כבר שכחתי איך זה...

כבר שכחתי איך זה...

לשחק את המשחק. פעם , מזמן , שלטתי בכל רזי המשחק הזה. המון זמן מדברים , הוא שולח לי מייל ואני עונה ,לפעמים לא. כבר סגלנו לעצמנו כל מיני דרכים של איך לדבר ומתי ומתי הכי נכון והכי בטוח. אני כבר מזמן זנחתי את הרצון הזה להתמסר למישהו שאני לא אוהבת. איתו אהבתי את השיחה , את המשחק הזה שפיתחנו לנו. הסעיר אותי לשמוע על הכיבושים שלו , משהו כמו - אני לא שם , אבל עדיין רוצה לדעת , רוצה לשמוע איך זה. והוא סיפק את זה , ביג טיים סיפק את זה. לפעמים הרגשתי שהוא מרחיק לכת יותר ויותר , מרחיב את גבולותיו שלו כדי להפוך את הסיפורים שלו למסעירים יותר , למחרמנים יותר בעיניי. זה היה הקטע שלנו - לא ניפגשים , רק מדברים , הוא מספר לי על הא ועל דה , על ההיא וההיא ועל כל השאר ואני מתחרמנת ומאתגרת אותו יותר ויותר. כן , זה חולני - אני יודעת. וכל אותן נשים שהתמסרו לו , מבלי לדעת שבעצם זו אני שם שמנווטת ומכוונת ומקשיבה לזיונים שלהם מעבר לקו. במשך שבועיים אפילו אסרתי עליו מלזיין את אשתו או כל אחת אחרת , לשמוע את אשתו (כשאני מעבר לקו) ערב אחד מנסה לפתות אותו והוא ממאן , גרמו לי להרגיש אליו הכי קרובה בעולם. חצי שנה שככה , מדברים וצוחקים , הופכים למעין בני ברית מעוותת. היה משהו בטוח בקשר הזה , בידיעה הזו שלעולם לא ניפגש , שלעולם לא נדע איך האיש מהצד השני נראה. לפעמים גחכתי כשהוא סיפר לי על הגודל של הזין שלו. בהתחלה זה היה מרומז כאילו בדרך אגב , בצורה של איך ההיא מאתמול הגיבה כשראתה ואיך היא הגיבה כשהוא חדר לתוכה. ואני חשבתי שראיתי את הזין הכי יפה בעולם , שהיה מחובר לאיש שהכי אהבתי בעולם , שום זין לא עניין אותי , שום גבר לא עניין אותי , שום זין....שום.. והנה , היום אחרי המפגש איתו ואני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו , לא יכולה להפסיק לרצות אותו בתוכי , שוב , שלא ייצא אותי לעולם. זה כבר כמה ימים שאני בחופשה , השיחות שלנו הפכו ליותר ליותר אינטנסיביות , מה שזמן פנוי עושה לחרמנית שכמותי. אז בבוקר הוא חייג אליי ואני עודני במיטה , חצי ישנה - הוא אהב את הקול שלי "כמו ילדה קטנה" הוא לחש לי והפטמות שלי הזדקרו מיד. הלחישות האלה , שיפסיק אותן מיד! ניסיתי לשנות את הנושא "נו , אז מתי אתה מזיין את החדשה?" שאלתיו. "לא רוצה יותר!" הוא השיב. ואני השתתקתי. "זהו , המשחק נגמר? התקפי מוסר ומצפון?" הוא שתק. ואח"כ שאל " מה את לובשת עכשיו?" "לא לובשת כלום , רק תחתון, אתה יודע כבר איך אוהבת לישון". לא היה שום דבר מיני באמירה שלי , ניסיתי לברר מה פתאום הוא החליט שהמשחק נגמר, ואיך זה מבלי להודיע לי הוא מחליט שזהו , נגמר הקטע שלנו. חייב לי תשובות האדון. "אני רוצה לזיין אותך" הוא אמר לי בהחלטיות "רוצה לזיין אותך". זה חרמן אותי , ההחלטיות הזו , החד משמעיות הזו של בן הברית שלי חרמנו אותי. נורא רציתי אותו פתאום , אבל הכי פחדתי מלאבד את מה שכבר שלי. אבל הוא רחוק מפה עכשיו , נסע לרגל עסקים , ואני רוצה נורא , חרמנית נורא. למי זה יזיק? "אבל איך? ומתי? ואיפה?" שאלתי ולא האמנתי שככה מהר אני מתרצה. "אני מגיע אליך תוך שעה , לוקח חדר במלון הכי קרוב אליך ותבואי. מבטיחה?" "אני לא מבטיחה כלום , בעצם לא , ממש ממש לא" השבתי. לא עזר לי כלום, שעה וחצי אח"כ הוא חייג אליי שוב. "אני בהילטון , תבואי , חדר 322". אז נכון שלא רציתי ללכת לשם , ונכון שאמרתי לו חד משמעי בטלפון , אבל בשעה ההיא הייתי עסוקה בלגלח רגליים , בית שחי ואת הכוס. וידאתי למרוח לק אדום אדום. וחפפתי את השיער בשמפו ריחני ויבשתי היטב את תלתליי ודאגתי להתאפר למשעי. הסתכלתי במראה , מושלם. כשהוא חייג , בדיוק אז חככתי בדעתי אם לקחת את הסט האדום או השחור של החזיה והתחתונים. בסופו של דבר הלכתי על השחור. שמתי ג'ינס וחולצה שחורה צמודה וסנדלים שחורות , אהבתי את הלק האדום שחשף רגל יפה ומטופחת ושמתי את הבושם שלי "ווייט מאסק". כשחניתי את רכבי בחניה של המלון , נעצרתי לרגע. "מה עובר עלייך ? מזמן סיימת עם השטויות שלך " כנראה שלא , כי הנה חשבתי והנה אני עומדת מול הדלת - 322. 322 322 322 322 322 322 322 322 322 לדפוק , לא לדפוק , לדפוק , לא לדפוק. לעזאזל איתך ! רציתי לברוח משם והפלאפון שלי צלצל . זה היה הוא. לענות או לא , לענות או לא , לענות או לא. אם אענה - הוא ישמע את קולי מעבר לדלת. לא הספקתי להחליט והוא פתח את הדלת.

