אני כותבת ויש לי דמעות בעיניים דמעות של שמחה ותקווה ותודה לאלוהים. .