כבר רבע שעה מחפשת...

happylepsya

New member
כבר רבע שעה מחפשת...

זו הפעם הראשונה שלי לבד...בשבועיים האחרונים פקדו את מיטתי/חדרי/חיי כמעט כל האנשים מחיי. מיטת חולי בחדרי החדש שבביתי החדש.בית החולים. 15 שניות הפסקה.כבר לא זוכרת למה ומה היתה מטרתה. כל 30 דקות שליחת הודעה.סבב של בסדר.הפגת דאגה.זו הפעם הראשונה שהם נותנים לי להיות לבד. אני מנסה לארוז את הדירה.לא היית פה שבועיים.חצי מהעציצים מתים.בהקבלה חצי מחיי.ולא בדרמטיות הכבדה.רק חצי כזה שהיה...ועכשיו יהיה.אבל אחרת.מקווה שלא האישה.שלא תיהיה לי לאחרת.שתישאר לי.שלי.ולא מתוך רכושנות.או בעלות.אהבה קוראים לזה.אם אני זוכרת נכון. משמעת מים.לסיים לפחות בקבוק.2 ליטר לפניי. חשבתי בזאת לסיים.רק כזה...כזו...יריית פתיחה.אני צריכה להתחיל לרוץ. להמשך הקלדה נעימה... "נופל וקם נופל וקם..." "הפי-לפסיה". (נופלת חדשה).

happylepsya

New member
אפילפסיה ובירה

ערב רב חיים,התאשפזתי אחרי שהותקפתי במחלת ההפי-לפסיה...שהתפיחה לי בצק בין האונות הקמיות של המוח...או משו כזה... והאמת שבשעה זו יש לי שאלה יותר...בהולה...בירה..מותר לי? אחת?

אלכוהול ותרופות של אפילפסיה שילוב ../images/Emo128.gif

האלכוהל מוריד את הסף הגירוי ועקב כך עלול להביא להתקפים. בזמנו התייעצתי עם הרופא הנירולוג שלי בנושא האלכוהול והוא אמר לי בפירוש פעם בשבוע בא לך כוס
או
זה לא בעיה. רק הכול חייב להיות במינון נכון. ובכן בואי אספר לך סיפור: אני ובעלי היקר שיחייה החלטנו להרגע ערב אחד הרדמנו את האפרוחות הקטנות הכנו ארוחה טובה בעלי הביא לי באקרדי ברייזר (משקה אהוב עלי) הערב נגמר בזה שבעלי היה צריך לגרד אותי מהרצפה
השילוב של האלכוהל והתרופות פשוט גמר אותי.

ענת71

New member
אתה חייב לשתות בירה???

יש כל כך הרבה משקאות זה לו יהיה אסון אם לא תשתה בירה!!! מה חשוב לך הבריאות או הבירה.

למעלה