המשך...

"הנה את.." הוא לחש לי ומשך אותי פנימה. הוא סגר את הדלת. הסכלתי עליו. והוא עלי. קצת התאכזבתי. זה לא שמשש ציפיתי למשהו , אבל משום מה הרושם שהיה לי עליו היא אחר. הוא היה קרח , עם חיוך יפה אומנם , אבל לא מישהו שאם הייתי רואה איפשהו הייתי שמה לב אליו. אחד כזה שנראה כמו כולם , לא שכולם נראים כמו כולם , אבל אחד כזה שנראה חנון מרובע, איש עסקים מעונב , איש אפור ולא הדון ז'ואן שסיפר לי על כל מעלליו.. "את הרבה יותר יפה ממה שחשבתי". הוא אמר. ואני בליבי "חבל שאני לא יכולה להגיד את אותו דבר". וכן , אני רעה - המחשבה הבאה היתה , נראה אותו אם אין לו זין לתפארת , לפחות זה , אחרת ... אחרת ....אחרת אני קמה והולכת המשכתי לשתוק. הוא חג מסביבי כמו עיט שמשחר לטרף. נעמד מאחורי והסיט את תלתלי מעורפי. ואחר העביר אצבע קלה על צווארי ומשם לאורך כתפי וזרועי. הצטמררתי ממש. הייתי חרמנית. "מה עכשיו יפה אחת?" הוא לחש לי. שיפסיק כבר על הלחישות האלה ! זה גומר אותי ! חשבתי לעצמי. ואני רטובה. "מה עכשיו?" שאלתיו גם. "מה עושים כדי להתגבר על המבוכה הזו?" הקשיתי עליו. והוא לא התמהמה , "זה מה " הוא אמר ונצמד אליי באחת. הוא נשק לי בלהט , לשונו נגעה בלשוני ועטפה אותה בתשוקה , הרגשתי אותו במלוא תשוקתו , הזין שלו עמד, אי אפשר להחמיץ את זה. הוא אחז בידי בעודו ממשיך לנשקני וכיוון אותה אל הזין שלו. הוא רצה שארגיש , רצה שאדע שהוא לא שיקר לי בכלום. לא יכולתי לנשום מרוב תשוקה , מרוב שרציתי אותו , מרוב שהייתי חייבת לראות ולגעת באמת בזין הזה. פתחתי לו את הרוכסן והורדתי את תחתוניו. והנה לי , זין גדול , יפה , קשה , כל כך יפה שבא למות. עוד מתנה מדהימה ששלח לי היקום. הסתכלתי עליו מלמטה , הישר אל תוך עינייו בזמן שהתחלתי ללקק לו את הקצה של הזין. לא היה לי סיכוי למצוץ לו אותו , הוא היה עבה מידי , גדול מידי. אלוהי מידי. אבל אני כבר יודעת מה לעשות עם זין מדהים שכזה. והתחלתי ללקק את הביצים שלו , אחת אחת , ומשם פס אחר פס , לכל אורך הזין. טכניקה שכזו , שאין לפספס אף פיסה.... הוא נאנח וגנח ואחר אחז בי והפריע את המציצות והליקוקים שלי. הוא החל להפשיט אותי , תחילה הסיר את החולצה שלי , כשהוא הוריד לי את החזיה הוא נתלה על שדיי כמו ילד קטן והחל למצוץ אותן בלהט. הנשימות שלו , הנשימות שלו שגעו אותי , המבט שלו , המגע שלו הטריפו אותי. אחזתי בראשו בחוזקה "תזיין אותי עכשיו" בקשתיו. והוא הביט בי וחייך , פתאום