כבר ראיתם את זה?

TheImpactBoy

New member
כבר ראיתם את זה?

*תודה לענבר על הוידאו* לחצו ותנו לו לודאו להטען.. אני חייב לציין, תומאס אחד האנשים הכי מוזרים שיש... הדרך שהוא מדבר... ועוד כל הראיון על הסקס... בחילה קבלתי ממנו. אגב, שמעתם את Sahara, Whoever Brings The Night, 7 Days To The Wolves?? חבבתי רק את 7 DAYS. ענט פשוט מעפנההההה והדיסק הזה פשוט מאכזב ברמות.

blacknwhite

New member
נמנמ.... כן, ראינו את זה.

זה היה ממש פה, בפורום.\= חוצמזה, הוא דווקא לא היה מגעיל בראיון. הוא אמר שהוא לא בעד מועדוני חשפנות, שהוא לא אוהב פורנו, אבל הוא אוהב סקס. מה אתה רוצה מהמסכן? הוא נראה לי הרבה יותר סביר מרוב שאר הרוקרים וכו'. (לא שראיתי הרבה, אבל נו) ואנט דווקא בסדר גמור, יש לה קול יפה, ואני מאוד מתרגשת לקראת הדיסק החדש, נראה הוא יהיה נפלא

shirlapes

New member
כמה הסברים:

היי, אני הבאתי את הוידאו הזה!
שנית, בקליפ הספציפי הזה לא שומעים את השאלות של המראיין, אבל הבנתי (לצערי אין לי לינק לזה) שהמראיין הוא אשם בכל הקישקושיאדה הזאת. הוא (או אולי היא?) שאל שאלות...הזויות...מאד. טרם שמעתי את השירים המלאים, נראה לי שאני אמתין בסבלנות. מהדגימות זה היה נשמע ממש סבבה, אבל שוב, אני מחכה.

הממ..אני עוד לא ראיתי.

מה קרה לשיער של תומאס?הוא נראה..שרוף כזה
לא ידעתי שלאנט יש עגיל בגבה
אנט כ"כ חמודה! למה לעזאזל המראיינת שאלה אותם על סקס?
אה ובנות,אפשר להרגע.תומאס אומר בפירוש שהוא לא הומו והוא אוהב בנות
אנט ממש לא מעפנה,ולא נראה לי שהאלבום החדש הולך לאכזב.להיפך,ממה ששמעתי עד עכשיו,הוא דווקא נשמע מבטיח:)

The Cat Woman

New member
נכון, הוא אמר שהוא אוהב בנות...

הוא לא אמר באיזה גיל הוא אוהב אותן.

lacrimosa girl

New member
מה זה משנה באיזה גיל,

ברגע שאני חוטפת אותו his taste in woman really wont matter anything/tapuzforum/images/emo150.gif/tapuzforum/images/emo3.gif

חח רציתי להגיד את זה,

אבל אמרתי לעצמי:"מה זה משנה,העיקר שהוא אוהב בנות"

The Cat Woman

New member
../images/Emo207.gifקטע פסנתר... נדיר!

לכל חובבי המוזיקה הקלאסית וגם לאלו שכמוני מתלהבים מפסנתרים בצורה ווירדית
איזה מישו העלה קטע וידאו שלו מנגן את While your lips are still red בפסנתר. מדהים!!! http://www.youtube.com/watch?v=epUgWWdkIUs&NR=1

אוי שאט אפ.

אני כבר לא יכולה לחכות עד שיצא הדיסק, הוא הולך להיות ממש מצויין
מה בחילה? קצת משעשע שהוא אומר את זה עם כל כך הרבה ריכוז וכל כך הרבה תשומת לב, אבל זאת המראיינת שחטטנית ופרווטרית
הוא כזה מצחיק "I'm stright, I like girls, and I like sex" בנות, אז עוד יש לנו סיכוי
סתם

LadySilkworm

New member
הזלזול שלך באנט כבר מעצבן

וקצת אופטימיות לא תזיק.. דבר שני.. את הקליפ פרסמו פה לפני כמה ימים :S ודבר שלישי תומאס אמר שהוא אוהב בנות בנייטמייל ממזמן. P:

LadySilkworm

New member
ועכשיו בקשר לשירים

אני רק אומר שMeadows Of Heaven נשמע כמו טיטאניק יותר מforever yours, אבל הוא חביב בשמיעה ראשונה, צריך להתרגל. P:

lacrimosa girl

New member
איך השגת אותם?../images/Emo2.gif

יש מצב שאת שולחת לי אותם/לינקים?
יש לי את מאסטר פאשן גריד למי שרוצה
[עדיין לא בדקתי אם זה הוא...אבל בקרוב
]

למעלה