נדמה היה לי שהוא הגבר הכי יפה בעולם. הכי סקסי בעולם , מעין פלא סמוי. הוא השכיב אותי על המיטה , והוריד את נעליי , אח"כ את הגינס. כשנשארתי בתחתוניי , הוא ישר הצמיד את אפו אליהן. שאף את ריחותיי על ריאותיו. כל כך רטובה הייתי שאני בטוחה שחוטמו היה לח. כשהוא הוריד לי את התחתון וחדר אליי , הייתי האישה הכי מאושרת בעולם. אהבתי את העוצמה של הזין שלו בתוכי , הכי אהבתי את הביצים שלו שטפחו על פלחי ישבני כל אימת שננעץ הוא עמוק בתוכי. כשהוא היה עוצר לרגע בעודו נעוץ בי , מסיט תלתלים סוררים ורטובים מזיעה מפני ואחר נושק לאפי ולשפתיי בעדינות, הרגשתי את גופו החם ואת כובד משקלו עליי והיתה הזו ההרגשה הכי מדהימה בעולם. גנחתי ונאנחתי וכל כולי הייתי שלו. "בן זונה" לחשתי לו בזמן שהוא צחקק למראה העונג שהוא מסב לי. כשהוא נשכב על גבו והתיישבתי עליו , כיוונתי את הזין שהתבוסס במיציי שוב אל תוכי. הוא החליק אלי מיד , רטוב וחם. הצמדתי את שדיי אל פיו , "ככה הכי אוהבת" אמרתי לו. והוא שוב החל להתנשף בכבדות בזמן שהוא מצץ את פטמותיי ועיסה את שדיי בחוזקה. עליתי וירדתי עליו , עליתי וירדתי עד שגמרתי פעם ועוד פעם ועוד. אקסטזה כזו של אורגזמות , רטיבות , חום , תשוקה , זין גדול , גבר , מבט , מגע , עולה ויורדת , פטמות , צביטות ,איך שהאיש הזה יודע לזיין , בא למות . שלא יפסיק. שלא יפסיק. שלא. וגם הוא גמר , בתוכי , עמוק.... וכששתי שניות אח"כ עמד לו שוב , שמחתי. כל התכונות שאני אוהבת בגברים שלי יש בו. דומה מושך דומה. יש חוק כזה ביקום. והנה האיש המדהים הזה , המאהב המופלא הזה שלי, רק שלי. וזו רק ההתחלה...

gidionline80

New member
ברוכה השבה

תודה על סיפור חביב על הזין מהילטון תל אביב ותמיד לזכור שום דבר לא חולני ולא מעוות כל עוד זה מהנה מוסכם ולא עובר על החוק או פוגע בזולת

Cגלית

New member
ברוכה השווה../images/Emo48.gif

נהנתי מאוד לקרוא

אייבורי

New member
בחיי התגעגעתי

וידעתי שיהיה פה סיפור, מסעיר סוחף מיני שמכיל נסתרות וככה התנגן לי עמיר בניון בראש וניסיתי להזכר מה שם השיר ומצאתי את עצמי קורא את געגועים לדמיון ביצוע: עמיר בניון מילים: עמיר בניון לחן: עמיר בניון ואבי בניון געגועים אל הפחד לאומץ הזה כבר אין גבולות כמו לשיגעון השתיקה הוציאה אותך מתוכה וכבר את שוב שותקת

G I R L P

New member
לי זה דווקא נראה

שהזיכרון שב אליך.... כותבת יפה. תמשיכי לכתוב, הלוואי עלי הכישרון שלך.

למעלה